Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
vio_reurean spune:
Salut!
Eu am un stres: am un nodul la tzitzi, si tre' sa vedem ce e. Drept urmare o sa merg la o tanti doctor sa imi faca un eco mamar. No comment.
Bebe a mancat pentru prima data piure de mar copt. Pana acum eram doar la suc, vreo 20 de ml, cu lingurita. Astept cu supa pana pe la 6 luni. In orice caz, a fost foarte fericit si tot prindea linguritza. Preferatul lui e totusi sucul de mar cu morcov, si de cate ori ii fac , beau si eu. Acum doarme. Si eu butonez, si ma gandeam sa dorm, dar parca vad ca se trezeste imediat ce inchid ochii. Bona e in bucatarie si spala biberoane si pompa etc.
Ce copii mari si mancaciosi aveti! Pai al meu e tot sub curba aia de 50, dar arata bine dupa parerea mea. Nici cu mancatul nu suntem prea harnicutzi, rade la biberon tot timpul si il ia cu manutzele si ii scapa....circ total!
No bine, va las si ma duc la ale mele. Ma mai uit diseara sa vad ce mai spuneti.
Bravo pentru retzete!!
Delia-Vio
POZE cu Andrei
gabiarama spune:
Am pus poza in albumul de 6 luni,iar pe cea din Facem baie am schimbat-o .
Printre pozele de la semnatura gasiti si o fotografie facuta pe la 4 dimineata ,cind i-am surprins pe puii mei dormind asa
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Simona8004 spune:
Buna...
VEra multam de explicatii. Ma gindeam eu ca am inteles bine asa ca si eu vreau. Ioana, tu cind mai vii prin Botoseni? Iti dau DVD in loc ca am , mi-a adus sotu din state.
Sau cine ma poate ajuta, dau inapoi dvd-uri.
Multumesc mult de ajutor.
Simona, mama lu Maia (22.09.2005)
vio_reurean spune:
Si sa nu uit! Am patit o faza: la un curs de infectioase, dr ne avertizeaza pe cei cu copii sa avem mare grija la vaccinul per os anti-polio. De ce:spunea ca au avut cateva cazuri internate cu copii post-vaccin, care au si dezvoltat diferite forme de polio si ca e periculoasa perioada asta, ca sunt viroze si daca bebe se imbolnaveste la 4 -30 de zile dupa vaccin, posibil sa se activeze virusul atenuat din vaccin. Eu, numai studenta, am inceput sa sun la diferiti pediatrii care mi-au spus ca este intr-adevar un risc, dar ca este un procent foarte mic de copii care patesc asta. Pentru linistea mea personala, mi-au recomandat un vaccin de la Institutul Pasteur care ar DTP, anti-polio si Haemophilus Influentae, la care riscul nul si reactia locala si generala mult atenuata. Asa ca il voi cumpara pe acela.
Sper ca nu am panicat pe nimeni, si daca am facut-o, imi cer scuze, dar chiar as vrea sa stiu parerile voastre si daca le-ati cumparat la prunci vacinurile sau ati optat pentru varianta gratuita.
Alina, tu ce zici?
Delia-Vio
POZE cu Andrei
Simona8004 spune:
Gabi, super pozele. Maia cind l-a vazut pe Tudor a inceput sa dea din miini si din picioare parca era gata sa se dea la joaca cu el.
Iar poze cu cei doi puiuti dormind este foarte frumoasa, superb.
Sa-ti traiasca puiuti.
PS:SOra mea era aici si cind a vazut poza cu Tudor, a crezut ca e Maia si apoi ii spun"ca baitel frumos, nu?" ea a crezut ca e Maia.
Simona, mama lu Maia (22.09.2005)
Carmi spune:
Buna la fete !
Gabi, e foarte frumoasa poza cu domnisorii dormind !
Noi am fost azi afara, e soare, da bate un vant ...asa ca am ´parcat´ repede acasa, ca mi-a fost frica sa nu raceasca din nou Fabiano.
Acum il astept sa se scoale, sa-i dau gris cu banana, e innebunit dupa combinatia asta. Voi dati gris la bebei?
Pupici,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
b_irina_c spune:
Vio sa treaca repede faza cu tzitzi! Eu am facut vaccinurile gratuite...
Gabi am vazut zilele trecute poza cu puii dormind si i-am aratat-o si sotului care a replicat "uite ce frumosi sunt! Si tu nu vrei sa mai facem unul" .
Pleca acasa... Poate main intru diseara dupa baita.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Diana30 spune:
Buna fetelor!
Sofia,de saltea pt patuturi anormale zici ceva sau n-ai vazut de nici un fel la babyexpo?
Gabi,,minunati puiutii tai.
Eu intotdeauna mi-am dorit un copil,dar de cand a aparut Mihnea imi apare tot mai des dorinta de inca unu(deocamdata numai mie,ca al meu zice ca unu-i destul).Desigur ca vazandu-i pe ai tai iar a aparut dorinta si vazand si filmuletul de la Sofia.
godzila spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
[br
Si sa stiti ca il tine ocupat chiar mai mult de juma de ora , daca ii dai repeat .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Asta asa e.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
godzila spune:
Gabirama ai 2 copii superbi. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. Cred ca esti o mamica foarte fericita. Ai si de ce.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE