Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Marlena, da-i incolo de doctori care te pun pe drumuri (Tiza mama Anyei - fara suparare ca si mama mea e medic). Eu iau copilului de 3 ani sapca pe masura capului meu - sa-mi fie putin mica. Asa ca ori are el capul mare ori eu mic (si mintea imi sta lejer). Dar ai grija ca poti sa-i dai tone de Ca ca fara D nu se fixeaza.
Irina, eu am facut din lapte praf branzica. Am folosit Bebelac si mai nou Vitalact ca aste-s gratis. Pun la fiert 10 masuri lapte cu apa aferenta (vre-o 300) si cand incepe sa se umle a fiert pun zeama de la 1/2 lamaie mica, dar am auzit si varianta cu portocala. Se taie imediat, il las 10 min sa se racoreasca, pun in sita si las la scurs. Cantitatea obtinuta incape intr-un borcanel gol de piure fructe pt copii (sunt cam 3-4 ligurite cu "mot"). Nu stiu cat de buana e pt ca eu nu pun gura pe lactate, da piticu mananca ca n-are incotro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

La multi ani sarbatoritilor!

N-am intrat de cateva zile..wow cat ati scris!!!

Am mers la budimex cu fata la nefrologie pentru infectia urinara si ne-a dat tratament injectabil asa ca mergem in de 2 ori pe zi la spital sa-i faca intravenos!!!Mititica a plans ff tare aseara,ca asistentele alea nepricepute nu reuseau sa-i gaseasca vena si in final dupa vreo 4 incercari,cand eu mi-am luat copilul si-am zis ca plec acasa au chemat un medic sa-i faca..si auziti si voi ,cica din vina mea,ca sunt eu prea nervoasa si-i transmit copilului...Dimineata am vorbit cu dr si-a ramas ca pe tura lor o sa-i faca intramuscular...Of,mititica abia astept sa scape,deja stie ca se intampla ceva,de cum o bag in masina se agita tot drumul.

Anya20,vroiam sa te intreb ce parere ai de cistografie la varsta asta???Dr zicea ca e cam obligatorie s-o facem.Inca nu i-a facut eco,dat analizele de sange au iesit ok.Nu prea as vrea cistografia,mai ales ca e primul episod de infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya si eu tot din bebelac (inca mai am pe stoc) fac branzica. Din cate zici am pus mult prea putin lamaie . Cum e Vitalact-ul ca eu nu am apucat sa-l iau? (se duce bona azi poate nu e aglomerat). Bb bea tot bebelac (si vad ca de 3 zile de cand nu-i mai dau laptele meu doarme mai bine ).

Madyy sanatate multa micutei Bianca! sa treaca repede!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Wow fetelor,dupa luni de zile mi-a aparut si mie "mesaj trimis"Mi s-a rezolvat problema cu eroarea!!!O sa fiu si eu in randul lumii cu mesajele,ca tot timpul am fost ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Vitalactul la branzica presupun ca e bun. De baut la copil nu m-am riscat sa-l schimb pt. ca eu nu am vazut de cumparat si al meu bea mai mult de 4 cutii pe luna - cat dau ei. Asa ca aveam 2 variante: sa continui cu BBlac sau sa-l schimb pe ceva ce gasesc. Tinand seama de experienta de la primul copil am optat pt schimbare pe Milupa. Asa ca am cumparat 1 cutie BBlac si 1 cutie Milupa 2 si ii fac schimbarea treptat (am ajuns la 5 masuri bblac cu 2 milupa). Daca ii dai de-al tau e mai simplu, ca-i faci branzica din cel gratis si cand vei avea nevoie de lapte praf il treci direct pe ce doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Doamne greu si cu matematica asta...raportez ora 7 trezit hranit schimbat copilu si distrat de masa care se zdrobea toata la ora de gimnastica ....trezit fata papa...alea alea facut mate invatat ascultat la istorie printre altele culcat copilu facut si o oala de sarmale si supica la bebica(in timp)ce ascultam la istorie despre imperul otoman....trezit hranit(copilul care se cearta acum cu mine vrea si el sa butoneze)plecat in sfarsit fata la scoala,are ore de la 1 pana la 7,30.Un program tare nasol cand vine seara e rupta de oboseala,era mai bine cu orele de dimineata .
Ma duc la copil sa-l mai obosesc putin poate adoarme si mai ma pun la punct cu ce a-ti mai scris.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Anya al meu laptic e gata... Si lui Vladut ii dau bebelac-ul din dotare. Voi face branzica cu Vitalact-ul si cand termin stocul de bebelac mai vad eu pe ce trec... Mersi de raspus .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

irina, m-am intalnit azi la PLIMBARE cu vladut si bona, dormea vladut de n-avea treaba.....n-am stat mult de vorba ca fi-miu urla rau, ca nu ma mai inteleg cu el sa stea in carut ca TOTI COPII, EL STA APLECAT SA VADA CUM SE INVART ROTILE, SAU SE CHINUIE SA-SI BAGE PICIOARUL IN GURA etc....
scriu cu el in brate si se cunoaste cva mai apasa si el pe tastatura.....
va pup ca ma grabesc, azi iar am ora de sofat.

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Mary succes la . Trebuie sa recunosc ca m-a distrat mesajul tau . Abia astept sa-l vad pe Andrei, poate "intalnim" copii in WE asta, sa socializeze si ei putin.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Eu am fost azi la vaccin cu Tudor si sper sa nu faca vreo reactie de la el .

Nu stiu ce sa mai cred despre dr-ii astia .Sa va spun ce patii :luni ,pe 20 , am fost la bilantul de 6 luni ,se uita dr la fontanela si il lauda ca e f. bine ,ca de-acum sa ii dau doar 3 pic de Vigantol; azi s-a uitat iar la fontanela si ... ce sa vezi ...e cam mare si trebuie sa ii dau ceva mai mult de 4 pic cum ii dadeam pina acum .

Cge, multa sanatate Ancutei .
Maddy iti doresc sa treceti cu bine si peste asta si Bianca sa scape de dr-i si tratamente .

Vera , eu am urmat instructiunile tale referitoare la Baby E si ODC .Nu am reusit sa trag decit vreo 6 minutele dintr-un filmulet .Problema e ca lui Mihnea ii place la nebunie si imi cere mereu sa vada vaca si tractorul .As vrea si eu sa intru in posesia dvd-ului cu Baby E please. Ioana stiu ca tu te-ai oferit sa ne ajuti si pe noi cele din provincie , pot lua legatura cu tine pe PM sau pe Messenger ?

Si sa stiti ca il tine ocupat chiar mai mult de juma de ora , daca ii dai repeat .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput