Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
Simona8004 spune:
buna dimineata!
Raportam si noi. Am hranit cupilu, l+am schimbat, m+am hranit, facut curat in toata casa, mai e de dat doar cu aspiratorul si gata, sters si prafu bineinteles si acum de vorba cu voi.
succes total cu brinzica si iaurtul. Irina eu am facut deja ceea ce spui si a iesit brinzica asa de buna ca imi vine mie sa o manincSi ne pare rau pentru cazatura. O de la Maia si un sa ii treaca si maraiala si sa se faca bine.
La 8 a mincat masa de lapte, iar la ora 10 pregateam masa ei de la ora 12, dar cind m-a vazut ca eu gust a vrut si ea. ce credeti??? cred ca a mincat 100 ml fara sa scoata vreun sunet. Nici nu ma lasa sa incarc lingurita ca deja mai voia. Iar iaurtul e super bun. asa ca am facut urmatoarea chestie: jumate de mar+ 1/3 banana+ 2 lingurite de brinzica/ toate puse la Braun la maruntit si apoi adaugat 3-4 lingurite de iaurt. Succes total. In sfirsit am si eu cu ce ma mindri la capitolul mancare.
Fetelor, va rog nu aruncati cu pietre, cred ca m-am trezit si eu dupa ce s-a discutat subiectul, va rog sa imi spuneti si mie ce contin dvd-urile cu Baby E???
Va multumesc mult.
CGE sanatate mult lui Ancuta si sa treaca repede.
Simona, mama lu Maia (22.09.2005)
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragalaselor,
Au trecut cateva zile de cand nu v-am mai scris, am citit un pic pe sarite si pe apucate, sper sa mai recuperez ceva azi.
La multi ani sarbatoritilor zilei: Sebastian Iulian, Mario Alexandru, Maia, Ana Maria, Dinu, sa fiti sanatosi, nazdravani si mancaciosi.
Noi nu avem nimic special de raportat decat ca am inlocuit si a doua masa de lapte cu una de fructe. A mers mult mai repede acum, a inceput sotzu sa-i de fructe sambata (ca eu am lucrat si l-am lasat pe el sa experimenteze) iar de luni, din a treia zi Victor a mancat portie intreaga de fructe, fara completare de lapte. Deci acum papam cam asa:
- intre 6-7 dim, masa 1 lapte de la titi;
- intre 10-11 masa 2- piure de legume;
- intre 14-15 masa 3- piure de fructe cu cereale biscuitate de la Nestle pt 4 luni;
- intre 18-19, masa 4- lapte de mami direct de la sursa sau partial bibe/partial titi;
- intre 21-22, dupa baie, ultima masa, lapte de la titi;
Deci teoretic, eu nu ar trebui sa ma mai mulg decat cand lucrez dupa-amiaza, pt masa a 4- din zi. Practic, inca ma mai mulg la pranz ca atunci am mai mult lapte si nu pot sa opresc robinetul asa de brusc.
Ma gandesc sa continui sa-i dau un pic de lapte din biberon in fiecare zi ca sa nu mai avem probleme in viitor pe tema asta, iar peste ceva timp sa incepem treptat si laptele praf ca sa anticipam secarea izvoarelor materne.
La cresa il ducem intre 8-9 dimineata si-l recuperez in jurul orei 17, dupa care daca e frumos afara facem o plimbarica prin cartier sa respire si piticul un pic de aer curat.
Vad ca s-a obisnuit, nu plange cand il lasam acolo si daca mananca si ia bine in greutate ma mai calmez si eu.
Azi sunt libera si am o multime de treaba pe langa casa, ar trebui sa ma apuc sa invat teoria pt scoala de , dar afara e soare si frumos si am niste mancarici la talpi de nu se poate.
Cam atat de la noi, va pupez pe toate si va urez o zi buna,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
b_irina_c spune:
Simona8004 o sa incerc disera asa cu branzica (fac asta ca nu am de lucru, caci Vladut o papa oricum ). Vladut a cazut acum vreo 2-3 luni (nici nu mai stiu exact ), dar nu strica niciodata si de la o fetita frumoasa. Pe Cd-urilr cu baby E am aruncat un oki (boxele erau la bb in camera, deci m-am uitat muteste ) si am vazut o succesiune de imagini, unele gen Mupets (sau cum se scrie), apoi era o fetita care zicea/canta ceva, obiecte miscatoare... Inca nu mi-am format o imagine de ansamblu...
Eu sunt cam gata cu laptele... Mulg doar 1 data in 24 h si aseara am scos doar 60 ml (de la 600/zi acum vreo 2 saptamani ), deci voi scapa de chin f. curand. La mine e f. clar ca tine doar de vointa treaba cu am/nu am lapte .
Si ca sa va fac pofta acum bag niste prajiturele de la PIM's suuuupeeerrrr bune .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
nanadana spune:
salut fetelor
miflor- mersi pt programul de papa a lui ana ,si inco o data sa imi traiasca nora
marlen- vai ma prin cite buclucuri te baga ,nici nu sti ce sa crezi (eu am pe carnetul de sanatate a lui antoine curba de masurarare a perimetrul cranian si m_am uitat este bine paraport avec varta)in legatura cu kg pierdute ,cum faceti fetelor? ca eu una iau de nu mai pot
scuze de scris dar sint cu piticul in brate
apropo miflor_antoine la fel doarme o jumate de ora ,dar cind aud ca scartit ma duc repede si il intorc ii dau tetina si daca am noroc adoarme cam 1.1/2sau 2h ,dar citeodata imi trage teapa nu vrea deloc
poze
nanadana spune:
cristina-sanatate lui ancuta si pupici de la noi
eu branzica o fac asa:pun 250g lapte la fiert si cind vad ca se umfla storc lamiie deasupra ,se strange imediat
poze
miflore spune:
Marlen, bine c-ai scapat de stres! Plimbare frumoasa!
Cristina, multa sanatate!!!
Multumim frumos pt. felicitari!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
nanadana din ce fel de lapte faci? Praf sau de vacuta? Ma gandesc ca poate asta e un motiv pentru atatea rezultate diferite .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
godzila spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei: Sebastian Iulian, Mario Alexandru, Maia, Ana Maria, Dinu!. Sa fiti sanatosi si voiosi.
Mysweetest, Andrei are circumferinta craniana intr-adevar peste grafic. Eu zic ca a fost bine ca ai facut tomografie, ai scapat de grija. Din curiozitate zi-mi si mie cat e de inalt. La noi frontanela e cam 2 cm.
Cge sanatate Ancutei.
Meme multumim de retete.
Sofia iar mi-ai pus zambetul pe buze si in dimineata asta. filmuletul.
Bianca urmareste-l azi sa vezi daca are ceva daca nu vezi nimic nu ar trebui sa te ingrijorezi. Pana la urma toate o sa patim asta. A mea a picat cand avea 1 luna de la 1 metru (s-a glisat pe masa de infasat).
Antoanela bafta la
Simona, Baby Einstein sunt niste filmulete scoase pe DVD, care se pun bb-ilor cand vrei sa scapi de ei o jum de h. Din cate am vazut eu e un fel de reclama mascata la jucarii. Adica arata copiilor cum sa se joace si ii invata diverse despre ecosistemul planetei.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
nanadana spune:
Irina da eu fac branzica din lapte normal ce bem si noi( care este streilizat si slab in grasimi aici se numeste demi_ecreme)deci este de vacuta
poze