Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Tatiana adevarul este ca eu daca ii dau lui Nicolas cu linguritza , papa tot... dar ca sa evit sa se murdareasca ii dau sculetz in biberon acum. Iar daca vreau sa il bea pe tot... il bag cu seringa.. asa ca eu am 3 cai de alimentare.

Bravo Mirelaaa. Bine ca l-a vrut! Lasa ca o sa-i dai si cu lingurita iar ca sa nu murdareasca hainutele... lasa ca vine vara si ii dezbracam la bustul gol.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Mirela il lasi singurel pe bebu? UFF! Sper sa va ajute Dumnezeu sa treceti si peste asta. Dani frumushelul!

BEE - Ana ta e cea mai capricoarna dintre toti bebeii.. cu trezitul asta din noapte. Fugi la somnic..poate prinzi un pic.

IRINA - ce urmeaza dupa piureul de morcov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mirela si aici e la fel , diferenta e ca eu nu am drept de munca. Poate anul asta.
Teolinda nu stiu exact am sa mai studiez problema ca as fi vrut legume la inceput ca imi e sa nu fasa nazuri dc ii dau fructe care sunt dulci si apoi sa nu vrea legumele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ii dau inainte cat mai pot trimite mesaje...
JG,ce ma bucur ca nu te mai dor sanii.nu-i asa ca e o mare usurare?si mie mi-au trecut.acum roade cu spor de suzi,las ca-i bine
IOANA,faina poza,e un dulce razvanel si cu caciula pe ochii si mai ales cand rade
TATIANA,TARE DULCI GEMENEII,NU MAI POT DUPA EI
BEE,dar si tu te chinui cu muls,bibe,ana capricioasa
cata,si eu cred ca bia e cea mai grasunica fititza.acu daca o si diversifici...
RALI,asa cauta si dani tzitzi cand disperata ii bagasem completarec ca nu prea aveam lapte.imi dadeau lacrimile,nu alta.
TEOLINDA,SA-ti dea Dumnezeu forta sa treci peste situatia grea.si spor la indopat papanas
GIOVA,SUPER CA A FACut baita in cada.a inotat?pupici la omidutza scumpa
MONI,cu cine sta dia daca incepi munca?si ce program o sa ai?
DENISA SI IRINA,ASTEPT confruntarea sportiva.va faceti echipele?
NICO,esti in pasa mai buna?ca pe mine m-a luat depresiunea cand am probat ieri pantalonii(4/5perechi)SI NU MA INCAP.
PUPICI LA RESTUL MAMICILOR

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Mirela nu deschide subiectul haine. Sambata trebuie sa ma duc la o cununie si n-am probat nimic din ce am pe-acasa sa vad ca imi vin fustele/pantalonii la talie. Defapt am un costum cu pantalon mai larg in talie dar asta toamna l-am lasat la curteca m-am gandit ca n-are sens sa ma mai car cu el aici ca doar aveam ditamai burtzoiul. Poate da Robert o fuga sambata dim, ca in 10min e acolo.... sa mi-l aduca ca de nu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

TEOLINDA,cand ne-am gandit la posibilitatea asta mi s-a rupt inima efectiv.si nu prea am incredere in nimeni sa stea cu dani...azi noapte nici nu ma lua somnul de ganduri.vom vedea,cu Dumnezeu inainte,trecem noi si peste asta
IRINA ,si eu am lucrat un an la negru,fara acte,nasol.acum mi-e tare greu sa lucrez ca asistenta pt ca nu am mai lucrat de 3 ani si in plus aici sunt toate diferite...
TATIANA,ai dreptate de linguritza,dar mi-e asa mila de hainutze...
cat despre curatenie,luni m-am apucat cu iulian sa dam frigiderul,masina de spalat la o parte,spalat fainta ,iar vecinii de apartament nu aveau nici o treaba.veneau sa fumeze si apoi ziceau asa ca pt ei,ne ducem sa bagam somn

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mirela, tare grea situatia voastra acolo. SI cu vecini de apartamnent si cu bebe mic, iar acum tb sa incepi si servicul. Iti trebuie multa vointa si rabdare.
Teolinda, care dormit? Cu mandra zbierand? O mai intretin eu cu distractia, dar ea e somnoroasa si nu adoarme nicicum. Acum e prea cald afara, am scos-o pe balcon si nici gand sa inchida ochii.. O las sa urle poate o ia somnul (desi nu cred).

Mergi la inceput

BEE - scoate-o afara cu carutul si stai si tu pe o bancutza sa "motzai".
Papanasul meu doarme deja de 3 ore... sa vedeti voi ce foamete pe el si ce-l "gate

Mergi la inceput

Ce naiba se intampla cu tastele mele habar nu am..ca se trimit mesajele aiurea.
Asa... Dupa ce-o manca il "gatesc" si il scot in parc.. pana diseara la 6 nici ca-l mai bag in casa. Ii iau biberon la pachet... sa fe clar. Azi nici sucul n-am avut cum sa il dau prin somn la 10-11... poate reusesc dupa amiaza.

Mai nou vad ca ma fenteaza.. fie cu masa, fie cu sucul,fie cu plimbarea afaraa.. Ce sa mai "SEF de SEF"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Am terminat si masajul. doamne mult ati mai scris, m-am distrat cand am citit.
Irina de acord facem un top, dar baga tu categoriile si pe urma ne gandit toate sa gasim candidatii perfectii la fiecare categorie. dar excludem mamele mulgatoare, caci e subiect de Bebelusi de ian...., nu de Mamici.....
Nico am intrat si eu pe acolo, nu stiu cum ai facut, caci eu habar n-am. daca vrei intram pe mess. sa ma instruiesti ca sunt mai grea de cap.
Liliana super papanasul tau!!!
Mirela deja la cresa????O saracul Dani!!! Sper sa poti sa lucrezi si sa-l duci, ca va fi mai usor si pt, voi.
Cata super titulatura!!Stai linistita ca si patura mea se murdareste repede ca e deschisa culoarea. dar e super buna pt. carucior.chiar si in patut mai doarme in ea.
Bee, eu il rtin pe Marco in fundic. nu pt. mult timp dar sta.

Haideti sa va spun ce surpriza mi-a facut Marco:a papat la ora 21, asta dupa circul de mai devreme. s-a jucat cu tat-su, a plans, etc. pe la ora 23 mi-a adormit si l-am pus langa mine in pat, caci la 24 trebuia sa pape.ei bine am adormit si noi si ne-am trezit la 7 dim.. nu mi-a mai mancat de 10 ore.asa de bine a fost, super!!!cred ca i-a placut sa doarma lipit de mine si a uitat de tzitzi.

Aici e innorat si a anuntat ploi, dar tot iesim afara.
Cica de maine se strica vremea si se raceste in toata tara.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput