Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tatiana ce cantitate, dar tui trebuie sa hranesti 2.
Nu stiu cum poti sa te ocupi de toate. e drept ca eu mai fac mancare, inca nu am renuntat la asta.Dar daca se va incalzi vremea si vom fi mai mult pe afara, gata cu papa. mancamn pe unde apucam.
Irina si al meu are niste podoabee, dar nu ma lasa Clau sa pun poza. cica aia nu e poza de aratat .cand va creste si-=si va vedea pozele, precis ne va ura.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

http://groups.yahoo.com/group/bebeianfeb2006/
Fetelor..e super simplu...
Bagati la bookmars linkul asta...
Logarea se face ca si la mail...
parola v-o dau pe mailul nostru.
Si cind vreti sa trimiteti attach...bagati files...iar cind vreti sa faceti un anunt privat..adica numai pentru noi..bagati post...
E simplu...
Ca sa deveniti membre ale grupului nostru..dati join this group.
E?
Asa...lasati-ma sa ma racoresc...ca tocmai am venit de la Rds...
M-am certat cu ei ca la usa cortului:eu factura nu primesc de la ei...si e contract pe firma..deci decont..ioc...Cablul si netul..mai mult nu merg decit sa mearga...Si asa spumata..m-am dus cu copila-n brate..si am intrat la Directorul comercial...
Si ce am obtinut?Trei luni nu le platesc...Si promisiunea ca totul se reglementeaza..Mi-au trimis o echipa..care a ajuns inaintea mea..de i-am gasit pe la usa...
Sa vedem ce isprava au facut...
Pfiu..gata ..m-am racorit...
Fata mea a lins 100 ml...acum doarme...draga mamii..mi-e o draga...
Iar eu ma duc sa trag o ciorba..si dupa vin sa va iau pe fiecare-n parte..daca nu apare doctora intre timp..ca azi ne viziteaza...
Hai ca va pup in gasca..si mai incolo..va pup si individual..oki???
Nicole si Daria Sofia

Ps.Am uitat sa va zic ca suntem turbati.Nu gasim local pt botez...Se arunca astia la niste scoruri...Din tot ce am vazut..cred ca alegem Intermacedonia..Fetele di BUCURESTI..STITI VREO TREABA?Vindeti-mi si mie ponturi...
Tot noi...

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic...
Primul pas..urmariti linkul din mail...
Apoi..dupa ce deja ati devenit membru,urmaind linkul respectiv...intrati la sign in..in stinga e...
cu id-ul si parola voastra de yahoo...
Cam asta...
Ce dau pe mailul comun..este numai pt administrare....
Tot noi

Mergi la inceput

Nico voi incerca. parca mi-a mai facut o prietena asa, dar nu l-am folosit. vreau poza cu tine!!!! macar pe mess, please!!!

fetelor va intreb: voua v-au bagat bebeii la intretinere?a fost ieri administratorul de i-am platit si mi-a zis ca de la 3 luni tre sa-l bage si pe bebe. oricum nu e mare liucru, caci avem centrala termica, si platim doar curentul de pe scara, femeia de serviciu, gunoiul, etc. Dar ma gandesc ce poate consuma un bebe? uin afara ca, vb. lui Clau, avem mult, mai mult gunoi, caci cu pampersiii... in fiecare zi cate o punga.

Ploua si vroiam sa iesim dupa ora 13, dupa alaptat afara, sa iau branzica sa fac papanasi si ceva carnita pt. felul doi.cum ies pe ploaie, caci nu am husa de ploaie la carucior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Va scriu si eu iute si citesc restul dupa ca vad ca ati scris cu nemiluita!
Diana a dormit bine chiar daca la 5 cand s-a trezit sa pape (odata a papat pe la 1 din amandoi sanii!) avea febra 38,3 in funduletz ... si i-am pus supozitor u paracetamol.A papat iar din amandoi sanii si s-a culcat pana pe la 7-8 nu mai stiu , cand iar a papat un pic si nu mai avea decat 37,6 ... eu nu i-am mai pus supozitor ... ca a mai avut si altadata asa...Acum face aerobic in carucior,rade...
A venit mami...Revin dupa ce va mai citesc!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

GIO... mie voiau sa mi-o bage la lista de februarie....si le-a facut sotul meu..care e si cenzor..capul mare...
Stai sa vina el acasa...ca e si o reglementare pe chestia asta...
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

GIO mie mi-a bagat papanasul la intretinere din luna ian, doar pe dec m-a scutit ca in primele 10 zile n-am avut bebe in casa. Asa ca esti happy ca te baga de la 3 luni.
Lasa ca noi nu avem centrala dar avem repartitoare si contoare pe la apa. Deci tot pt partile comune platim si noi pt 3.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, Ana e nascuta pe 22 DEc, iar din Ianuarie a bagat-o adminul la intretinere. Noi stam intr-un bloc de mosi si babe si era musai. SI ce sa zic? Am platit mult mai mult, cred ca din cauza apei. NU avem contoare si banuiesc ca pierderile se impart pe persoane in cazul celor necontorizati.. DE fapt noi avem contoare in casa, dar Radu nu a vrut sa fie citite pana acum, ca zicea ca eu consum tare multa apa cu imersarile mele in bai. E drept ca eu oricum consum mai multa apa decat tot blocul! Numai cat dureaza sa vina apa calda pe conducta daca restul lumii nu foloseste apa calda!
Nico sa ne mai spui si nou ce-ti mai zice doctorul. Si sper sa fii rezolvat cu RDS-ul.
TEolinda zi-mi si mie cum doarme papanashul atat? Vreau si eu retzeta. CAt despre plimbat, asta stiu si eu ca afara doarme, dar pe balcon, ce are de nu inchide ochii? Am si eu treaba prin casa si nu ma lasa deloc.

Mergi la inceput

Moni ma bucur ca ati scapat de noaptea asta cu bine, doar putina febra.

Fetelor deci sunt norocoasa ca-l baga numai de la 3 luni.
Nico astept reglementarea aia. mama mi-a zis ca in Alba nu se baga bebelusi, numai de la o anumita vartsa, dar nu mai stiu.
Cred ca, daca ar fi lege, am putea face scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele,
Gio, mie nu mi l-a bagat inca la intretinere, administratora stie ca am bebe dar nu a zis nimic de bagat la intretinere si nici eu nu am intrebat, dar am de gand sa o intreb sa stiu si eu ce si cum.
Nicole, sa ne spui si noua cum e cu reglementarea aia privind intretinerea.
Mireluta, naspa ca trebuie sa incepi sa lucrezi, nu poti sa lucrezi cu jumatate de normal si cat timp lucrezi sa lasi pe Dani la cresa iar pe urma sa il iei si sa stai tu cu el?
Moni, sotul meu e fan SF, avem trei rafturi de biblioteca numai cu carti SF, Assimov, Frank Herbert etc. Assimov nu am citit, dar am citit Dune si mi-a placut foarte mult, ma tot bate sotul la cap sa citesc si Assimov, probabil ca ma apuc ca vad ca toata lumea zice ca scrie misto. Da' sa am timp intai!
Eu sunt fan Stephen King si literatura fantastica.
Ma duc sa pregatesc maimutelul de plimbare, ca vrem sa iesim.
Acum incerca sa ma prind cum e cu yahoo groups.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput