Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

De ce mi s-o bloca pagina cand incerc sa intru pe linkul trimis de Nicole?

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nicole hai ca m-am facut membru dar nu inteleg care e diferenta ca practic e cam acelasi lucru ca si dincolo. La ce foloseste si de ce? Sau ce putem face nou aici. Lamureste-ma si pe mine ca pricep mai greu se pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor papanas hranit cu lapte si 60ml suc... deci acum roiu afara ca deja imi motzaie p-aici.

Pe dupa amiazaaaaaa!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Fetele azi vine mama lui Ursoaica la ea care e asistenta pediatra asa ca dc aveti intrebari sariti acum ca sa aflam raspunsurile tot azi. Eu am intrebat de morcov dc iese kk colorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA deci nu-i de la strimfi?

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bebe hranit. intind rufe si o taiu afara ca vad ca nu mai ploua

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

PISOI,pai nu mi-l primeste la cresa daca nu muncesc pana pe 5 aprilie.asa ca nici o sansa.deci tre sa caut baby sitter,care costa mai mult decat cresa.as vrea eu juma de norma,dar ca asistenta mai greu asa ceva.pupicei lui mark
am o durere de caaaaaaaaaaaap de trei zile incoace(gura nu-mi mai tace),cu frisoane si transpiratii noaptea.ce sa fie?iar durerea aia de la fisura anala ma ucide efectiv.cred ca tot la operatie ajung...
MARAKI,CATE KG ARE ANGELOS,CA TARE GRASANEL E?dani mai face kk lichid si verde,dar in cantitate mai mica,o data de doua ori pe zi...sapt viitoare ii iau rezultatul la copro
TATIANA,STAteam si ma intrebam daca nu cumva eram in locul tau,deosebeam bebeii intre ei
fetele,voi ati gustat din GRIPE BABY WATER?EU da,ca aveam colici(dani ma mosteneste)si e naspa rau,glucoza pura,mai nasol.cah

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Monica ieri putzache sau naiba stie dar strimfi ce e aia? Te refereai la strumfi?

Mergi la inceput

ANA diseara sa ne prinzi din urma !
CATA ciresicaaa? Ai pus poze noi? Trebuie sa ma uit!
IOANA
NICOLE nici eu n-am prea priceput ce-i cu chestia aia ... iar in contul vechi am de sters o gramada de poze sa facem loc,dar n-am avut timp!
BEE ai dreptate cu capricornii caposi!
ANDA si cu ASIMOV nicci nu stii ce pierzi!
MIRELA fa cumva sa lucrezi 4 ore si sa stea la cresa pana atunci! Eu o am pe mami sta la 5 minute de mine,plus ca GHITA va ramane el acasa - dar el e bun doar de trimis la plimbare cu ea - in rest mami va fi baza,cel putin pana e asa mica! Eu o sa lucrez de la 8 la 14,sau de la 9 la 15,vad eu cum imi fac program ... sa indrazneasca sa comenteze careva ca eu imi faca treaba nu altul in locul meu!
TEOLINDA plimbare placuta!
GIOVA pusi!
TATIANA ai dreptate cu pediatra aia,probabil o schimb,mai ales ca are cabinet departe,dar mi-au recomandat-o din spital Si chiar esti eroina!

Mergi la inceput

IRINA strimfi se zice aici la ciorapii cu chilot,voi parca ziceati srampi??? Si ara era putzer de lux (= servitor sau asa ceva )

Mergi la inceput