Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

A si nu ii dau suc ci un fel de piure care este destul de fluid as zice eu. Si am sa ii mai dau pana sambata cand vad la ce mai trec. Ca suc sunt convinsa ca dc ii bag in biberon il trage repede. Morcovul constipa sau e invers ca nu mai stiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pai Mamico de gogosar pune-l in scaunel de masina sau in scaunel de masa...cu spatarul rasturnat.

Mai fetelor, pe bune daca fiu-meu nu mi-e "SEF" . Acum doarme de 2 ore... neobisnuit pentru el in aceasta perioada a zilei. Pe bune daca asta micu' nu face doar ce are el chef.

IRINA hai ca sunt curioasa Mami de ce baut

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Da IRINA morcovul constipa. Mi-e si frica sa il dau papanasului. Dar daca marul care cica normalizeaza... a normalizat tot la 3 zileeee... e clar ca azi trebuie neaparat sa iau de pere sa faca mai des... oare?

Mergi la inceput

Aaaaa... si mi-am adus aminte apropos de afirmatia lu' madame "CAZINO"... ca sunt constipati pt ca nu au suficient lapte de supt din sani. Eu citisem intr-o carte ca nu golesc sanii si d-asta sunt constipati.. ceea ce mi se pare mai posibil sa se intample decat ce zice madame C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetele..hai sa va zic ce am facut...
Sa nu dati cu bulgari..am creat pe yahoogroups..o paginuta bebeianfeb2006.
Am vrut sa va fac o surpriza...si am pus acolo invitatii la toata lumea care stiam eu mailurile...
Asta ca sa nu ne mai blocam mailul de yahoo cu diverse..Si am pus si o prima chesti:cartea diversificarii bebelului...
Sa nu va suparati ca nu v-am consultat...daca va deranjeaza..ii dam delete...
Va pup...
Fugim o tura pin' la astia cu netul..sa le fac scandal..mama lor..aseara mi-a picat de o mie de ori..pina cind n-a mai mers de loc dupa 7.
Si vor sa le platesc factura intreaga...
S-o creada ei..
Hai ca vin si va zic ce am facut..
Pup toate mamicile si bebelasii.
Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nicole si cum intram sau ce facem pe noua pagina ca asta nu am inteles. Si de ce se bloca emailul poate doar trebuia usters edin pozele care au fost mutate deja in album. Zi cum intram in nou pagina.
Teolinda al meu nu e inca constipat din contra. Ia sa vedem noi zilele astea. Ce porcarie pai tunci de ce ii mai dam morcov si nu alta leguma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Liliana, stai linistita ca fac doar cele necesare: papa si curatenia de "suprafata". In cele cateva zile cat sta mama mi-am propus sa fac foarte multe - spalata faianta, curatate geamurile (de o saptamana mi le-au schimbat si inca nu le-am spalat), ordine prin dulapuri. De obicei, astea le faceam cand vedeam ca-s murdare sau era dezordine. Dar acum... Intr-adevar, imi ia cam o ora sa pregatesc copiii de iesire. Iar cu caruciorul...sa vezi ce-i "amintesc" pe cei care-si lasa masinile aiurea pe trotuar si nu pot sa trec. Am un traseu pe care-l parcurgem cand iesim (e ca un fel de bulevard de vreo 500m, cu magazine de ambele parti) si acolo ne plimbam de colo colo. La orele de plimbare, e plin de carucioare si copii de abia se poate circula. E singurul loc din zona unde poti iesi cu copiii. De obicei, baietii mananca cam 120ml, dar sunt cazuri cand mananca mai putin, foarte rar mai mult. Vad ca Nicolas doarme ca un om mare. 9 ore...hmmm, ce mi-ar placea si mie...

Eu sunt mami de "ursuleti", asa ii alintam pe baieti.

Si eu stiu ca nu-i voie sa scuturam copiii (datorita coloanei fragile), dar i-am mai scuturat si eu, cand plangeau din nu stiu ce cauza. Mai nou, ridic vocea, iar ei amutesc si se uita la mine taaare mirati. Si dupa scurt timp, continua ...

Am facut baita baietilor, seara nu apuc sa le fac, iar acum dorm. Vreau sa ies un pic prin oras, ca n-am mai fost singura de muuuult timp. De obicei ma plimb cu Clara prin magazine, dar bine-nteles ca n-are rabdare sa ma uit, ea alearga de colo-colo.

CATALINA, e bine sa se obisnuiasca cu lingurita. Eu le-am dat cu seringa vreo 4 zile si pe urma mi-am adus aminte de ce mi-a zis un medic cand era Clara mica. Ca orice aliment sa-i dau cu lingurita ca daca primeste totul din biberon se poate intampla ca in timp sa nu vrea lingurita. Ei trebuie sa invete sa manance cu lingurita, in sensul ca din biberon le vine papa in continuu, iar cu lingurita exista pauze. E o etapa in dezvoltarea bebeilor. La inceput e mai greu (de ex Daniel isi baga pumnii in gura in timp ce-i dau sucul), dar se obisnuiesc cu ea.

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza mamici
dani a papat 10ml de suc de morcov(cu seringa,sa nu se murdareasca)si deocamdata e bine,se screme la greu...
eu cam amarata ca tre sa caut de munca si sa platesc pe cineva sa stea cu bebu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna dimineata fetele, desi la noi dimineata era ca si ieri pe la 4 cand face missa ochi si nici gand sa mai adoarma.
Tatiana, chiar ca esti mama eroina la cate faci cu doi gemenei pe care ii si alimentezi cu laptele tau. Si la muls sigur esti campioana. TU ii mai pui si la tzatza sau doar cu biberonul le dai sa manance.
Irina, dotata smecheria ta baloasa (asa ii zicem si noi Anei, sau "baloshica". Spumeaza de numa' numa'). CAt despre ce ziceai tu legat de muls si mama eroina si fiicele noastre care nu cer sa ne sacrificam noi pt ele, ai si tu dreptate. De multe ori ma gandesc ca si pt mine ma mulg. Parca ma simt cam nasol ca n-am avut lapte suficient sau rabdare suficienta sa o alimentez numai la san (dar trebuia sa stau sa vad ca flamanzeste saraca). Asa ca eu ii dau inainte cu mulsul o data, de doua ori pe zi. Si mama ce ash dormi in loc! . Ce alergie are Mario? Am inteles eu bine?
IN rest eu ma mulg cam 250-300 ml/zi, fiindca in rest mai suge si ea ceva si mai bagam si vreo 200 de lapte praf.
Fetelor voi va puneti bebeii sprijiniti in fund? CA eu parca la Ana Sebe l-am vazut pe Tiberiu asa.
Ralu, sper sa rezolvi problema Anastasiei. Ai incercat sa-i dai lapticul putin mai cald? Poate ii place mai mult (ma gandesc ca sigur ai incercat-o si pe asta la cat de mult te-ai tot chinuit!). Ana bea mai cu pofta cand e mai caldutz decat tb.
Fetelor, mi-a mai venit mie o idee. Poate bebeii nostri sunt incapatanati si reactioneaza destul de asemanator is fiindca sunt majoritatea capricorni (exceptie facand Nicolas si Mario, care-s Sagetatori, dar si cei mai mici care-s Varsatori, dar de ei nu s-a plans nimeni prea tare). Si capricornii sunt taaare incapatanati si trebuie lasati in ale lor. E tare ciudat sa-i vezi ca se incapataneaza in capricii.
la toate ca eu ziua sunt rupta,de asta noaptea nu pot sta la taclale. Fii-mea nu ma slabeste ziua deloc. Cand scriu eu ea zbiara in patutz ca tot incerc s-o educ si nu-mi iese. SI am rabdare cu ea, dar daca ar fi dupa ea de la 4 dimineata la 7 seara n-ar inchide un ochi, dar ar zbiera de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

am fost iri sa facem cerere de inscriere la cresa(pt septembrie)si cica tre sa muncesc.si iulian a intrebat ,pai si cu bebe cine sa stea,de ce credeti ca-l bagam la cresa.??????raspunsul:da,e o situatie dificila,dar asta e....ne-a lasat masca
ieri nu am gasit suc de morcov la borcanel si m-a dotat iulian cu storcator,si asa nu prea era de acord cu sucul cumparat.si nanaca de mine cand i-am facut proba de rigoare nu am pus si un pahar sa astept sa curga si s-a imprastiat in bucatarie.dar azi am fost desteapta(ce,ma face pe mine un storcator?)
va multumesc pt urari,nu am mai putut intra,ca nu accepta parola si mi-a sters doua mesaje lungi.......

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput