Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
utocatalina spune:
Neata fetelor..iar o zi faina..eu deja m-am obisnuit cu vremea asta, asa ca sper sa nu mai vina frigul! In alta ordine de idei, de peste 10 zile nu-mi trece gitul, ceea ce ma face sa ma gindesc ca am un streptococsi maine ma voi ducde sa-mi fac analiza..si cred ca deja Dan l-a luat, nu stiu in schimb ce sa zic de Bia!Oricum macar o sa fiu lamurita:ori raceala ori streptococ afurisit..Proba suptului:130, bune si alea!
Asteptam sa vedem ce halat de baie i-a luat nasa..cica roz cu urechi..
Giova imi pare rau ca Marco a dat afara suculetul de morcovi,ca l-a cam scuipat, dar ii va placea lui pina la urma, ai sa vezi..Cit priveste paturica, e mai bine ca ai pe albastru, de, de baiatel, ca nu este asa pretentioasa ca asta alba la purtat...eu parca vad ca mai merg azi si, eventual, maine cu ea si apoi trebuie sa o bag la masina!Apropo de ciresica, mi-ai dat o idee sa umblu la semnatura!
Ioana misto poza..pai normal ca tipa..daca nu avea si el ce sa vada!
Janina se poate sa fie ciclu..vezi tu zilele astea! Mercic pentru pompa..acum rasuflu usurata!
S-a trezit!Revin!
TatianaG spune:
Buna dimineata!
Ieri n-am mai apucat sa intru, am citit ce-ati scris (intre timp ma mulgeam si eu) dar picam de somn si-am mers la culcare. Apropo de "top", la un muls scot cam 400-500 ml. Cine ma intrece????
MONICA, cred ca dr ta e cam dusa…lapte de vaca de la varsta asta, paracetamol timp de trei zile…hmmm. In primul rand trebuie vazut cum reactioneaza la vaccin.. Poate nici nu face febra si-atunci de ce sa-i dai medicamente...Iar cu laptele praf... cred ca e dreptul tau sa-l primesti (dr mea nici nu m-a intrebat daca am sau nu lapte, mi-a dat reteta si mi-a spus ca daca nu-l folosesc acum, mai tarziu imi va prinde bine). Eu primesc vigantolul direct de la cabinet.
IOANA, nu vreau sa te dezamagesc, dar cu cat cresc copilasii, cu atat vor mai multa atentie si joaca. Doar noi s-avem rabdare. Eu ii tin in scaunele (scoica) si-i port dupa mine. Asa apuc sa mai fac ceva prin casa.
LILIANA, din pacate mama vine tot mai rar pe la noi (trebuie sa stea si pe-acasa). Clara e la gradi, peste zi sunt doar cu baietii. Vine acasa cu tati, pe la 5-6. O iau in primire si plecam la plimbare, iar baietii raman cu tati. Daca e timp fumos, iesim toata trupa. Si trebuie sa gandesc pozitiv...ce ma faceam daca erau tripleti ...Iar, Statuia...imi surade idea...”mama eroina” cum m-alinta prietenele...
JANINA, stai linistita cu portiile si cantaritul. Eu cam stiu cat mananca baietii pentru ca le dau cu biberonul. Dar nu ma impacientez daca la o masa mananca 70-80g. Daca lor le ajunge, asta e.. La Clara (care manca din tzitzi) nu stiam cat mananca, nu i-am facut niciodata proba suptului.
MIRELA, parca tu astepti ziua in care copilasii sa se joace singuri...Pai Clara nici la doi ani trecuti nu vrea sa se joace singura. Tot timpul e dupa mine cu "mami hai sa...desenam, dansam, construim, ne dam pe topogan etc". Iar cand ii spun sa mearga singura se pune pe plans.
Se pare ca baietii mei vor sari peste masa de noapte. Azi noapte au dormit de la 23 pana la 4 . Asta da somn!!!
Va doresc o zi insorita!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
T_Ioana spune:
Buna dimineata fetelor!
Bai nene voi nu aveti somn? Ce Dumnezeu faceti pe net dupa 12 noaptea, ntz,ntz!
Pe mine fi-miu m-a disperat aseara, la masa de la 21.30, a supt vreo 5 minute dupa care a inceput sa beleasca ochii pe pereti, la Tv, sa se intinda (cu tzatza in gura - va dati seama ce "placut este") dar sa suga...neam. L-am certat, l-am rugat, l-am implorat dar degeaba, se hlizea la mine da; tot nu voia sa suga. Asa ca l-am culcat aproape nemancat, boscorodind in gand toti cupiii sectei care se pare ca au facut front comun ieri si nu au vrut sa manance. Plus ca al meu toata noaptea m-a tzinut treaza, dupa ce a mancat la 3 nu a mai vrut sa doarma si pa la 5 si ceva, nu mai puteam de somn si nervi si l-am luat deo mana si l-am scuturat putin, ma gandeam ca o sa tipe, cand colo s-a apucat sa rada in hohote. Fetelor, m-am convins, fi-miu e masochist, nu e prima data cand demonstreaza asta!
Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Tatiana sigur nu te bate nimeni la muls..400-500! Dar e normal, ca produci pentru 2!
Ioana pai eu ce sa mai zic, ca de regula Bia nu depaseste 5-7 minute/masa la supt..asa ca la noi in 10 minute, cu tot cu regurgitat s-a terminat masa!E bine ca nu s-a speriat Razvanel la scuturatul aplicat..dar sa si rida, asta chiar e ceva!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
teolinda spune:
Buna dimineata mamicutze harnice!
TATIANA - jos palaria!M-ai lasat muta... si totodata m-ai complexat. Pai daca tu cu 2 apuci sa iti faci treaba prin casa inseamna ca eu cu unu...si la cat de putina treaba fac ..sunt handicapata. Cat despre productia de lapte... nici nu mai vorbim, cred ca dai ceatza la tot forumul... si sa te-ajute Dumnezeu sa o ti tot asa sa ai laptic pentru bebelashi.
Daca zici ca si ai tai mananca in jur de 80_90ml e clar ca si al meu e tot pe-acolo ca am vazut ca luna aceasta au luat cam la fel .
Iar despre plimbari cu carucior de gemeni cred ca este o adevarata aventura... ca eu abia am loc pe trotuarele pline de masini parcate dar tu.. ocupi o banda din sosea.Nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna sa pregatesti 2 bebelusi si o copilitza de iesit afara. Intr-o ora reusesti si tu sa ii imbraci si sa ii imbarci pe toti, nu?
IOANA - tu esti super mortala cand povestesti ce-i faci lui Razvanel.
Nu cred ca e masochist ci de-acum le place sa ii "chinuiesti" si ei sa rada... asa caaa mai adauga o activitate la maimutzareli.
Nicolas a dormit de-aseara de la 23:00 si pana dimineata la 8, desi completare cu bibe nu a bagat decat 20ml si eu ii pregatisem peste 60.Acum doarme iarasi de o ora, noroc ca am reusit sa strang si eu hainutele lui de pe sarme si sa intind o masina de rufe, una asteapt sa se termine programul sa mai intind o tura si am mai starns si eu pe-aici prin casa. Ufff ce repede trece timpul.
Fug sa intind si tura 2 de rufe si revin!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Tatiana deci tu esti in top.Ia sa vedem care indrazneste sa te dea jos. Parca vad ca vine Denisa si zice 600 da pe ea o pun sa se mulga in direect cu webcamul ca sa o vad. Ma bucur ca baietetii tai incep sa se faca cavaleri si te lasa sa te odihnesti mai mult ca sigur ai nevoie.
Denisa mi-am adus aminte ca mama ta trebuie sa plece de curand si tu parca la putin timp dupa ea , nu?
Ioana nu mai scutura tu baiatul. Ati inebunit cu toatele cu scuturatul. Aici pe toate brosurile pe care le am e scris ingrosat si cu rosu sa evitam scuturatul copilului ca e foarte periculos.Eu cand mai are bazbaci smecheria il pun si jo si incep sa bat din palme asa tare ca sa evit sa nu imi dau cu ceva in cap.Si itidai seama asta urla mai tare ca l-am pus jos si eu bat din palme de o crede copilul ca ma bucur.
Catalina am vazut pozele mai noi cu Bia si chiar mi se pare cea mai grasunica fetita dintre toate. Dc nu ai fi zis ca papa putzin chia rnu imi dadeam seama ca pare buflea bine.
Monica a dormit bine Di? E totul ok?
utocatalina spune:
Irina si eu i-am vazut "podoabele" lui Mario...mi se par URIASE, dar stiu ca asa e la bb! Cit priveste Bia, nu ma mai stresez ca nu papa, ca vorba ta, pare grasa bine, totul e sa nu intre la apa si de aia sa para asa impanata!Acum o sa va zi si ca luni i-am dat 1/4 lingurita, ieri jumate si azi ii dau o lingurita...deci, nu i-am dat chiar cu picatura! Intrebare, vad din poze, ca Mario e cu bavetica plina de suc de morcovi, ii dai tot cu lingurita sau ii bagi in bibe, ca ma gindeam ca poate la bibe nu se murdareste rau..Imm??
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
teolinda spune:
se vede ca suntem secta fomistelor pofticioase.... Mami de cirescica, de gogosar, de papanas... haideti care va mai inscrieti? Avem deci o fructa, o leguma si ...un desert
Doaaamne ce frumos este afara. Abia astept sa scot papanasul, azi nu-l mai las sa-mi traga tzeapa.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Catalina nu mai zi soro ca sunt uriase ca iar vine Denisa si zice ca le-am facut zoom ca sa para mari. Sunt convinsa ca toti au asa. Iar morcov ii dau cu linguritza ca am inteles ca asa e mai bine ca sa poate sa invete si cu asta( ca se pare ca o accepta mai greu mai tarziu, dar sincera sa fiu nu am vazut vreun copil de 2 sau 3 sau 4 ani sa bage piure cu biberonul , deci o data si o data o sa se invete). Insa nu merge foarte usor ca ma capaceste la greu. Plus ca stateam si ma gandeam ca avea dreptate cand zicea cineva ca diversificare ar trebui facaut aatunci cand bebe sta in fund ca sa il poti hrani. Ca asa il pun intre perne si imi mai da cap in gura, imi mia baga mana in cana, mai scuipa, mai aranjeaza baveta si nue foarte usor ca trebuie in o mana cana, in cealalata linguritza si apoi mai ai grija sa n cada sau sa stea prost, deci... complicat asa ca il pun semin inclinat si vad ca e mai bine ca a inceput sa deschida gura ca pelicanul.
Teolinda urmeza ceva de baut acum.Mamica de Whiscacioasa poate