Rahova sau apropiere (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor! AM LUAT EXAMENUL SI EU SI SOTUL!!! Suntem tare fericiti. Abia astept sa ne dea astia permisul sa putem pleca intr-un week-end la tara!
Si cum evenimentul se cere udat, poftiti la un pahar de sampanie
Vio, sa stii ca si eu vroiam sa intreb de ce nu facem listuta, dar mi-a fost rusine sa intreb ca stiam ca intr-un timp se gandea Aissa la asta.
Pupici tuturor!

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bravooooo! Felicitari soferilor si sa nu aveti niciodata evenimente neplacute la volan.

Bai cu lista aia ma omorati, am zis ca o fac atunci dar a urmat o perioada in care intram doar eu cu Monica si am renuntat. Acum suntem destul de multe, facem un recensamant si ne punem pe lista. Acum la faza cu ce punem in lista in afara de nume sa va ganditi...ca na, uneori e bine sa pastram anumite date cat de cat intre noi.
Monica eu am fost in parc cu Maria (si cu bona ei care ma oboseste uneori...) de pe la 10 jumate si am stat cam 2 ore. Iesim diseara iar pe la 4, vine sigur si Oana daca vii ne gasesti pe acolo...
Vio unde umbli fato? Pe vremea asta nu iesiti afara? E pacat, zau.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Staaaauuu si citesc cum iesiti voi pe afara, ca-i frumos si plimbati copii de colo colo.... si sincer tare ma oftic, ca eu sint la munca, si n-am sanse sa ma vad cu fi-mea la ore decente prin parc....

Tocmai am vobit cu ea la telefon, a venit de la gradinita, si mi s-a plins ca a batut-o un copil, un baietel a "lovit-o la inima".... ulterior a spus ca i-a furat batul....

Mama lu' Alin, cind il duci la gradinita, in toamna????

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna fetelor!
Da Indra din toamna vreau sa-l duc la gradinita, daca voi avea unde. Deocamdata pe unde merg mi se spune ca nu mai sunt locuri, in timp ce saptamana trecuta mi se spunea ca nu au inceput inscrierile.Mai am putin si o iau razna.Ce-ti face micuta? Este tare dragalasa ( am intrat in albumul foto).Daca o vede Alin va fi cu siguranta incantat fiindca ii plac tare mult fetele frumoase ( sunt singurele pe care nu le bate si le da jucariile).
Mai vorbim fiindca acum se presupune ca muncesc.
mama_lui_alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
In sfarsit s-a facut frumos afara!
Eu nu-mi mai vad capul de treaba, acum ca am ramas iar singurica cu asta mica..va citesc asa rapid pe diagonala, dar nu mai pot tine pasul si la scris...mai ales acum ca s-a facut frumos afara si mandra vrea numai "Pa! "...cand intru in casa am atatea de facut...Am fost in week-end la Brasov.Am avut noroc de o vreme mai mult decat superba.Pupici.Alexandra, felicitari !

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

anangel_lexi, felicitari

aissa te rog pe mine nu ma trece pe listuta . Nu va suparati dar imi este ... frica de cand am vazut ca persoane necunoscute stiu destul de multe despre mine.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Pai Cristina nu vezi ca si eu ezit sa fac lista, ba mai mult am scos si pozele. Am ajuns si eu la concluzia ca facem prea multe chestii publice. Asa, ca ne cunoastem noi intre noi si ne recunoastem in parc e una, dar mi se pare destul de aiurea sa vina cineva care citeste din umbra si sa stie despre tine destul de multe chestii. Si din ce am discutat cu tine se pare ca sunt astfel de persoane si nu stii cine si ce afla si cu ce intentie... De aia si ziceam sa ne gandim ce anume punem pe lista. Ca doar o lista cu nick-urile de pe DC e inofensiva, altele...hm.
Offff si cu mersul in parc una la mana sunt deja obosita si urmeaza tura a doua, 2 la mana nu mai am mult si o sa mi se termine si mie perioada asta si tare greu va fi atunci. Mai ales ca nu stiu ce si cum aranjez cu fata, cine o sa aiba grija de ea. Iar la chestiile pe care le citesc despre gradinite, cu spagi, magarii mi s epar atat de jenante, uf ca daca as avea bani as da-o la particulara, asa ar trebui s ale dam cu flit la nesimtitele astea d ela stat care nici nu se omoara cu grija fata de copii, decat poate ai celor care le umfla sistematic buzunarul. Mama si ce nu suport eu chestiile astea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felicitari soferilor
fetelor eu simt cum o iau razna, ruxi a mea iar a facut putina febra, nu mare dar are si nu ma lasa sa-i pun termometrulnu stiu de la ce este...banuiesc ca este de la maselutze fiindca mi-a zis mama ca s-a trezit azi noapte urland si se tine cu mana de guritzaasa ca iar nu mai iesim afara seara...si nu cred ca mai facem niic baitza
va pup sa aveti os eara placuta

monica

Mergi la inceput

Uf Monica....sanatate multa-multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Felicitari pentru soferi!

Cu listuta eu zic sa o lasam balta. N-are rost sa dam prea multe informatii. Pe de alta parte eu v-am cunoscut pe voi datorita acestui subiect si zau ca nu-mi pare rau. Si am mai cunoscut si alte persoane dragute tot prin intermediul informatiilor de aici. Pozele le-as sterge, dar parca vreau sa ma mai laud cu fi-miu acum cand creste atat de repede. Cred ca pe la un an nu mai pun.

Monica, speram sa fie doar o sperietura.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput