Rahova sau apropiere (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna dimineata!
Iar ma-m trezit de la 5.30 si azi ,
Felicitari si din partea noastra pentru soferi,
Mai fetelor, ieri a trecut pe la noi nasa noastra care a plecat putin cam suparata, sa vedeti si voi pe ce motiv.
Acum ceva vreme, ia dat Alexei un calut balansoar si alte cateva chestii,pe care eu la randul meu la-m imprumutat la vecina mea pt. baietelul ei,cum Alexa mea are 5.5 luni ,va mai trece ceva vreme pana il va folosi.Luand ceva din debara, a vazut acolo o parte din ceeia ce mimi daduse pt. ea si ma intrebat si de calut pe care nu la vazut, si ia-m spusca la-m imprumutat vecinei, fetelor, nu va pot spune a luat foc, sa suparat tare rau: , ca ea mi la dat pt. Alexa, etc, etc.....
Asa mi sa intamplat mie ieri

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Constat ca ideea mea cu listuta a fost "timpita".Mai ales dupa ce Aissa mi-a spus "povestea" Cristinei.IMi pare rau ca s-a intimpalt asa.Oricum noi am reusit sa ne descurcam/cunoastem si fara lista pina acum deci...
Lexi...felicitari la soferi...
Dory,nu da cu rosii...da cred ca si eu m-as fi suparat.Nu-ti pot explica clar,de ce...dar stiu sigur ca m-ar fi deranjat...Da tu nu te lua dupa mine.cind o sa ma cunosti o sa vezi ca sunt putin..."nebuna"
Mama_lui_alin,bine ai venit.imi place ca ne..."inmultim"
Mia,pupacim pe Roli sa-i treaca repede cucuiul.
Monicuta,un pupic si la Ruxita,sa fie bine.
Aseara am semnat condica in parc si abia astept sa ne reluam bunele obiceiuri..."de 2 ori pe zi in parc."Bineinteles cu ocazia azta sper sa cunosc cit mai multe dintre voi...Anculina,de exmplu...!
Ieri m-a suparat Bya mea ca n-a vrut sa pape nimic,dar pe seara am vazut ca i-a mai spart o maseluta.
Sper azi sa fim mai bine.
Fug repede sa semnez condica si la "mamici" iar mai tirziu ne vedem in parc.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
azi merg cu alex la policlinica sa-i fac un vaccin, i-am promis "marea cu sarea" daca o sa stea cumintel, el a zis ca sta dar stiu sigur ca tot o sa urle, tot o sa incerce sa fuga, o sa dea in stanga si-n dreaptadar nu am ce sa fac.
va pup si va urez o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Viovio, nu a fost o idee deloc rea. Eu ca sa fiu sincera as vrea sa facem o lista cu noi, dar deocamdata sa trecem doar adresa de e-mail. Cred ca voi renunta si eu la poze curand. Poate ni le trimitem doar pe privat.

Multa sanatate la micuti!!!!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mai fetelor, am si eu o nelamurire, care este treaba cu pozele, de ce vreti sa le scoateti?, ca ma-ti pus pe ganduri.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Felicitari soferilor!!!!
Fetelor, ce s-a intamplat cu pozele??????

Eu maine o sterg din Bucuresti si stau pana luni. Plec la socrella , la Galati.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Miag, drum bun si sa va intoarceti cu bine!
Fetelor, multumesc pentru felicitari.
Cat despre listuta, nu stiam ca exista probleme...Imi pare rau.
Dory, te rog sa nu te superi pe mine, dar sincera sa fiu cred ca si pe mine m-ar fi deranjat. E drept, la cum ma stiu eu pe mine nu as fi aratat faptul ca ma deranjeaza, as fi tinut pentru mine dar...nu mi-ar fi picat bine, asta-i sigur. De ce, e cam greu de explicat. Poate si pentru ca mie imi place mult sa fac cadouri si ma bucur enorm cand ma gandesc la bucuria celui care primeste acel cadou...Nu stiu daca asta e explicatia cea mai potrivita.

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Ce vreme ciudata! Eu n-o scot afara pe Mariuca, ca mi se pare stranie rau vremea asta...asteptam sa treaca eclipsa !Pup.
Da, poate anul asta va cunosc si eu....

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

seara buna fetelor,
azi ruxi a fost ceva mai bine nu a mai facut febra decat putin dimineatza asa ca am renuntzat sa mai chem dr-ul...sper sa nu mai faca nici la noapte.
moama ce furtuna incepuse azi pe la 19...zburau tot felul de hartii si pungi prin aer...o tineam pe ruxi la geam si era super incantata cand vedea in aer tot felul de chestii
sper sa nu vina iar vremea nasoala
va pup pe toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca alex a fost super barbatel azi la vaccin, s-a zmiertait si el putin in timp ce i-l facea dar apoi a zis"m-am facut doar putin de ras nu-i asa ? "...bineinteles ca a urmat rasplata, mc, bani de pusculitza

monica

Mergi la inceput