Rahova sau apropiere (13)
Raspunsuri - Pagina 9
CristinaT spune:
Ne-am intalnit in parc, dar n-am apucat sa zic decat buna ca a si inceput ploia. Poate maine.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Ne-am intalnit in parc, dar n-am apucat sa zic decat buna ca a si inceput ploia. Poate maine.
Da, ce rau imi pare ca nu am putut sta de vorba. Dar primavara abia a inceput avem timp.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Viovio spune:
Datorita unei intimplari..."nefericite" aseara nu am mai putut semna condica in parc...
Speram ca azi nu vor mai fi probleme si ce "vremea" ne va da voie sa ne intilnim.
Andre_ea...cind tu cereai pozele eu dormeam de zor...Scuze!Cum te vad on line ..le trimit...
Monica lui Alex cel curajos si Ruxitei ca sa nu mai faca febra...
CristinaT,cind am facut propunerea nu stiam de "intimplarea" cu tine.Apoi mi-am dat seama ca si eu m-as fi simtit la fel daca as fi trecut prin asa ceva si probabil ca dupa aceea as fi devenit mult mai precauta...Sigur ca se poate o lista care sa cuprinda doar "numele" si adresa de e-mail,poate data nasterii as stim si noi cind ne "sarbatorim",numele puiutilor si virsta lor...Chestii din astea mai...neutre..dar se poate foarte bine si fara lista,daca asta ne va ajuta sa evitam niste probleme.
pe toata lumea !
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
aissa spune:
Pai da, pe noi ne-a prins in parc tocmai cand venise si Cristina, nici nu am apucat sa schimbam doua vorbe ca s-a starnit vijelia. Asa ca am tulit-o spre casa si nu mi-era de ploaie cat de vantul ala scarbos.
Poate azi reusim sa stam mai mult desi vad ca bate vantul rau.
Si eu sunt suparici ca pe al meu, desi era liber, l-au chemat la meci (cu toate ca el nu mai e la interventii) si prin urmare la 2 trebuie sa fie la serviciu si o sa vina maine probabil, asa nu-mi place cand ii variaza programul... Ma bucuram ca aici unde e acum nu-l mai chemau de acasa la "evenimente", dar pesemne un meci ca asta are nevoie neaparat de el si de colegul lui de tura. Si el e ofticat rau ca nu vede meciul ca au ca zona "exteriorul" asa ca are parte de o plimbare la ceas de seara in loc de vizionarea meciului.
Dory sincer eu una nu as fi dat lucrurile noi, ca sutn materialista, recuosc. Adica nu mi-ar place sa am ceva nou si sa mi-l uzeze altcineva inainte. Eu si cand am pantofi noi merg cu atentie sa nu ma calce cineva.
Fug, ca scartaie Ale, in principiu la 10 jumate ies, numai sa nu bata vantul f rau.
Vio vorbim pe YM?
Cristina si Ale (30.09.2004)
CristinaT spune:
Neata!!!! imi fac o cafea tare si fierbinte ca sunt suparata. Ce-i cu vantul asta.... imi vajaie toate geamurile.
Dory232002 spune:
Aissa, cautul balansoar nu era nou, (era aproape nou), nasa il avusese la baietelul ei, dar nu la prea folosi pt. ca i-l cumparase cand baiatul era destul de marisor si nu-l mai atragea asa de tare,asta e, data viitoare nu voi mai imprumuta asftel de lucruri.
Sincer, pe mine personal nu ma-r fi deranjat, atata timp cat la-m dat cuiva, dupa parerea mea poate sa faca ce vrea cu el, dar sa fiu sincera, si eu as zice in gindul meu, chiar daca nu ma-s exterioriza, ca data viitoare nu ii voi mai da nimic persoanei respective.
Of, ce vreme capricioasa, sper sa se opreasca vantul asta ca sa putem iesi afara!
Voi pe la ce ora mergeti in parc?
As vrea sa venim si noi, poate ne vom intalni, sa va cunosc si eu, ca vad ca voi va cunoasteti intre voi!
Eu depind de somnul si papa Alexei, dar cred ca in jur de ora 13.30 - 14, vom merge in parc, asta daca se opreste vantul asta.
, la mamici si la bebici !
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos
Dory232002 spune:
Am uitat sa intreb ceva ce ma pus pe gandur, am mai intrebat si ieri dar nu am primit nici un raspuns:
Cristina, ce ai patit in legatura cu pozele?
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos
miha spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine ca la acest subiect stiu ca sunteti macar din zona, adica si eu stau tot in rahova. Am postat un subiect ls "Scoli, gradinite" dar inca nu-mi raspunde nimeni. Il atasez mai jos:
"Buna ziua,
Am si eu o mare rugaminte pentru cei/cele care stau prin Rahova (si nu numai)si cunosc zona. Imi puteti recomanda o scoala apropiata de str. Iancu Jianu (deocamdata fetita e la gradi 178), astfel incat sa ne invartim tot prin zona? Nu m-am hotarat daca sa o dau sau nu, dar daca as gasi o scoala bunicica si as vorbi si cu vreo invatatoare, poate ma hotarasc.
Ideea este ca trebuie sa ma cam grabesc, ca inscrierile au inceput demult.
Am auzit ca este undeva pe aproape o scoala modernizata de Vanghelie la fel ca si gradi in care suntem, dar habar n-am.
Ma puteti ajuta cu ceva informatii?
Va multumesc anticipat si astept cu mare interes raspunsurile voastre!
"
Poate chiar aveti si copilasi care i-ati inscris de curand si sa-mi dati si mie un sfat de o scoala si chiar invatatoare. Daca cer prea mult, ma scuzati, dar chiar nu cunosc pe nimeni. Oricum fetita are deja 6 anisori si teoretic ar trebui sa o inscriu.
Va multumesc si ma scuzati ca am intrat asa ......... in subiect!
anasebe spune:
'Neata!
Nici prin gand nu mi-ar fi trecut sa existe un astfel de subiect, si totusi.... Iaca eu stau pe Margeanului 44 (vizavi de biserica) si am un baietel de 2 luni si juma (13 ian 2006). Am impresia ca este cel mai mic, dar ne primiti si pe noi in grupul vostru?
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe