Rahova sau apropiere (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Bun venit, Miha! Din pacate nu stiu ce sa iti spun. Tudor e mic. Eu ma gandeam, daca mai suntem prin zona cand va creste, sa il dau la 150, la Eroilor. Scoala modernizata de Vanghelie cred ca o stiu, dar zau ca nu stiu cum sa-ti spun unde e. Pe stradute aproape de 13 Septembrie. Te-am lamurit bustean!

Bun venit si pentru Anasebe! Auzi, cum sa nu te primim in grup? Nr.44? Hihi! Eu stau la nr. 48.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu stiu o scoala care este pana in Sebastian, adica eu o vad din balcon (si stau pe Iancu Jianu) si cand trecem spre parc este pe stradute (una albastra). Mai e scoala si la Bolintineanu. Si mai e una dar nu imi explica sotul meu pe inteles, cica pe langa parc, in stanga dar nu pricep unde. Probabil e cea de care zice si Andreea.
Anasebe si Miha bine ati venit!
Dory nu am patit nimic anume, dar uneori ma apuca paranoia . Ideea e ca multa lume ne citeste din umbra si afla din ce scriem si din poze destul de multe. Si unde stam, si cum aratam, si pe la ce ore suntem/nu suntem acasa... Din pacate nu stii cine si ce urmareste si ma simt uneori ca sunt prea transparenta. Uite eu de exemplu nu am ascuns ca Ale e adoptata, dar am spus cui am simtit eu, asta ma refer celor din parc. Cele de pe forum stiu, normal. Dar, nu stiu daca am facut bine, poate era mai bine sa tin ascuns si sa nu stie lumea, nu pentru mine, pentru Ale. Sa nu afle de la straini... Asa se asociaza si poza, si povestea...nu stiu... Ti-am zis, e si o samanta de paranoia.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Buna Andre ea,
in primul rand iti multumesc ca mi-ai raspuns. Am scos o lista cu scolile din sector si dupa aia pe dupa harta cele mai apropiate de noi ar fi vreo 3 scoli: Sc. 280 pe Donici Gheorghe (un pic mai departe de gradi), Sc. 143 - Banu Maracine (f. aproape de casa) si un pic mai departe Sc. 132 pe str. Tocilescu (cumva aproape de intersectia de la La Fourmi). Noi stam pe Modoran si tre sa fim cat mai aproape de casa, dar si scoala sa fie buna ca altfel am incurcat-o.
oricum multumesc, si poate mai am noroc sa-mi dea cineva mai multe informatii!
Off ca greu e sa iei decizii atat de importante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Scoala moderna a lu' Vanghelie se numeste Liceul Teoretic Stefan Odobleja are intr-adevar si clase 1-8. Adresa e Strada Dorneasca nr. 5, sector 5, Bucuresti
Telefon / Fax : 4112213 / 4111093
Are si site www.stefanodobleja.as.ro

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Buna aissa,
iti multumesc si tie ptr raspuns.
Cred ca o iau frumusel la picior de la parc inapoi pana dau de scoala. Chestia este ca nu sunt hotarata ce sa fac, Ancuta mea desi are 6 ani si 3 luni, este in grupa mijlocie ( ca asa mi-a pus-o acritura de directoare, si ar urma abia la toamna pregatitoarea), dar educatoarea mi-a zis ca multi copii din grupa s-au inscris. As vrea sa vorbesc si cu o invatatoare. Mie una nu mi se pare ca, copila mea ar fi pregatita din mai multe puncte de vedere ptr scoala, dar la anul in toamna, ar avea 7 ani si 8 luni. Chiar nu stiu ce sa fac, fir-ar sa fie!!!!!!

Mergi la inceput

Anasebe, uite ca nu stiam de Liceul respectiv, dar mi-aduc aminte ca l-am vazut, numai ca nu circul deloc pe acolo si mai ales ca are clase I-VIII.
Mersi si tie,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

miha, si fetita mea are 6 ani. Acum nu stiu daca te ajuta sau nu sa-ti zic ce am facut eu: am ales o scoala super si acolo am inscris-o la cea mai buna educatoare din anul acela. E cea mai buna ca asa mi-au zis vreo 2 oameni. Nici Oana nu a fost la grupa pregatitoare, dar sunt sigura ca va face fata cu Succes.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Miha, Cristina Nu va mai faceti griji. Eu sunt convinsa ca nu o sa aveti probleme la scoala. Pe mine m-au dat ai mei la 6 ani si nu au fost probleme, plus ca imi placea ca eram cea mai mica din clasa, iar cand am terminat liceul nu implinisem inca 18 ani (mai aveam cateva zile....dar taaare mandra mai eram)

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

CristinaT,
Daca aceasta scoala e prin Rahova, ma poti ajuta cu informatii? (inscriere, invatatoare)
Ca sa nu alerg ca o bezmetica? ...cam asa mi-e felul!
Poti sa-mi scrii pe mail daca vrei!

Te pup si va pup pe toate ca sunteti asa dragute! Nici acumu stiu ce o sa fac, dar macar am aflat mai multe informatii! Oficial scrierile sunt pana in mai dar saptamana viitoare as vrea sa ma hotarasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Aissa, acum inteleg perfect dce ati tot vrut sa spuneti si va dau dreptate, mie sincera sa fiu nici nu-mi trecuse asa ceva prin cap, si acum ma-ti pus rau de tot pe ganduri.Eu una nu stiam poveste despre Ale.

Anasebe, bine ai venit!Si eu tot in zona Margeanului stau, poate reusim sa ne vedem , am impresia ca stam destul de aproape una de alta.Eu am o fetita de 5.5 luni pe nume Alexandra.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

Mergi la inceput