Rahova sau apropiere (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor. Deja au inceput inscrierile la scoli? Bine ca am aflat de la voi si i-am trimis sms cumnatei mele sa-l inscrie pe nepotel. Ea cum sta toata ziua in casa cu bebe2 nu prea mai stie ce se intampla "pe-afara".
Aissa, deci de-aia nu mai sunt pozele cu Ale in semnatura ta. M-am uitat si eu mai demult pe ele, sper ca nu te superi

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dory mi-ar placea la nebunie sa ne vedem, mai ales ca pe aici nu stiu pe nimeni cu bb si cateodata mi-e urat sa ma plimb singura. Da-mi un mesaj pe PM si poate punem de-o intalnire.

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by anasebe

Scoala moderna a lu' Vanghelie se numeste Liceul Teoretic Stefan Odobleja are intr-adevar si clase 1-8. Adresa e Strada Dorneasca nr. 5, sector 5, Bucuresti
Telefon / Fax : 4112213 / 4111093
Are si site www.stefanodobleja.as.ro

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

De asta ziceam si eu, dar nu mai stiam cum se numeste. Arata bine pe dinafara si am inteles ca e si dotat.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu ma supar pe nimeni care s-a uitat la poze, mai ales pe voi care imi sunteti apropiate. Asa cum spuneam, noi intre noi ne stim, ideea e ca sunt si altii "curiosi". In ultima vreme am tot discutat pe tema asta, ba cu o fata de la noi de la mamici de sept-oct.2004, ba cu CristinaT si nu numai, si vad ca unii ezita sa isi mai lase pozele publice...si cad asa pe ganduri.
Oricum, cand voi avea poze noi voi pune un link in mesaje, probabil voi repune la semnatura...am si eu perioade.
Dory eu am presupus ca majoritatea de pe forum stiu, pentru ca eu sunt destul de activa la adoptii. Nu ma ascund, ca n-am de ce, dar asa cum am zis uneori cred ca e mai bine sa dam mai putine informatii pe net. Cand ne vedem in parc e altceva.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha si ana bine ati venit in
si eu auzisem ca scoala lu' vanghelie este f buna(ca are profesori f buni) si mai auzisem ceva...ca daca un copil ramane cu insuficient la o materie l-ar cam obliga sa "se ceara" la alta scoala...fiindca vor sa aibe numai elevi buni.
ref inscriere la scoala la varsta de 6 ani, eu nu mi-as da nici unul din copilashi la 6 ani daca as avea de ales intre a-l da la 6 sau 7 ani. eu am vazut copilashi care nu au prea facut fatza la scoala de la 6 ani(sau erau cumva putin in urma din cauza varstei) de ce sa nu fii cel mai bun in clasa ta...altfel gandesti la 7 ani, nu?...acum depinde de la copil la copil...dar eu mai merg pe ideea ca anul acesta de"joaca" nu ti-l mai da nimeni.
fetelor si ref listutza eu zic ca nik-ul este de ajuns, nu? voi ce ziceti?...ev adresele de ym le putem trimite pe privat la cineva din grup care este dispus sa le stranga si ni le trimite apoi la fiecare in parte...astept rosiile sau alte sugestii
stati, nu datica vroiam sa va urez noapte buna si pupicisi la mamici si la bbici fie ei si din burtici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna fetele, cum am dat si eu drumul la Tv cum a dat Rapidul gol.... l-am inchis ca mi-e frica ca port ghinion. Ce se aude???? e o liniste afara.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Buna fetele, cum am dat si eu drumul la Tv cum a dat Rapidul gol.... l-am inchis ca mi-e frica ca port ghinion. Ce se aude???? e o liniste afara.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

A fost 1-1, Cristina. Da' ii batem in Ghencea .

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Mey...mare nebunie cu meciul asta.Sotul meu s-a culcat suparat ca a fost 1-1 cind el voia sa cistige Rapid.Bineinteles ca si eu l-am intaritat tipind prin casa "Hai Steaua !"(in masura in care pe mine nu m-a intresat deloc ce meci e si cine ar trebuii as cistige)
Cind eram in liceu eram suporter infocat si nu ratam nici un meci pe Ghencea,aveam chiar si o tinuta speciala pentru mers la stadion...dar acum...nici nu ma mai uit.Se vede treaba ca la batrinete ai alte griji...
Miha si Ana...Bine ati venit in grup!De aia duceam eu lipsa unei listute.ca ne inmultim rapid si as nu uit pe cineva...
Monica pe mine m-au dat la scoala la 6 ani si un pic si chiar nu voiau sa ma primeasca ca abia implinisem 6 ani...Da n-am avut niciodata probleme.Singura data cind m-am simtit "naspa" a fost la "treapta I" cind toata lumea s-a prezentat cu buletinul,numai eu cu certificatul de nastere...ca nu aveam inca 14 ani..In rest nu am simtit vreodata ca sunt "in urma" celor care aveau deja 7 ani...(de clasa I vorbeam....
Ana...pe noi ne poti vedea in parc,cam in fiecare zi,atit dimineata cit si seara.Cum intri in parc (Sebastian,bineinteles),ochesti grupul cel mai mare si mai galagios,si vii la sigur,ca noi suntem alea.Si daca vezi pe acolo o grasana alergind de nebuna si tipind Bya!Bya...poti sa fii sigura ca ne-ai gasit...ca aia sunt eu...(asta e valabil pentru toate cele care vor sa ne cunoasca....)
Fug acum,ma duc sa mai semnez condica si pe la alte subiecte...Nu de alta da se trezeste bya si adio calculator...

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Am uitat...
Fetelor..www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72432" target="_blank">AICI o surpriza pentru una dintre noi...

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetelor,
vioeu am spus ca difera de la copilash la copilash...pe unii poti sa-i dai si la 10 ani la scoalasi poate tot nu sunt asa isteti ca unul de 6...dar cel putin la mine la pian se vede fff clar diferentza intre cap de intelegere la 6 si 7 ani.
moama ce microbiste suntetila noi in casa se tine cu steaua si tata si sotul sunt stelisti alfel cred ca eraaseara
va pup pe toate, sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput