Rahova sau apropiere (13)
Raspunsuri - Pagina 6
CristinaT spune:
andre_ea, erati cu cel mic in scoica (scaunel de mana nu stiu cum sa-i spun) sau in carucior??? ca eu eram in viteza....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Viovio spune:
la fete.
La noi au fost 2 zile de cumapraturi si curatemie,si nu am avut timp nici sa imi trag sufletul....ce sa mai vorbesc de net.
Acum scriem repede ca...nu se stie cum apare printesa mica si ma da la o parte de la calculator.
Noi suntem bine,si dupaamiaza,daca nu ploua speram sa ajungem in parc.
Aissa,ce face Ale?Speram din suflet ca e mai bine si micuta bonlavioara.
Miag,cum a fost plimbarica?Mie imi e tare greu sa ma aventurez asa departe,mai ales ca sotul meu e foarte comod si sigur nu m-ar insotii.Si abia mi-a trecut durerea de spate dupa aventura de la babyexpo.Dar sigur mi-ar placea si mie sa merg intr-un parc adevarat.
Lexi,bafta multa.sigur vei reusii.Mai ales ca acum sunteti 2 deci,un ajutor in pus.
Indra,bine ai venit!
Monica Ruxita stringatoare.Macar Ruxi crede ca aduna oua si ti le si arata.Da Bya aduna pietre(ca de vorbit noi nu vorbim...inca) si le gasesc in cele mai "neasteptate" locuri.
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
ieri am stat in parc pe la pranz si apoi am mai iesit un pic si seara...ce inseamna vremea frumoasa
mai sa va povestesc ce a facut d-ra ruxi ieri in parc..(.pe langa faptul ca mai duce cate o pietricica la guritza) imi zice sotul iar a bagat ceva in gura, auzeam ruxi scuipa, pfiu, pfiu...si cica ruxi ranjea si printre dinti se vedea un gandacabia i l-a scos din gura ca nu vroia sa-i dea drumul...mi l-au adus si mie sa-l vadsi erau taaaare mandri, mai ales ruxi
lexi, bafta la examen
va pup pe toate fetelor si sa aveti o zi buna
monica
Viovio spune:
Alatur si eu o propunere,linga cea despre schimbarea titlului subiectului:
Vreauuuuu listutaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Asa ca la subiectele "mari" cu nume,copilasii din dotare,locatie ,id de messenger si ce alte informatii vi se mai par necesare.
Daca vi se pare "prosteasca" nu o luati in seama.
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
mama_lui_alin spune:
Buna fetelor,ma primiti si pe mine in clubul vostru? Vizitez de ceva timp site-ul insa nu am stiut ca exista un "subiect Rahova". Locuiesc pe Barca si am un baietel de 2 ani si 7 luni,Alin, care este tare, tare nazdravan. Cand eram mai mici si mami nu lucra mergeam si noi zilnic in parc la Sebastian, deci s-ar putea ca pe unele dintre voi sa le cunosc ( macar din vedere).
Ma bucur sa vad ca exista atatea "rahoviste" pe site.
mama_lui_alin
miag spune:
Buna fetelor,
Plimbarea de ieri a fost grozava. Roli s-a simtit excelent, s-a 'balacit' in nisip, am fost si cu bicla...
Astazi insa suntem cam nervosi, cred ca de la masele sau canini..habar nu am..Cert este ca a tras o portie de urlete de abia il stapaneam...
A tras si un cap in marginea de la fotoliu si are un mare cucui in frunte, de imi venea sa string bona de gat cand l-am vazut......efectiv mi-e rau de nervi, dar bine ca a trecut...ca nu-i este rau sau ceva de genul asta...
Pupici.
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
monica-elizabet spune:
bun venit fetelor noi
miacucuiashul sa treaca mai repede, mai nu stiu ce-o fii avut si ruxi azi dar tare zmiertaita a mai fost si parca acum pe seara dadea sa faca putina febra...nu i-am mai pus termometrul si i-am dat repede niste nurofen...sper sa fie doar de la dintisori ca altfel chiar ca o iau razna
la toate si la copilashi...noapte buna
monica
andre_ea spune:
Mai a fost ceva azi in aer. Si Tudor tot asa nervos a fost. Zgaltaia jucariile de mama mama, a trebuit sa-i iau din jur pe cele mai grele ca-si dadea cu ele in cap. Si un scandal!!! A facut o mica reprezentatie si afara cand i-am luat din mana un pufulete. Probabil ca ii iese un dinte sus. Off, dar de ce dor asa???
Cristina, nu eram noi . Bebe acela nu cred ca avea o luna. Tudor are aproape 8. Eram cu un carut sport. Dar cum voi erati preocupati sa invatati mersul pe bicicleta, nu ne-ati observat. Data viitoare!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
aissa spune:
Pupam toti smiorcaitii sa nu mai fie si azi la fel!
Mama lui Alin bine ai venit, asteptam sa te cunoastem si pe tine!
Vio mama puna mana si fa lista, ca nu e asa greu, o faci in word si cand se ajunge la pagina 10 ai onoarea si deschizi capitol nou cu lista .
Mia, Ale da frecvent cu capul mai ales de tocul usii, de fotoliu sau de podea. De cele mai multe ori suntem amandoi de fata si tot nu o putem feri. Asa ca eu zic cu Dumnezeu inainte ca nu ii putem tine cu casca de protectie (cum glumeam cu o prietena). Asa fac toti, sau majoritatea.
Lexi ce faci?
Noi sper sa ne revenim total, de durut nu o mai doare, tratamentul tocmai l-am terminat in dimineata asta, sper sa reinceapa sa si manance pentru ca deja o dam in altele. Pe langa ca a slabit (vizibil la pampers si se simte si la mana), nepreavand in burta mare lucru in afara de lapte si pufuleti (pe care i-i dau ca sa fie ceva in stomacul ei) nu face kk. Aseara i-am pus supozitor si de 2 ori mi l-a scos cu cateva bilute. Am si visat azi noapte un pampers plin de kk. Super vis, nu?
Oricum ieri in parc am reusit sa o fac sa pape si cam o juma de banana, lucru care n se mai intamplase de ceva vreme.
De iesit iesim si azi, cred ca tot in 2 reprize (aseara si alataieri am stat pana pe la 6 jumate-7 de am obserat si tantarii de 2006 care deja au aparut) dar nu stiu cand exact ca depind de somnul ei...
A, si de azi sa ma plangeti, a terminat Tony concediul si suntem singurele 2 de ore, maine ma gaseste al meu permanent....
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
noi cred ca ajungem in parc pe la 12...mai devreme nu prea cred fiindca d-ra ruxi doarme somnul de frumusete de 30-35 de min inainte
aoleu, tantarinici nu a iesit bine prima raza de soare si gata au si aparut.
va pup pe toate si poate ne vedem
monica