Rahova sau apropiere (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna dimineata fetelor.
Ieri ma-m laudat ca ajung in parc si nu am mai ajuns, a intervenit ceva si nu am mai putut ajunge, nici azi nu stiu daca vom ajunge, pentru ca astept sa vina preotul , pentru ca eu cred ca toate stiti ca in luna martie este bine sa se faca sfestanie, asa ca pe ultima 100 de metri am mai prins un preot care sa poata veni azi.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Buna fetelor,

Monica-elizabet, nici eu nu as vrea sa o dau pe Ancuta mea la scoala, dar la toamna va avea 6 ani si 8 luni, iar daca mai amanam ptr anul urmator va avea 7 ani si 8 luni, asta este ideea, si va face in clasa I 8 anisori in ianuarie.
Directoarea de la gradi mi-a recomandat si ea Lic. Odobleja unde am si fost azi. Bineinteles ca n-au afisat nimic, mi-a zis sa mai trec pe acolo. Nu vor sa dea nici o informatie despre invatatoare.
Daca stiti, cunoasteti pe cineva care a avut, are copilul la Odobleja poate scoateti vreo informatie despre invatatoare.
E tare aiurea sa nu cunosc pe nimeni, plus ca mai e si stresul ca poate nu reusim sa ne inscriem.
Oricum orice informatie e binevenita despre orice scoala din zona, caci in afara de un afis pe usa, nu poti afla nimic de la ei.

Va multumesc mult pentru mesajele voastre si ma bucur ca sunt atatea fete din zona la acest subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

miha, crezi ca daca mie mi-au zis 2 oameni ca e buna invatatoare o sa stau linistita? Fiecare are alt set de valori, poate ca doamna respectiva considera invatatoarea buna daca ii tine pe copii cuminti in banca si stiu pe de rost 800 de poezii. Incearca sa te linistesti si ai sa vezi ca poate este bine acolounde o sa o inscrii, iar daca nu este bine in mod sigur o vei putea muta. Eu nici nu-mi aduc aminte de invatatoarea mea, tu pe a ta o mai tii minte???

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna !
Pupici rapizi ca sunt pe mare fuga !

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Cristina T,

Crede-ma ca eu o tin minte pe invatatoarea mea si am ramas cu o impresie placuta despre ea cat si despre scoala respectiva unde am stat pana intr-a 8-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Miag La multi ani!!!! pe unde esti???

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaels spune:

quote:
Originally posted by miha

Buna fetelor,

Monica-elizabet, nici eu nu as vrea sa o dau pe Ancuta mea la scoala, dar la toamna va avea 6 ani si 8 luni, iar daca mai amanam ptr anul urmator va avea 7 ani si 8 luni, asta este ideea, si va face in clasa I 8 anisori in ianuarie.
Directoarea de la gradi mi-a recomandat si ea Lic. Odobleja unde am si fost azi. Bineinteles ca n-au afisat nimic, mi-a zis sa mai trec pe acolo. Nu vor sa dea nici o informatie despre invatatoare.
Daca stiti, cunoasteti pe cineva care a avut, are copilul la Odobleja poate scoateti vreo informatie despre invatatoare.
E tare aiurea sa nu cunosc pe nimeni, plus ca mai e si stresul ca poate nu reusim sa ne inscriem.
Oricum orice informatie e binevenita despre orice scoala din zona, caci in afara de un afis pe usa, nu poti afla nimic de la ei.

Va multumesc mult pentru mesajele voastre si ma bucur ca sunt atatea fete din zona la acest subiect!

Miha, o mamica fericita

Miha, eu am avut baietelul la Odobleja in clasa a I-a si prima luna din clasa a II-a. Am ajuns acolo cu recomandari, in primul an de functionare al scolii. In clasa a I-a "orele" micutilor aveau 35 minute. Il duceam la scoala la 7.30 si il luam la 10.30. Orele erau atat de scurte datorita numarului foarte mare de clase. I-am facut o evaluare cu o invatatoare de la o alta scoala la sfarsitul clasei a I-a si am avut surpriza ca baietelul meu era departe de ceea ce trebuia sa stie la finele primului an de scoala. Am crezut ca se va schimba ceva intr-a II-a, insa dupa prima luna ne-am dat seama ca nu este asa. Un alt motiv al mutarii a fost faptul ca doamna invatatoare a ales ca mod de comunicare-educare bataia si umilinta, lucru cu care nu am fost de acord.
Cred ca ar fi bine sa afli cat are acum o ora la Odobleja, pentru ca majoritatea celor care lucreaza in domeniu si cu care am vorbit sunt de parere ca un copil nu poate asimila mare lucru in 35 minute de curs.
In ceea ce priveste dotarile, atunci cand l-am avut pe Andrei acolo, doamna invatatoare ne spunea pe un ton foarte serios la sedinta cu parintii de la finele clasei I, ca trebuie sa le transmitem copiilor sa nu fie rai, pt ca se filmeaza. Degetul dansei era indreptat catre un videoproiector de 2-3000 de euro care nu fusese folosit niciodata. Calculatorul din clasa statea frumos inchis intr-un dulap si nu fusese utilizat sub nicio forma.
Nu stiu cat este de important, insa poate ar fi bine sa intrebi si despre aceste aspecte.
Sincer, am preferat sa-l mut la o scoala traditionala si sunt foarte multumita de rezultatele lui, comparativ cu parintii fostilor colegi, care se plang ca puiutii lor sunt cam in urma, ca nu stiu cum se vor descurca cu ei intr-a V-a (acum sunt intr-a IV-a) etc.
Cam asta a fost experienta noastra la Odobleja. Presupun ca, daca ai sansa sa dai peste o invatatoare dedicata, care are la dispozitie timpul necesar de predare, lucrurile pot sta ok.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Si mie mi-ar placea o listuta doar cu nick-urile si eventual cu data de nastere a fiecareia dintre noi, ca sa stim cand sa ne felicitam. Cu adresa de mail n-as prea fi de acord pentru ca nu stii cine iti intra pe subiect, vede adresa de mail si-ti trimite cine stie ce porcarii. Dar in rest, mi-ar placea.
Miag, e ziua ta? La multi ani!!!

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Multumesc mult Micaels ptr amabilitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Doamnelor,poftiti pe prima pagina !

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput