Rahova sau apropiere (13)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
miha la 6 ani si 8 luni eu zic ca este super bine...bafta la gasit o scoala buna si o invatzatoare super...conteaza f mult "startul" si mai ales omul care iti indruma primii pashi.
cristina, ce-i cu tine/ sunteti bine?...eu am o afta si ma gandeam la Ale cum a rezistat ea saracutza.
miacum ai petrecut?
va pup pe toate fetelor si va urez o noapte buna
monica
aissa spune:
Da, Monica, suntem ok, nu am mai apucat sa scriu decat putin. Am stabilit intalnire in Carol azi cu fetele de la adoptii, vine si Vio si poate si Andrea_p, am inteles ca si Paxela (o aduce Flory) asa ca ieri am stat mai mult pe la subiectele astea.
Noi la 10 jumate-11 suntem pe aleea principala asa ca daca mai trece cineva pe acolo si vede un grup maaaare si pestrit sigur suntem noi, jumate de DC .
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza
cristina, distractie placuta azi in parc...super intalnire ce aveti
eu ma pregatesc sa merg la piatza sa mai cumpar niste"iarba", apoi sa duc ce-am cumparat la mama si ma intorc la meditatii.
va pup pe toate, sa aveti o zi super
monica
CristinaT spune:
Neata, eu am pus de o cafea! Va invit. Ar merge si o9 tigara, dar n-am.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
monica-elizabet spune:
Doamne ce nebunie este in piatza asta, am cumparat tot ce trebuia s-au mai ieftinit un pic fatza de sapt trecuta "verziturile" dar acush vine Patele si se scumpesc la loc
mai ce figura sunt, eu habar nu aveam ca aafara
monica
CristinaT spune:
Nu ploua afara!!!!
Adica eu am iesit din casa la 8.30 si nu ploua si nici acum nu ploua. La tine ploua???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Dory232002 spune:
, la fete.
Am intrat in mare graba sa va urez un weekend placut.
Azi sunt cu utreburile gospodaresti prin casa, mancare....
DORY & ALEXANDRA DENISA
Viovio spune:
Intru repede....
Am fost in Carol,a fost super...
Voiam doar as spun ca...probabil...nu m-am exprimat bine.
Ziua Miei este azi...
Deci...Inca odata...
LA MULTI ANI !MIAG!
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
monica-elizabet spune:
astazi am ajuns si noi in Carol dar putin mai tarziu(pe la 13,30 dupa ce le-am dat sa pape de pranz copilashilor)dar nu am mai vazut pe nimeni din grup...probabil ca deja la ora aceea toti copilashii cuminti faceau nanitza.
poate mai mergem si maine, sa vedem cum e si tati cu serviciul
pup si noapte buna
monica
Dory232002 spune:
FETELOR, CUM ATI STAT AZI CU PACALELILE?Eu nici nu am pacalit ,dar nici nu ma pacalit nimeni.
DORY & ALEXANDRA DENISA