Rahova sau apropiere (13)
Raspunsuri - Pagina 14
CristinaT spune:
Neata azi am zi de facut curat. Si plimbare
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
dory, eu m-am tot lasat pacalita de alex, se vedea pe fatzuca lui ca e taaaare fericit ca in sfarsit poate sa "minta" si elca apoi sa zica...ha ha...1 apriliieeeeee
azi nu merg la patriarhie, canta un alt cor...asa ca putem merge in parc
va pup si va doresc o duminica placuta
monica
aissa spune:
Nu m-a pacalit nimeni, decat Vio ca vine in parc aseara .
Monica la ora 13 Ale deja era in pat, dormea. Pe la 12 jumate am spart gasca.
Azi o iau iar din loc, parc, parc....mama ce dureri de picioare am.
Cristina si Ale (30.09.2004)
CristinaT spune:
Buna fetele sunteti in parc deseara??? Poate trecem si noi.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Dory232002 spune:
Fetelor, azi am fost in parc, la Sebastian,am stat de pe la 14.30 pana pe la 17.30. nu va-m vazut pe nici una dintre voi.
Nu ati fost sau nu va-m vazut eu?
DORY & ALEXANDRA DENISA
aissa spune:
Am servit parc de la 10 jumate la 12 jumate si de la 4 jumate la 7. Acum am venit, sunt franta.
De regula eu stau de garda la bordura de la cupola pentru ca Ale numai acolo sta, urca, coboara si tot asa.
monica-elizabet spune:
azi pe la pranz am fost si noi in parc la sebastian, dar cand am ajuns am sunat-o pe andreap si mi-a zis ca ei chiar erau in drum spre casa...
cristina v-am vazut acum seara cand veneati acasa din parc, noi eram in masina ne intorceam de la budimex...ruxi are otita...am zis hai ma totusi sa mergem ca parca se tine asa cu mana de o ureche(dar sincer nu ma asteptam sa aibe...)ca nu plangea...dar fiindca tot a avut alex si mi-a zis doctoritza atunci ca otita nu se face neaparat de la curent ci de la un microb care se plimba prin nas, gat urechi si la urechi ajunge otita...au bagat-o imediat pe augumentin desi nu este grav...dar au zis ca e cam micutza si sa nu evolueze nasol...va zic deja simt cum ma apuca durerea de cap si-mi vine sa
alta chestie ...cica in perioada copilariei aproape toti copilashii fac otite dar parintii nu-si dau seama si trec de la sine la cei care rezista si nu au dureri f mari.
va pup pe toate si va urez noapte buna
monica
aissa spune:
Of, mai Monica! Ce sa zic, si eu am suspectat-o pe Ale la un moment dat ca parca se tot atingea la o ureche, dar uite ca nu m-am dus la dr.
Si de la asta oare facea Ruxi febra zilele trecute?
Sanatate multa!
monica-elizabet spune:
saru' manasi multumesc
nu cred...a zis ca si maselutzele se vad ca o chinuiesc rau de tot
asta e "colectie" noua
monica