Sezatoarea canadiana (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Fii serioasa; de Craciun ne-a invitat un boss de la munca de la barbatu-meu...pe scurt multi, multi banutzi. Nevasta-sa e profa de muzica, iar cei trei copii (mari, studenti) toti canta la cate ceva. Sincer nu as vrea sa stau in bloc cu ei, dar ce misto erau cum cantau ei asa impreuna si ce frumos Craciun am avut. Deci te asteapta vremuri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ira,felicitariiii!
wow ce ma bucur pt. sibin,nu pt. tine
dar dimineata cand ne-am intalnit nu mi-a spus nimic?!
super barbat ai.Moamamaa sa nu ma ucizi.Ziceam si eu un adevar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Ica, scuze am gresit eu spitalul este cel de care vorbesti tu.Am fost ieri pana acolo sa vad cam cat imi ia de la noi de acasa pana la spital (15 min).

Am gresit eu cand m-am uitat pe harta...

Meci mult, am sa incerc sa iau legatura cu acest medic daca se poate .

Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by ange

Ira,felicitariiii!
wow ce ma bucur pt. sibin,nu pt. tine
dar dimineata cand ne-am intalnit nu mi-a spus nimic?!
super barbat ai.Moamamaa sa nu ma ucizi.Ziceam si eu un adevar

Pen' c-am aflat dupa masa . Am primit lettre in posta.

Ii transmit toate cele bune.

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Cristina, daca ai nevoie de nr de telefon da-mi un semn, ok? Sarcina usoara.

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

buna fetele,

am un patut de bb-ei nou nout, a fost al lui Mihnea insa el nu a dormit cred mai mult de 1 luna in el,salteaua este noua.
Vreau sa-l dau, deja am cumparat pentru el mobila de "baietel".Il ofer cu cea mai mare placere pentru noile/viitoare mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Magdone

Fetelor,

gata decolam si noi spre alte zari, ne-am luat bilete si zburam pe 6 aprilie spre Canada, uraaaa!!!

pana la urma nu ne-am lamurit cu apartamentul unde o sa stam, o sa stam provizoriu la sora-mea in Brampton, chiar daca o sa ne calcam pe bataturi , dar mai bine sa ne lamurim noi la fata locului ce si cum, daca stiti vreun apartament de inchiriat in Toronto, sa-mi ziceti si mie sa venim sa-l vedem.

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Magdone,
sper ca nu te-ai deconectat de la internet in Romania, in febra pregatirilor de decolare pentru ca uite ce anunt am gasit pe EFR, poate o sa-ti convina apartamentul respectiv:

Salutare tuturor,

fac aceasta recomandare deoarece si mie mi s-a recomandat aceasta
locuinta de catre fostii chiriasi. Locuinta este un basement foarte
spatios (tocmai au renovat/marit casa) la Lawrence E cu Don Mills.
Aveti bucatarie si baie proprie, toate utilitatile, cred ca acum dupa
reconstructie este si intrare separata. Motivul plecarii mele a fost
constructia casei. Inca mai fac ultimele finisari la casa motiv pentru
care locuinta va fi disponibila de la inceputul lui aprilie. Eu am
stat doar 5 luni desi nu as fi vrut sa ma mut niciodata.

Nu sunt foarte bun la dat detalii pe "neintrebate", ca sa zic asa, dar
daca sunteti interesati contactati-ma la oricare din datele de mai jos:

e-mail: g.zamfir@gmail.com
!Yahoo: zgc2002x
MSN: zgc2002x@yahoo.com

Voi fi fericit sa ajut pe oricine doreste sa inchirieze o locuinta
(temporar sau pe o perioada mai indelungata) deoarece eu, la randul
meu, am fost ajutat.

Toate cele bune,

George

stiu ca basementul e ocolit de obicei, dar daca este ca al casei mele, uscat, luminos si amenajat, eu ti-l recomand 100% (noi jos ne petrecem cea mai mare parte a timpului)

Ana

http://community.webshots.com/user/montrealpoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ira, felicitari pentru sotul tau, este o mare realizare. Mult succes mai departe si tie multa rabdare...
Ce face Sofie? I-au trecut bubitele de pe fata?
Am gasit un site f.interesant, pentru tine dar si pentru alti melomani din Montreal: apartine de Facultatea de muzica de la UdM, si prezinta multe concerte gratuite...
http://ps.dgtic.umontreal.ca/musique/a_affiche.asp?type=evenement&numero=4
Noi ne-am luptat cu un guturai zdravan, care se tine de Antonia ca scaiul...Ii curge nasul si tuseste de o peste o saptamina... Am terminat cursul de patinaj si peste 2 saptamini incepem inotul.
Abia asteptam sa vina vara si sa ne plimbam cu bicicleta.
O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Llaura
Sincer nu as vrea sa stau in bloc cu ei, dar ce misto erau cum cantau ei asa impreuna

Lauriciu, am ras intr-un hal. Esti durere. Eu am un surdinoi la vioara, 10 $ am dat pe el, scump rau, dar tin la vecinii mei. Si pianul e electric, se da mai incet. In concluzie studiez in pianissimo, mais, par contre, pot sa va spun c-am mai auzit din cand in cand neste manelutze in forte-fortissimo, dar oricum, nu ma plang. Am vecini cu bun simtz.

Oana, merci. Da, bubitele si chestia de la ochi au trecut. Mai are doar bubita aia la gura, cred ca o sa-i treaca tare greu...

Si noi asteptam vara.

Bun link-ul.
Il stiam, dar e foarte util.

Eu aici sunt un pic socata cu vioara, canadienii au alte metode si...nu stiu, totul e fff nou. Acum predau dupa Suzuki, un japonez, si dupa un quebecois, Claude Létourneau. In Ro era o metoda f buna, -2 romani Geanta - Manoliu, e bizar ca trebuie sa ma readaptez total.

La concerte nu am mai ajuns, din pacate. Sper sa organizez eu cu copiii in curand unul, si poate va invit. Dar nu depinde numai de mine, ci si de scoala.

Noaapte buna tuturor.

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Merci mult Ana , inca nu m-am deconectat, sambata golim casa , asa ca mai am putin timp, o sa-i dau un mail, chiar ca pe efr nu am mai intrat demult.

Felicitari Ira!!!

Pe aici e vara in toata regula, 25 de grade!!!

Va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput