Sezatoarea canadiana (43)
Raspunsuri - Pagina 9
ange spune:
quote:
Originally posted by Magdone
Pe aici e vara in toata regula, 25 de grade!!!
Va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
iauzi! si la noi e vara cu dinti
Donia spune:
Magdone, goliti casa? Oof, ma apuca amintirile... ce greu a fost momentul ala! Ce sa lasi, ce sa iei, si deodata parca a venit eliberarea, parca imi venea sa las totul numai sa ma pot urca mai repede in avion!
Chiar m-au "lovit" cuvintele din semnatura ta, se potrivesc emigrarii.
quote:
Originally posted by Magdone
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Llaura spune:
quote:
Originally posted by Ira
dar tin la vecinii mei. Si pianul e electric, se da mai incet.
Unul din copiii aia trei studiaza sa fie profesor de muzica, iar mama lor aia e. Ok, ei cantau; ceilalti doi copii studiaza inginerie si skills la muzica dateaza din frageda copilarie si sunt si cotiti pe instrumente de suflat, cu cat mai mari, cu atat mai bine...stii tu cum e cu zgomotul si cu muzica, ca de altfel oamenii au casa lor si nici eu nu sunt din categoria senzitivi, mi se pare misto cand se aude muzica.
Ira spune:
I-haaaaaa, se dusera si ultimele cursuri, urmeaza examenele...
...eu citind, in pat,
....Sofie vine si mi se asaza in brate.
Imi ia o suvita de par si incepe sa ma traga. Ii simt rasuflarea pe obraz. Raman impietrita sa nu cumva sa o deranjez si sa dispara :
-Stii ?
-Ce-i, mami ?
-Stii ? ... si daca relele erau asa de urate (aka surorile vitrege din Cenusareasa), atunci de ce erau brunete ca tine ?
Sofie - 3 ani
casandra spune:
Stiti cumva de unde pot cumpara puzzle-uri cu un numar de piese intre 60 si 100. Am gasit cu 60, am gasit cu 100, dar as vrea ceva intermediar.
Cricor spune:
Eu cumpar puzzle-uri de la Walmart, Winners si uneori de la Toys r us. Parca aveau cu tot felul de nr. de piese, dar stii cum e cand nu cauti ceva anume ti se pare ca gesasti de toate.
Oricum la Winners am gasit unele interesante, care nu sunt in alte magazine (sau or fi dar nu frecventez eu magazinele respective).
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Llaura spune:
Dragutele chebecoase,
Am nevoie de un dictionar francez online, cum e webster in engleza, adica nu vreau traducerea in limba romana, ci explicatia in franceza.
hai va pup.
Ira spune:
Laurici, www.granddictionnaire.com
Daca vrea pe cineva, pot pune aici cateva site-uri, outils de référence internet pour la langue française, pot recomanda si un curs f bun de franceza pe care l-am facut la universitate, si dupa care am ramas intr-adevar cu ceva. Cursul intelegea si la nouvelle grammaire, ca si la nouvelle orthographe française.
Site-urile sunt greu de scris, deoarece tre' sa caut prin mormanele de carti si sa le transcriu aici, deci voi face efortul doar daca e cineva interesat.
Salutare tuturor .
Sofie - 3 ani
Llaura spune:
Ira, multumesc. Dictionarul era pentru dragutza mea nepoata, care face de zor teme in clasa a zecea. Altminteri, e grele problemele cu lb franceza.