Impreuna, Timisoara (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

salutare la toata lumea
Apelez la voi pt ca am mare nevoie de ajutor daca se poate
In curand se va desfasura in orasul vostru un targ pt copii, iar firma la care lucrez va participa si ea in cadrul ei.
Incep de pe acum sa ma interesez de locatii bune pt cazare ,insa cautand pe net oferte sunt garla ,dar multe fara sa afiseze preturile.
Rugamintea mea este : daca cunoasteti un loc de cazare (hotel,pensiune,ap de inchiriat in care sa poata habita 3 persoane timp de 4 zile) v-as ramane profund recunoscatoare
Imi cer scuze anticipat ca m-am bagat in seama pe topicul timisorenilor,dar tinand cont ca suntem aproape vecini,m-am gandit ca sigur se va gasii cineva care sa ma ajute cu cateva informatii.
Multu' anticipat.
la toti

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Katik,zici ca esti cat dulapiorul?....Pai da un click la pozele de la mine sa vezi ditamai sifonierul,cand eram prin 7 luni cu Luana...Multam' de pupici!M-a sunat tanti ca la Luana ii curg mucii...se pare ca Alexu' meu n-a fost egoist si i-a dat si la sor-sa ceva cocostroci...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Cati, eu vorbeam serios, pot sta cu Maya cateva minute, chiar si mai mult, da' mi-e teama ca ma obisnuiesc cu ideea si fug acasa la prestat bb2 (ce fericit ar fi sotul). Poate nu e chiar potrivit sa intri cu bb in club, poate e fum si galagie, dar gasim noi o solutie sa arunci si tu o privire pe cosmetice.
Katik, ma bucur ca Bogdan a mancat ficatei. Si Paul ii mananca numai asa, astfel imediat stramba din nas.
Menna, ti-am trimis un PM.

Va pup
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ana mama, eu am spus dulap in toata regula, nu dulapior!!!!! o sa ajung sa fiu un tanc rusesc, parca T-72 se cheama. ce-i drept m-am "tratat" cu tot ce mi-a venit pofta, asa ca trebuie sa fac ciocu' mic, dar ce sa fac daca mi-s pofticioasa. cit despre muci, acum inca e sezonul, nu stiu ce ar fi de facut...

silvana, ia zi, ce ziceam cu ceva pagini inainte despre bb2?

18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

ana, acum am vazut pozele tale. pai, cred ca o sa te iau, sic!
si in august sper sa nu fim 2 prea mult timp, hi, hi, hi!!!!

apropos de intilnire, va puneti ecusoane fetelor? ca eu mi-s mai batuta in cap si nu se stie cu cine ma mai intilnesc

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Cati esti mortala

quote:
Silvana nu-mi vine sa cred ochilor ce citesc. Cineva sa stea cu Maya si eu sa intru in CAFENEA sa COMAND ceva si sa vad BARMAN DRAGUT. E peste puterile mele, . Sa ies din scutece, biberoane piureuri si fier de calcat?

Menna,eu nu te pot ajuta deocamdata....vezi ce zic fetele.....

Katik,nu-i asa ca tot ce gatesc micutzele noastre e gustos!?? haha...
Ana68, sanatate la copii!

Sunt bucuroasa ca pana acum a mers totul ca pe roate....miercuri vine tirul sa ia mobila, vineri predam apartamentul,duminica suntem in tara....yupiiiii....

in week. se lasa cu varuit..
pupicuti

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ceau fetelor,

Felicia zici ca esti in febra pregatirilor? Ce fain , unde o sa stati? In ce zona?

Cati te inteleg perfect asa simteam si eu cand era Ioana bebe, dar pe la un an o sa-ti revii. In plus, vezi ca o sa-ti placa de numa' de baby-sittera Silvana !

Ana sincer iti spun as sta cu tine la povesti 5 zile sa ne depanam amintiri . Si eu ador marea , n-am apucat insa niciodata cand am fost sa merg intr-un loc putin atins de "turismul" national, un loc mai salbatic, unde sa fim doar noi, marea si pescarusii. tot timpul eram obsedata sa nu ratez nici o zi de plaja. Dar imi doresc si asta odata si odata.

Alina succes la recital maine. Zici ca ai "arvunit-o" deja pe Angy? Si in alta grupa pe deasupra? Deci l-ati tradat pe Serban?

Katik felicitari pt bebe baietel, ce frumos! Eu caut un dr foarte bun diagnostician si cu experienta (m-am gandit la Budau pt ca stiu ca el are si aparatura ).

Pai dragelor sa va distrati bine maine si ganditi-va si la noi cele absente .

Va pup

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

irina, budau stiu ca are aparatura, eu la el la cabinet n-am fost niciodata, am auzit doar. pe mine m-a primit de fiecare data la clinica la bega, au si acolo un eco nou-nout, cica destul de bun. am primit si eu o poza f. faina cu bb2.
tie si ioanei

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

intru sa va pup ca altfel voi ma datzi uitarii...

stati la rand ca io urmez sa ma tunda Doris...am prioritate ca-s clienta veche...

de ziua mea am primit un set de bejuterii de la soztu...si de la colegi o cina romantica pe care am ratat-o ca printzul iar a avut pana undeva intre lugoj si tm , si cum nu avea roata de rezerva...a trebuit sa mearga finu nostru dupa el...d-zeu sa -i dea sanatate ca maine-i ziua lui...

iaca-ta-ma de ziua me..POZE ..am dat de beut la colegi , mi-a mai ramas juma de sticla de gin...ma gandeam sa o aduc maine poate vine si alexa...

alexaaaaaaaaaaaa unde esti? ne-ai parasit?

va pup

mihi

Mergi la inceput

mihi, super gagica. sa ai pe an 365 de zile de nastere, ca asa e bine!
pai din asta imi esti? gin, ai??? vreau si eu numai ca sunt la regim, nu-l invat pe bb2 de mic, are vreme
la cavaleri!

18+

Mergi la inceput