Impreuna, Timisoara (40)
Raspunsuri - Pagina 4
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ma simt ceva mai bine, am mancat doar orez fiert si morcovi fierti...
Ma refac eu pana maine...dar tare rau mi-a fost ieri...
Fetelor, am facut rezervarea, pentru 10 persoane...
In tura va fi barmanul cel mai misto...face niste inghetate Simfony Special...de mori...
La 18 vom avea mesele aranjate!
Dia, te asteptam maine, la 18 in fata Operei!
Silvana, ada tot, rujuri, creioane, etc...eu vreau de toate!
Sa va aduceti aparatele foto!
O zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Caterinuta spune:
Buna dimineata!
Sa speram ca ziua de azi va fii cosbuciana si nu bacoviana ca cea de ieri.
Maine vin cu Maya la 18 in fata operei sa va cunoastem, abia asteptam.
Si eu vreau creioane, rujuri etc... ca nu m-am mai facut frumoasa demult, demult, parca-s un baietoi.
Pupilici!
Caterinuta spune:
Buna dimineata!
Sa speram ca ziua de azi va fii cosbuciana si nu bacoviana ca cea de ieri.
Maine vin cu Maya la 18 in fata operei sa va cunoastem, abia asteptam.
Si eu vreau creioane, rujuri etc... ca nu m-am mai facut frumoasa demult, demult, parca-s un baietoi.
Pupilici!
Doris-Alina spune:
Neatza, Cati!
Te asteptam cu Maya, sa va cunoastem...
Si cand ai cu cine sa o lasi, poate iti faci timp si de un new look...
Te vad eu maine si-ti spun ce schimbare ti se potriveste...
pupici!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Ceau fete,
Cam frigut azi,da' las' ca o veni ea si vremea faina...
Felicia....nu-i bai!Iar cu cetuitu'..asa se intampla daca ma mananca si ma scarpin...hehehehehehe...
Doris,dupa orezul ala si toti morcovii consumati,sambata vine la fix o inghetata,este?
Hai sa aveti o zi buna.Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Cati, uite cum facem: vi cu noi la Symfony, eu stau cu Maya si tu alegi ce vrei.
Doris, cum e barmanul? Cred ca o sa mananc si eu inghetata numa de dragul barmanului
Aseara nepoata care mi-a aduc cosmeticele m-a invatat sa ma fardez ca eu le cumpar dar nu ma folosesc de ele.
Felicia, te asteptam cu drag.
Ne vedem maine, va pup
Silvana si Paul
Caterinuta spune:
Saru'manusitele Doris, dar la halul in care arat acum nu stiu daca se mai poate face ceva. Adevarul e ca am fost sunt si probabil voi fi toata viata speriata de coafor si intimidata de coafeze, niciodata nu am stiut sa explic ce vreau si intotdeauna a iesit dezastru, de asta preferam parul lung prins in coada si la revedere. Acum cu alaptatul curge valuri, valuri asa ca m-am hotarat la par scurt. Doua excursii la coafor (tot 2), in aceeasi zi si a iesit un dezastru catastrofal . Acu' a mai crescut putin dar pe la coafor nu am mai avut curaj sa mai dau.
Daca esti salvatoarea mea ti-ai asigurat o sclava pe viata.
Caterinuta spune:
Silvana nu-mi vine sa cred ochilor ce citesc. Cineva sa stea cu Maya si eu sa intru in CAFENEA sa COMAND ceva si sa vad BARMAN DRAGUT. E peste puterile mele, . Sa ies din scutece, biberoane piureuri si fier de calcat?
O! nu, ai mila de mine Silvana, nu ma amagi cu libertati de genul asta, m-as putea obisnui!
Multumesc tare mult!
Dar nu o sa pot zabovi prea mult fiindca ora de baie si somnic a lui Maya e de 18.30-19. Deci o sa ne cam grabim acasa. Multumesc inca o data si data viitoare poate-l responsabilizez pe tata, il aburesc cu chestia clasica: "legatura tata fiica are nevoie si de timp investit".
thessa spune:
buna,fetelor, distractie placuta maine si sa aveti parte si de vreme frumoasa.
doris,ma bucur ca te simti mai bine si cand ne vom cunoaste poate-ti spui parerea si despre podoaba mea capilara,eu sunt un dezastru in a-mi alege o freza
katik spune:
hai salutare fetelor!
raportez: am fost ieri la eco, bb2 e bine, se pare ca este bebelin, cel putin asa pare pina acum, nu prea cred ca se inseala dr. budau la asta. in rest, sunt cit dulapul, ma misc greu, ce va fi mai incolo nu stiu. cit despre energizare, hi, hi, hi, mie imi surind niste sarme de numa' dar n-are cine sa mi le faca. krisztina merge la cresa, a inceput deja sa aiba muci.
thessa, bine ai venit pe la noi!
despre intilnire, nu stiu sa va spun nimic sigur, daca nu ploua incerc sa vin cu bubutz pina acolo, sa va vedem si apoi venim acasa, ca se pare ca bogdan pleaca de acasa asa ca... vorba caterinutei, cu legatura tata - fiica....
silvana, mii de multumiri pentru reteta cu ficatei. virtual de la bogdan, in felul asta a mincat si el ficatei ca altfel
doris, fa-te bine pina in we ca ai treaba
angy, eu n-am reusit sa-l vad pe ginerica sau nu stiu cum sa ma uit.
danitin, sa-ti traiasca spiridusul, e domnisorica, ce mai....
irina, parca tu intrebai de dr. budau. eu la el am mers numai ptr. eco la bb, in rest nu stiu nimic despre alte chestii. la eco e super bun, in rest, nu stiu.
gabi, pe unde mai esti, mai scoate capul dintre treburi, uite ia o pauza
felicia, mi-a placut faza cu cirnaciorii de plastic, sunt yammi. noi mincam salata de hirtie colorata
ana, tie si la mincatorii de neuroni (tare-mi place cum suna!!!!).
vali, ce face bb??? joaca fotbal puternic?
mihi, pe unde esti? sau nu te-am vazut eu??? hai mai scoate o cugetare de-a ta ca-mi place
dia, ti-ai revenit dupa revenirea in tara, n-a fost un soc prea mare
hai ca mai stau pe aci,
pupici la toata lumea, mari si mici
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f