Impreuna, Timisoara (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, multa sanatate si ai grija de tine, trebe sa te faci bine, sambata bem bere si mancam inghetata
Ana, ce sa fac si io? Batraneste, maica, batraneste, cum zice Florin cand avem si n-am chef de stiti voi ce "hai, mami, asa batraneste".
Danitim, nu vad pozele noi.

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Doris, multa sanatate.
Ana, eu as opta pentru energizarea cu o ciorba de burta, gratar facut pe jar cu mamaliga si mujdei si niste clatite cu branza si smanata. Totul stopit cu bere. Asta-i masochism, ca mooor de foame.
Silva - nu se vad nici daca dai clic pe carnatul ala mare de litere si cifre de sub semnatura?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danitin70/album?.dir=d601&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/danitin70/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana,am vazut si eu pozele...Beeeyyy,cat a crescut Lori!S-a inaltat si si-a mai schimbat si fizionomia.....Cand am vazut-o eu vara trecuta inca avea mocutza aia de bebelus...acum are o fetisoara de domnisorica...Sa-ti traisca sanatoasa si sa va aduca numai bucurie!Tare frumoasa e!
Hai ca m-ai dat gata cu energizantul tau....Deja am taifun in gura,nu alta!Chiar ca asta-i masochism curat!
Doris,insanatosire ....Ce mancasi ,mama draga?!
Silvana,hai ca imi place...Si la noi cam tot asa...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Dana, am crezut ca unde scrie "poze noi" sunt pozele noi, dar pe carnat daca dau clik merge. Scuze! Sa-ti traiasca mandra!

Fetele, am cosmetice (rujuri, lacuri, parfumuri, creioane de ochi, buze si multe altele) bune si ieftine de vanzare. Vreti sa le aduc sambata?

Va pup
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Vad ca nu mi-ati raspuns nici una. Am vazut in final ora la care va intilniti. De zi nu sunt sigura. Simbata?

Deci va intilniti la 18h in fata Operei? Stati un pic mai mult sau doar vreo 5 min? Ca as veni si eu cu a mica dupa mine sa va cunosc.

Am o intrebare, o prietena trebuie sa mearga la maternitate la Odobescu la doctorul Hana pt o conizare. Cine il cunoaste?Cine stie sa imi dea detalii (cit? )

Dana ti-am vauzut fetita! Ce fetita mare si frumoasa ai !

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Dia, scuza-ma, eu trebuia sa-ti spun unde ne intalnim. Deci sambata la ora 18 in fata la Opera. Daca cumva nu poti ajunge la 18, uite numarul meu de telefon, ma suni si vin sa te iau: 0723558474.
Cumnata mea a nascut cu Hana. Stiu ca e medic bun, dar nu stiu amanunte financiare.

Va pup
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ana68, nu sunt din Dobrogea.....dar cred ca mi-ar fi placut.Tocmai d'asta nu obijnuiesc sa intru pe chat , sa nu dau de oameni d'astia care sa-mi strice buna dispozitie.Pupici

Mamica de spiridus, am vazut motzica mica...vazut si bucatarie...apropo, cum se joaca...Andreea gateste zilnic si imi pune cete o farfuriutza in mana sa mananc cu ea niste carbati din plastic, apoi ii cer apa si imi da si apa de la chiuveta ei...hehehe..

Doris, sanatate!...
Silvana, da...atat de putin mai e....abia astept sa va cunosc.

Andreea e mai bine...a inceput sa pape...cintinuam cu aB

PUPICI LA TOATE FETELE

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

aooleuuu, ce de greseli am facut......nu ma lasa gaza asta mica sa scriu si eu linistita...

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thessa spune:

buna fetelor,va multumesc pt primire,si pt invitatie dar bebe meu e inca mic si nu e nimeni dispus sa stea cu ea,poate data viitoare.
Dia- dr hanna ibrahim e doctorul meu, e un dr super.....,acum este extrem de cautat,nu este f.pretentios ,dar este direct
Doris- multa sanatate, pana sambata sa te faci bine,pe bebita mea o cheama Paula-Stefania si inca mai invatat pt rolul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Dana ti-am vazut pozele sunt super.
Ai deja fetia mare care gateste la bucatarie,ce mai,maine poimaine patesti ca mine:o fam de cunostinte,ma rog un fel de fosti colegi au un baiat de o varsta cu Angy,nu ne-am intalnit multa vreme ca acu cativa ani sa ne intalnim la mare,stateam in acelasi hotel,ei erau cu baiatul,noi cu baiatul,pe Angy o lasasem acasa ca ne gandeam ca nu facem fata cu 2 copii mici,asa ca acestei familii i-am aratat poze cu Angy,tatal cand a vazut pozele a zis,gata asta-i nora mea,am hotarat,evident oarecum in gluma,apoi dupa mare am fost invitati la ziua baiatului,erau micuti cu totii,apoi i-am inscris la aceeasi gradi dar au nimerit in grupe paralele,sambata trecuta iar am fost la ziua acelui baiat,a decurs totul ca la o zi de copil,apoi luni cand l-a dus mama lui la gradi,a intrebat-o sfios daca ei ii place Angela,ca el o iubeste mult.
Maica-sa a simtit ca i se taie picioarele,nu mai puea de bucurie,dar s-a ferit sa se vada prea tare de teama sa nu strice ceva.

Am uitat un amanunt,la ziua lui Angy in septembrie,i-am invitat si noi si la taierea tortului,am facut poze copiilor,iar mamica cu pricina ne-a trimis pe mine si pe sot,langa Angy si sa facem o poza de familie,cine s-a strecurat in poza de familie?Fiul ei.Mai pun odata albumul sa vezi.L-am avut cu ceva timp pus pe forum.
asa ca m-am pricopsit sunt soacra.
Uite-ma aici cu ginerele.

Mergi la inceput