Impreuna, Timisoara (40)
Raspunsuri - Pagina 6
pako spune:
Mihi, sa porti sanatoasa si cu placere bijuteriile!
M-ai omorat cu sotul tau si penele lui de masina....
Irina, habar nu am unde o sa inchiriem...vedem la fata locului..
pupulici
Felicia si Andreea
gabirus spune:
Feteleeee, mi-a fost dor de voi
Ajung si eu in sfarsit sa stau la povesti. Cu greu, cu greu, dar am ajuns is aici
Menna, nu stiu chiar toate preturile, dar in genere la hoteluri e in jur de 40-50 Euro. Depinde ce conditii va doriti. Un pic mai ieftin este la Hotel Cina - cca. 120 RON, conditii decente, dar nu foarte-foarte. Recomandarea mea personala: pensiunea Casa del Sole (au si site ... da o cautare)! Superb! Camera este vreo 50 Euro, dar SIGUR nu vei regreta.
Katik, felicitari pentru flacau Sa creasca mare si sa-l vedem la vara in parc.
Cealalta Cati, eu din pacate nu cred ca va prind, ca vin mai tarziu la intalneala (probabil, poate ajung la timp, dar mai slabe sanse). Dar ne vedem noi in parcul Dacia Pupicei pentru zambareata Maya.
Thessa, bine ai venit! Te trec imediat pe lista!
Last, but not least, uite AICI gasiti cateva poze de la botez. Celalalt bebe de prin ultimele poze, ia ghiciti cine este? Este tocmai Codruta lui Lili, adica nora mea (vei, Angy? noi am inceput din burta, asa ca nu-ti face probleme )
POZE
Caterinuta spune:
Iertaciune Mihi!
Clientele vechi se bucura de toate drepturile cuvenite clientelor vechi, dar lasa ca ajung si eu clienta veche sper (DORIS ???) si vai de noilor venite.
KatiK felicitari pentru baietel!
Irina multumesc pentru incurajari.
Pako drum bun inspre noi!
Gabi cu vremea asta o sa ne vedem direct la , sarim peste etapa cu parcul.
Va pup si seara speciala!
Doris-Alina spune:
Bey....disperatelor....lipseste omul motivat fiind... si aici e iures...
Doamne da ce-mi mai place...sa simt atmosfera asta faina...
Sa mor daca mai stiu cu ce si cu cine sa incep.
Pai, cel mai important lucru care acum imi sta pe creier este sa-i spun lui Gabi, ca are un fecior super dulce, o nora minunata, asa, cat am vazut-o din profil...ocazie cu care ii salut cuscra!
Dar, Gabi draga....am o obsesie si nu ma mai tine hertzul pana maine la intalnire.
Presupun ca tipul care il tine in brate pe Lucas, e Nasul, nu?
Bey....e frumos foc... m-am lesinat....m-am tot uitat la poze de vreo cateva ori!
Unde l-ai gasit?
Presupun ca-i insurat!!! mi se pare mie, sau din cauza euforiei seamana putin cu Boceli???
Frumos rau....
Ana, mi s-a urat deja cu regimul, ce credeai, ca ratez eu o Simfony?
Macar de stau cu olita langa pat si tot mananc...
Sa-i treaca cocostorcii aia sau cum le zici tu la Luana!
Ca tare egoist a mai fost bietul Alex!
Silvana, barmanul e mortal...are freza aproape ca a ta... si are un zambet cuceritor...bey...eu cred ca am probleme cu astenia!
Mai intai cu Nasul lui Gabi, acum cu barmanul...nu-i a buna!
Vezi sa nu stai prea mult cu Maya in brate, ca te prinde vraja....
Sa nu uiti geamantanul cu machiaje, ca nu stiu ce-ti fac....
Angi, mai poti?
Ce noutati ne mai spui din experienta ta de mama cu trei copii?
Carioci, ceva?
Cati, ma declar salvatoarea ta...si fii fara grija, nu vei mai pleca de la mine...iti pot confirma fetele care au trecut prin mana mea...cica , auzi la ele, cliente vechi...
Si pe viitor, obisnuieste-te cu libertati din astea( gen intalniri) ca iti vor prinde tare bine...
Iaca noi ne cunoastem de ceva timp, si uite copii nostri crec frumos vreo 3-4 ore si cu taticii...timp in care noi mai uitam de
Thessa, cu drag, oricand doresti...
Si sper de acum sa scrii aici zilnic, ca avem echipa, avem valoare!!!
Katik, Felicitari pentru baietel, cred ca asta v-ati si dorit, o pereche, ce frumos!
Te asteptam maine, macar sa ne cunoastem, promit sa aduc si aparatul foto!
Menna, salutare, vecinico!
Esti oricand binevenita aici!
Si eu ti-as recomanda pentru ceea ce aveti voi nevoie, tot Hotel Cina.
Sau hotel Neon.
Sau cum zice Gabi, ca e mai in tema!
Na, ca ai de unde alege!
Cand va fi targul, si unde?ca noi n-am aflat...
Felicia, Hai liberare!!!
AMR...cateva zile!
Las, ca mai facem o intalnire, una lata si pentru tine!
Irina, ne vom gandi cu drag la tine...da lasa, ca se termina postul si atunci sa vezi....
Dar de ce cauti tu medic bun?
Ca am pierdut faza si nu pricep!
Te rog eu frumos, bate la usa vecinei tale, Alexa, sa vezi ce-i cu ea...ca nu dau de ea deloc.
Mihi, esti totala!
Ai prioritate, asa e...
vb maine cand sa vii, ok?
Am trecut acum cand am terminat orele la Simfony, am salutat barmanul, e totul ok.
Ne asteapta maine!
Si ne face inghetatele mai mai decat la alti clenti, ca eu merg aproape zilnic acolo cu elevele.
Pe maine!
Sa visati frumos!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
Doris,al trei-lea copil l-a dus mama lui in Italia ieri,s-au razgandit,pe undeva ma asteptam sa fie asa,nici eu nu as putea sta 3 luni fara unul din copii.
Pt. Alessandra ar fi fost benefic intr-un fel,dar asta e.Bravo cumnate-i pt. decizie,doar o mama poate gandi,reactiona asa.
Gabi,ai o mandrete de copil,am vazut pozele,e tare dulce.
suntem soacre asta e!Cu baietii e mai greu,dar mai vedem noi.
eu nora incanu mi-am gasit,cred ca o sa fiu soacra dificila.La Angy s-a rezolvat.
Irina,cum ii spuneam si la Gaby,cu Angy e mai usor,e ea insasi soacra,asta spune si D-na Geta,imi plac amandoi si Serban si Raul.Daca era la noi in grupa,Raul era vedeta clasei,ce Stejar,era departe.
Angy ieri a luat bulina rosie si neagra la aceeasi lectie la Gaby(i-a rupt materialul didactic)
daca aveti timp va astept maine la Recital ca la Iona i-a placut si anul trecut cand am cantat la gradi.
Katik,am vrut sa fiu smechera sa pun direct linkul de la poza,dar n-a mers.
Il pun acum.
Ana,multa sanatate copiilor,gurmanda sau nu e importanta si varsta si faptul ca si tu ca si mine trebuie sa gatesti sa-ti hranesti familia,iar asta implica mai multe,eu nu mananc nu stiu cat,de cele mai multe ori o data pe zi,dar tot asa arat.
katik spune:
buna dimineata!(pe pagina 3, rusinika, rusinika!)
sa aveti un we placut! se arata vreme f. frumoasa, vedem mai tirziu...
doris, iures, ai??? da' tot ai lipsit nemotivat, cu olita puteai sa stai linga comp, sau o fi cumva laptop?
sper sa ne intilnim putin dupa-masa, daca nu, atunci va doresc distractie placuta!!!
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Doris-Alina spune:
Vremea tine cu noi, asa ca ne vedem la ora 18.
Katik, fara scuze, ca nu tine....vii sa te cunoastem!
Un we placut si celor care nu vin!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
buna dimineata!
fetelor, feteloooor! v-ati trezit? sau inca nu, dupa chef?
ma bucur ca v-am cunoscut, pacat ca n-am mai putut sta la birfa dar chiar mi-a fost greu. am ajuns acasa si m-am pus direct in patut, cu picioarele in sus, restul s-au descurcat cum au putut
se arata a fi o zi frumoasa, asa ca plimbare placuta va doresc!!!
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Doris-Alina spune:
Katik, eu una m-am trezit, dar cu schimbarea orei sunt inca debusolata...
Am sunat la Mama si am trezit-o pe printesa...ea doarme pana la 9 si ceva, imagineaza-ti ca eu am sunat la 8,15.
M-a luat Buni la rost ca trezesc copilu...
A fost fain, acum ma uitam la poze, o sa le trimit lui Gabi si le pune ea cand are timp.
Va doresc o duminica placuta!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Neatza!
Si eu m-am trezit cam ametita. Si cam fara chef. Dar ma duc sa bucataresc un pic.
Doris, astept poznele.
POZE