Impreuna, Timisoara (40)
Raspunsuri - Pagina 7
Menna spune:
Buna fetelelor
Multumesc de primire si multumesc de ajutor
Asa cum ii ziceam si lui silvana in pm ,am gasit pana la urma ceva pensiunea pe Liviu Rebreanu care aveau si ceva oferta pt peste 3 nopti de cazare.
Sper ca, conditiile sa fie bune (scuzati cacofonia ) si sa prindem vreme buna la voi
Targul la voi va fi in perioada 7-8-9 aprilie la Sala Olimpia.
Va astept cu drag pe toate
la toate si la toti
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
angy11 spune:
Am vazut pozele sunt faine se pare ca iar v-ati distrat pe cinste.
Mie mi-a iesit super Recitalul,vineri credeam ca o sa fie o cacealma,dar ne-am mobilizat si eu si copiii si a fost foarte fain.
In WE viitor plec la Deva la Olimpiada,asa ca ma asteapta o saptamana obositoare.
Azi am lenevit toata ziua,nici de net n-am avut chef.
Menna,ma bucur ca ai rezolvat o sa vin cu siguranta la targ.Sunt fan targuri de cativa ani,de fapt de cand le-am descoperit.
O saptamana placuta va doresc!
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Felicia, la multi ani, multa sanatate, fericire, noroc si impliniri! Ieri a fost si ziua tatalui meu!
Gabi, sa-ti traiasca feciorul! Frumos naș.
Doris, mama, ceva nu e in regula? Ba naș, ba barman! De ce nu mi-ai zis ca are ochi frumosi barmanul ala, sa ma uit si io mai bine la el. Oricum simpatic barmanul.
Angy, felicitari pentru Recital! De unde ai atata putere de munca? Eu dupa 8 ore de stat la birou, ma simt obosita psihic.
Menna, ma bucur ca ai gasit cazare.
Va pup
Silvana si Paul
Doris-Alina spune:
La Multi Ani, Felicia!!!
Nu stiu cum mi-a scapat ieri!
Oricum, sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
Faine pozele...super...
Azi pare a fi o zi frumoasa.
Eu plec la scoala, voi dubla azi orele, fiindca lunea viitoare, in 3 am un seminar de coafura care se tine la Continental.
Va doresc o zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
LA MULTI ANI, Felicia! Sa fii sanatoasa si fericita!
Mai un pic si trebuie sa fac lista de aprilie.
(Fetele noi, care nu mi-au trimis date de nastere: le astept pe mail sau PM)
Noi am fost ieri la plimbarica. Ce ma bucur ca s-a incalzit! Ne-am simtit tare bine. Iar sambata am iesit cu rolele cu Eva (iar taticul la impins carucior cu Lucas). Ar trebui sa ies mai des la patinat, sa mai dau jos din sunculite.
Gasiti si cateva poze noi in albumul "Lucas".
Angy-Alina, felicitari pentru recital!
Mi-a scris Angy, alias "Ciocolata cu piper" din Timisoara, care vrea sa ne cunoasca. Asa ca o asteptam cu drag.
Irina, cum merge postul? Eu vreau sa merg vineri la spovedanie. Nu am mai fost din copilarie si sunt de-a dreptul stresata/
POZE
danitin spune:
Ciao, fetele!
Pako - La multi ani, multa fericire si sanatate!
Irina - am facut rost de nr. de mobil al dr. Pascut. Asa ca daca mai ai nevoie spune si ti-l timit pe PM.Sau, eventual, sa-l sun eu si sa intreb de cabinet ...
Angy - felicitari si mult succes in continuare
Doris - te-am tradat! Am fost cu o prietena duminica la Salon Mara si m-am vopsit. Imi place nuanta la nebunie, dar nu stiu sa spun cum se numeste. Oricum e de blond inchis chit ca, inainte de a pleca am intrebat Spiridusul ce culoare de par sa-mi fac si a zis Abastu.
Menna - ne vedem la Sala Olimpia!
Eu sunt foarte bucuroasa. Au fost colegii mei sa faca un reportaj despre circ si am primit doua invitatii la loja, in orice zi vrem sa mergem. Asa ca, azi sau maine duc Spiridusul acolo!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danitin70/album?.dir=d601&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/danitin70/my_photos
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
FELICIA LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita si implinita si cele bune sa se adune!!
Ma da' frumoase mai sunteti in poze!! Tin sa o remarc in special pe dna jurist Silvana care devine din zi in zi mai "cu clasa" ca sa zic asa! Iar cele 2 fete noi, cred ca cea cu fetita care a stat la masa e Dia, nu? Apoi cea blonda cu ochelari (si burta ascunsa sub scurta) e Katik?
Iar Mihi si-a etalat biju-urile..ce mai v-ati intrecut pe voi insiva!
Doris mi se pare mie sau ai mai slabit?
Danitin daca poti si ai o relatie mai stransa cu dr Pascut as prefera sa-l suni tu (eu nu inraznesc sa sun pe mobil un dr pe care nu-l cunosc inca, ma intelegi tu..)sa-l intrebi de cabinet particular. Merci mult!
Alina eu n-am internet acasa deci iti dai seama ca am ratat invitatia la recital,merci oricum ramane pe data viitoare!
Faine faze cu Angy ! Fiica-mea a facut crize de nervi intr-o zi si mi-a zis : lasa ca ma marit eu cu Stejar si va dau afara pe tine si pe tati". Poftim, copil bine educat si dus la biserica...m-a lasat masca.
Iti dai seama ce subiecte au ele pe acolo pe la gradi..
Gabi draga cu postul merg inainte ,cu rele mai ales mai multe decat bune , nu tin cum ar trebui . Iti doresc spovedanie cu folos sufletesc si un sfat: scrie-ti pe o lista ca acolo sigur mai uiti.
Katik m-am programat la dr Budau , dar vreau sa-l cunosc si pe dr Pascut si apoi aleg eu dintre ei doi . Merci de informatii!
Ana nu fusesi la intalneala?
Va pup si sa auzim de bine!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
silvana75 spune:
Irina, saru' mana de aprecieri. Imi place sa cred ca sunt si voi ramane aceeasi indiferent ce schimbari intervin, iar luatul licentei pentru mine nu e o realizare prea mare, mai mult incheierea unui capitol (desi sper ca vreodata voi redeschide acest capitol). Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, gandesc cam alambicat azi.
Nu prea ai nimerit fetele. Katik si Dia nu au fost ca birt cu noi. Katik si Dia sunt doar in primele poze, in centru. Dia e cea cu fetita in brate, iar Katik in scurta rosie. La masa cea care, zici tu, ca isi ascunde burtica e Danitin, iar "fetita" e baietelul Patrik, fiul Simonei, prietena lui Doris. Trebuia scris sub fiecare poza ce si cum. Sper ca te-am lamurit. Te pup
Va pupa
Silvana si soricelu' Paul
Ana68 spune:
Salut,
Dragelor,tare frumos v-ati distrat sambata...Imi cer scuze ca nu am reusit sa ajung si ca nu am onorat promisunea cu prezenta...asta e!Alta data ,cu o viitoare intalneala.Am vazut si fete noi...Nu-i bai,ca uite ce frumos s-a facut afara,poate tine timpul tot asa ...
Nu mai bantui mult p-aici,o sa revin la scris zilele astea...Pana una alta va pup si va doresc la toate sa aveti o saptamana minunata si plina de cat mai multe satisfactii si realizari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana