Simptome!!! - 9

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va tin pumnii la toate...
si tie IOANA stransi...stransii..si mai stransi..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna, hai ca primul lucru de dim citesc ce mai spuneti voi, mai ales tu, Anutzo, draga, hai ca ne rugam toate pt tine....avem nevoie de o noua gravidutza printre noi ca sa ne mai dea un nou impuls, o noua sperantza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, nu mai inteleg nimic!!!
azi, Z27, m-am trezit cu toate semnele venirii rushilor, cu dureri, contractii, bolboci, tot tacamul!!!

dar n-au venit, oricum e prea devreme - ei ar trebui sa apara prin Z29

veti spune ca sunt nebuna, dar dupa testul ozone pozitiv de ieri, am mai facut acum inca 4 teste!!! dintre care 2 ozone, 1 diaspora si 1 romance. Ambele ozone - pozitive, desigur - a doua liniuta a parut mai repede ca ieri, dupa cca 3 min mai stearsa, iar la 5 min era destul de vizibila chiar si la semiintuneric, dar toto asa un roz pal totusi foarte vizibila chiar de la distanta!

totusi, celelalte 2 teste - clar negative!!!

eu acum stiu ca ozone da rezultate fals pozitive, insa atat de repede?? la 3-5 min?? chiar daca liniuta 2 e mai stearsa, totusi sunt cele mai sensibile la concentratie de 10mIU HCg...

nu stiu ce sa mai cred, stiu ca trebuie sa am rabdare pana vineri, sa ma relaxez, usor de spus - greu de facut ...
oricum v-am mai spus si voua asa sa ma descarc ... acum ma simt deja mai bine

Anutza: tin pumnii azi, sa ne spui diseara cum a iesit (eu nu am curaj sa-mi fac testul de sange pt ca am o fobie groaznica de ace, seringi, etc!!!)

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Bubuleana linisteste-te, mai asteapta putin..daca ti-a iesit ozone-ul ala e ceva.. ca proaste inteleg ca sunt dar totusi, de fiecare data sa iti iasa pozitiv imediat si tu sa nu fii gravida.. prea nu se poate..
celelalte teste,ai zis ca sunt diaspot (nu diaspora) si romance.. ala romance mi se pare ca e facut tot de cei care fac testul barza.. e chiar o varianta mai ieftina.. deci nu cred ca are o sensibilitate mai mare decat barza.. de diaspot nu stiu sa iti zic ce sensibilitate are..
cu atatea teste pozitive, din primele minute eu una inchideam ochii, lasam frica la o parte si ma duceam la analiza hcg.. eu acum nu aveam asa sperante si daca nu ma duceam la doctor sa imi zica de sanii cu aspect de sarcina.. poate nici eu nu il faceam..
dar.. fie ce-o fi.. l-am facut si pe asta..
bubuleana sa stii ca nu doare deloc iti promit eu.. nu tb sa te uiti daca nu vrei sa vezi.. si raspunsul il ai pana seara.. e cel mai sigur asa.. ce mai stai? du-te si fa-l..
Ioanatugs bine ai venit in gasca noastra
Va multumesc de urarile de test pozitiv! Eu sincer va spun ca nu imi fac mai iluzii.. in ultimele 6 luni am vazut zeci de teste negative de urina si vreo cateva de sange.. deja nu ma mir daca mai primesc inca unul.. aseara ma gandeam eu.. cum naiba mai tine minte doctora cum aveam eu sanii inainte? deja am uitat si eu.. nu stiu cum sa imi dau seama daca e pe bune faza asta cu sanii... de cand mi-a zis.. stiti ca numai cu ochii la ei stau, nu? din 5 in 5 min ma uit sa vad daca e vreo schimbare.. intradevar.. imi sunt mai mari aureolele si mai moi sfarcurile... dar poate e o conjunctura.. un dezechilibru hormonal.. dumnezeu stie ce-o fi.. noi.. vedem diseara
va pup pe toate si ne mai auzim azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Bubuleana si eu am avut dureri din prima zi cand trebuia sa-mi vina cm pana ...alaltaieri cred. Adica 7 zile. Si durerile sunt chiar un pic mai mari ca si la cm.Asa ca dupa dureri nu te lua.Prietena mea ( de 6 luni) mi-a spus ca ea a avut dureri ca si cand trebuia sa-i vina rushii pana la 4 saptamani de sarcina. Testul meu a iesit pozitiv, am 8 zile de intarziere, ieri toata dupamasa am avut stomacul intors pe dos, ma trezesc noaptea pe la 4 si ma-nvart ca titirezu, si mi-a crescut considerabil pofta de mancare. Ah! si scurgerile vaginale s-au multiplicat . Oi fii , si dupa testu asta smecher facut de mine, sunt de mai mult de 2 sapt. Dupa calculelele mele sunt de 22 de zile gravi.
Anutza e un pic mai greu cand ai un cm asa de lung... 40 si ceva de zile...cine stie cand ai ovulat.Stresul, nervii, un examen, o emotie f puternica poate declansha ovulatia chiar si cand esti foarte aproape de cm. Asa ca rabdare dragutzico, eu sunt cu tine, esti geamana mea de simtome iti aduci aminte?avushi petele maronii deodata cu tine, si durerile celea cand da cand ba.
Ioanatugs si PamELLA fiti binevenite

PS Fetelor, sa nu uitati niciodata ca sunt si ingerasi care cauta parinti nu numai parinti care cauta ingerasi. O calda imbratisare pentru voi toate - sunteti un exemplu de curaj, rabdare si optimism pentru mine. Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Ei, Bubuleana fa-ti testul de singe draga, iaca daca ai sti ca testul acesta o sa-ti aduca o veste buna eu cred ca ai zbura la medic

Da totusi fii cumincioara - si rabda pina vineri,/ia mare lucru ce ti-am mai spus/ da sa stii ca noi asteptam vesti

Aliona

Mergi la inceput

Dbunny, Aliona:

dragutele mele, kestia e ca sapt viitoare oricum ma duc la medsana sa ma intzepe pt toxoplasama, rubella si cmg si vreau ca tot atunci (in caz ca nu apar rushii) sa-mi fac si hcg-ul
nici de nebuna nu ma duc sa ma intzepe de 2 ori

mai astept pana vineri, nu e bai... mi-am pregatit pt dim de vineri un test Clear Blue si unul barza

partea nasoala e ca eu nu am simptome de nici un fel (pana si alea de CM au trecut...)

va multumesc mult ca aveti grija de mine, asa fricoasa cum sunt io, sper sa ne dam una alteia numai vesti bune luna asta... Dbunny tu esti sigur FELICITARI!!! Pe cand o eco???

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubuleana
,m-ai facut sa rad cu lacrimi!!!esti de coma nu alta,insa eu te pup cel mai dulce si iti tin pumnii cat mai stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Dbunny iubita tu esti gravi!
FELICITARI!!!
Sa dea Doumnezeu sa fii bine si tu si bebe, sa ai sarcina usoara!

Cand te duci la medic? Ar trebui sa se vada la eco de acum..

Mergi la inceput

melutzica: si eu pup back!!
la tine care mai e situazione??

bubuleana

Mergi la inceput