In Italia (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by iriale

Cand e Pastele ortodox?

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

ma bag si eu in seama, ca tot va urmaresc din umbra, sper sa nu va suparati.
Iri pastele ortodox este pe 23.04, la o sapt dupa cel catolic.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Na ca n-am fost pe faza ... dar ti-a raspuns Tumpi .. cade de sf Gheorghe anul asta Pastele Ortodox. Creed ca poti face punte cu 25 aprilie .... e misto pt romanii de aici care vor sa dea o fuga pina acasa...
Miine e greva la caile ferate .. ce nebunie ... al meu sot cred ca va sta acasa .. ca o sa fie balamuc mare sa te duci cu masina in oras .. iti dai seama multi se vor duce cu masinile .. sau daca nu vor colinda ( cei care ies inainte de ora 5 de la servici) pe strazi si se vor inghesui in trenuri cu ceilalti care ies dupa 5 si care sunt destui + copii care ies de la scoli ... mai bine sta cu mine aici ...

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

x Pusi. tocmai am fost informata cit de cald la Bucuresti .. 20 grade si chiar peste la prinz ... deci sa nu crezi ca e asa cald si aici .. sunt pina in 20 grade .. iar noaptea scade èe la 10 cred ... E soare dar e racorica ... adica nu te pirleste . Te inrosesti pe fata daca circuli mult prin soarele asta dar asta si din cauza vintului ( cred?!) ... Deci imbracaminte de purtat cu tine : de la tricou cu mineca scurta , puloveras de pus peste si gecuta la nevoie.... sa fii ca ceapa sa ai ce da jos ... sau cu ce sa te acoperi . Mai ales aici pe dealuri e mai racoare decit in Bologna .... acum poate la Sasso o fii mai cald cine stie dar nu mai multe de 1 grad in plus decit la mine...

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri...ce pustiu pe aici... of!

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Da mai Iri ....
eu mi-am terminat cit de cit treburile pe la bucatarie si acum am mai stat putin pe net sa mai caut cite ceva de citit ... adica eu recunosc ca sunt cam prostovana la capitolul literatura italiana si pina sa vin aici cred ca auzisem tare putine nume de autori ( ma refer la literatura moderna). Acum am inceput a sap... ca zic eu sapt viitoare termin cartea si sa ma duc cu o listuta dupa mine ... ca cine stie ala la biblioteca nu o avea chiar tot . Asa ca m-am pus pe cautat autori, romane si apoi cite doua vorbe despre opera lor ca sa nu ma trezesc acasa cu vro' prostie. Si evident in lista "cunoscutilor" am pus Moravia ... dau eu cautare cu amicul google si hop apara ca Moravia a trait cu Dacia Maraini .. ete ca iar ajung de unde am plecat ... cred ca doamna acesta ma urmareste . Uite aici o paginuta a ei, cind te plictisesti dai un ochi http://rizzoli.rcslibri.corriere.it/rizzoli/_minisiti/maraini_/ita/home.htm
Asaaaa .. si deci cum zisei am pus pe lista dupa ce am verificat sa fie si la astia in sat .. ca nu au multe carti ... Moravia: "1934", "Boh"; Mazzucco: "Vita" ... si tb sa intreb cum fac daca vreua sa imi aduca din alte biblioteci ce nu au ei ... sa vedem cum fac astai programari asa ca ma duc si cu listuta nr 2 cu alte titluri ...
Te parasesc ... ma duc la citit ...paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetelor, nu v-am uitat, dar intru mai rar ca sunt stressata de examenul din mai, si am impresia ca in loc sa ma destept cu limba germana mai rau ma prostesc!
fetelor , mie imi place taare mult limba noastra si imi place sa o vorbesc corect si frumos, are atatea cuvinte "dulci", poti exprima sentimente asa de frumoase!
de aceea ma ingrozesc cand nu pot sa fac acordul corect in l.germana, sau cand topica frazelor e aiurea in exprimarea mea, imi vine sa.
poate am pretentii prea mari, dar cat de cat vreau sa invat limba asta corect, sa pot sa discut si eu ce ma framanta, sa rad sau sa pling cu cei din jur, ma rog, intelegeti voi...
deci sunt f.f. stresata si din pacate pe net pierd cam mult timp,iar timpul devine tot mai pretios pt. mine.
asadar nu va suparati, o sa vin mai rar, dar tinem legatura in continuare!
si poate, poate imi gasesc si eu un job mai ca lumea.
va pup pe toate in frunte cu Cristina, ca ea e sefa aici, nu?

Vio

PS. apropos de mirosuri si parfumuri, aici nu prea sunt tei si cand ma gandesc cum savuram noptile de mai in ro sub teiul din fata geamului, iar imi vine sa .

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Vio si eu te pup ...
ai cazut in butoiul cu melancolie !! alooooooooooo iesi de acolo ca nu e bine ... nu faci decit sa te zapacesti .. trebuie sa gindesti numai si numai pozitiv ... in plus lasa netul ca examenul e mult mai important .. pe uram dupa ce il iei ( ca noi iti tinem pumnii !!!! ) o sa ai timp sa stai si pe aici . Mobilizeaza-te .. ca stii si tu cum e inainte de examen ai impresia ca nu ami stii nimic numai daca ai invatat ceva .. eu de citeori ma duceam "ca o floare " fara sa fii studiat nimic eram tare senina .. Deci faptul ca te crezi prea putun pregatita e semn ca esti pe calea ce a buna.
Sfat practic: sa inghiti macar juma de extraveral inainte cu 30 min de examen ca sa poti fii mai calma ... Apoi gindeste-te ce colege ai avut ( din toate tarile lumii ) si cit de avantajata esti ca macar scriai de acasa cu aceleasi litere ca nemtii ... eeeeeee.. daca erai chinezoaica nu iti era prea usor...
Hai ca nu te mai tin de vorba ca tu ai treaba .. trreci la studiat !!
pupiceeeeeee multe ..

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor!

Eu am cam lucrat in ultimul timp, dat fiind ca o saptamana ma duc acasa....nu vreau sa intru sotto cu orele. De aceea recuperez, fac putine libere. Deci, in seara aceasta ma intorc la munca.

Deci, mai sunt 4 zile si plec acasa. Abia astept. Vreau odata sa ma urc in ala, asa trece frica. Stiti nu stiu ce m-a apucat ca am cam 10 zile de cand ma uit pe REALITY TV la accidente cu . Nu sunt sanatoasa. Si acum cam am ceata de iepurasi dupa mine. Dar lasa ca am sa iau niste Lexotan in dimineata aia si voi fi toata zambareata. CRISTA deci eu cand urc in pot sa ma duc sa-mi ocup un loc unde vreau eu?

IRI nu, rochia nu va fi ca aia. La inceput as fi vrut sa o fac asa. Modelul va fi surprize. Cat despre Paste....eu sunt de noapte. In seara Invierii. Cel mai urat Paste din viata mea.

Ok, deci, unde ramasesem? VIO stai linistita. Cu cat te stresezi mai mult cu atat va fi mai rau. Inearca sa iei acest examen ca o adevarata pasiune. Fii sigura pe tine. Te pupic si mult noroc.

PETRO cam straniu : inghetata prajita? Eu nu cred ca ma voi atinge de ea vreodata. La restaurant chinezesc cred ca voi ajunge prin secolul 30. Mah....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Condoleante familiei Onofri....parintii micutului Tommaso. Scuzati-ma dar imediat dupa ce am scris mesajul anterior, au aratat slujba micutului si m-au podidit lacrimile.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Angi .. de data asta la check in ( My air) ne-au dat bilete cu locuri. Asta a fost bine ca altel era jale , iar ne alergam pe scarile avionului sa prindem loc unul linga altul.. iar al meu nu e deloc bagacios .. deci riscam sa stam separati . Poti sa intrebi cuind iti da carta de immbarco daca numarul trecut acolo e chiar locul .. dar sigur am avut loc si la ducere si la intoarcere . Cu Volare nu erau locurile trecute ..

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput