In Italia (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata...

Vad ca ati fost active in week end-ul asta .. v.ati shoppingit cu parfumuri si distrat pe la circiumioare chinezesti ... bravooooooo.
Eu am vizionat niste filmulete pe dvd ( mr & mrs smith - care e cam pt copii de 12 ani .. numai impuscaturi si balmuceala si am vazut ultima parte de la stapinul inelelor .. asta ca sa nu stau noaptea cu ochii in tv si sa-mi deranjez "jumatatea" in timp ce sforaie ... stau de 1 an cu dvd-ul sub nas si pina nu l-au difuzat la tv nu m-am invrednicit sa -l vad si eu . Asta se cheama sindrom de turma ... daca toata lumea vede asta hop si eu !
In rest noi am reinstalat windows .. dupa ce am salvat cam ce ne interesa ... deci simbata si duminica aici era atelierul "micului computerist" ( el nu eu .. eu la tv ... ). Acum insa tb sa descarc eu una alta .. si mai rau e ca am uitat sa salvez intr-un fel sau altul toata link-urile din preferiti ... acum sa vedeti voi stors de creieras ca sa incerc sa imi amintesc cite ceva si sa le caut cu gugalaul ... vai de mine .. cine face si desface toata ziua are ce face.. zicea o vorba !!

Angi am vazut pozele cu idei de nunta ... super !!!

saptamina placuta !!!

ps eu nu l-am pacalit pe al meu sot ast pt ca as fii reusit mult prea usor si parca n.ai nici o satisfactie daca e victoria prea usoara .. si pt ca mie personal nu.mi place sa fiu pacalita . si deci ce tie nu-ti place altuia nu face .. hahah .. hai ca am dat in boala proverbelor in dimineata asta
paaaaaaaaaaaaaa

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

'Neata, fetelor!

Iata-ma ... am venit sa va povestesc cum am petrecut noi zilele acestea. Pana la urma am fost sambata seara la cinese cica fara nici un motiv, dar pana la urma motiv era (miercuri este ziua sotului si sambata viitoare suntem invitati la o alta zi de nastere, deci am hotarat sa sarbatorim in anticipo). Am fost cu inca doua familii de prieteni si a fost super. danangie - meniul a fost in mare cam ceaa ce ti-am scris cand discutam despre cinese (antipasto misto caldo, antipasto de frutti di mare, riso con gamberi, grigliata mista di pesce). Pt. amandoi meniul asta, nu te gandi ca am mancat eu tot .... hahhaaaa !!!! In fine, ceea ce am incercat acum ca nu mai mancasem si am vrut sa vad despre ce este vorba, gelato fritto ( iri - ). Nu pot sa spun ca mi-a placut foarte mult, dar nici nu este chiar asa de oribil. Ca sa spun asa, prefer inghetata normala. Oricum, nu a fost rau pana la urma.

Duminica am facut un giro nel mercato aici, in sat, este piata mare cu de toate, mancare, imbracaminte ... etc. Am inceput cum se cuvine cu colazione al bar si apoi ci siamo dati alla pazza gioia cu shoppingul. Adica am luat tot felul de maruntisuri, ba o bluzita, ba o pereche de blugi 3 sferturi, ba o felpa ... si cam asa. Cand am ajuns acasa ... hop primim invitatia de a merge la un gratar de la aceeasi prieteni cu care am petrecut cu o seara inainte. Era asa de frumos si soare ... Am fost si am petrecut o duminica dupa-amiaza superba, in aer liber, la mancat, batut mingea, cules de urzici. Pe care acum ma pregatesc sa le prepar ... noua ne plac foarte mult. Si uite asa, noroc ca sunt schimbul 2 ca m-am odihnit bine dupa zilele acestea movimentate pe care le-am avut. Ma dor toate alea ... si ne-a si inrosit putin de la soare ...

danangie - nu, Doamne fereste, noi nu locuim la Milano. Acum fara suparare pt. cei care locuiesc acolo, dar nici mie nu imi place. Noi stam la vreo 40 km de Milano, spre est, spre Lodi, Pavia ... Aici este un orasel de-acum, are vreo 12.000 de locuitori, ai tot ce iti trebuie la indemana si este linistit. Deh, pt. batranetile noastre () ne trebuie ceva mai linistit nu stresul unui oras mare precum Milano.

cri-cri - ai facut curatenia de primavara prin windows?

Gata, ma duc la treaba ... sa fac urzicile si sa calc putin, sa ma pregatesc pt. dus la munca. Ne mai auzim maine dimineata ... va pup !!!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...

Dana, si eu m-am uitat pe pozele noi, f frumoase. Deci rochita va fi in genul acela? Imi place si sunt convinsa ca iti va sta ffff bine.
Ai dreptate, mai bine ocolim parfumeriile...

Cri, eu am vazut Smith-ii la cinema si imi venea sa urlu, as fi vrut sa ies din sala, dar nu o puteam lasa singura pe prietena mea. Un film oribil! Ei doi super-frumosi, dar in rest...o porcarie.

Petro, despre tei... cand locuiam in Bucuresti, stateam intr-un bloc cu 4 etaje (Cri il stie, ca a fost sa ii faca poze ) si pe toata strada din fata blocului erau multi, multi tei, foarte inalti, depaseau ultimul etaj unde erau ferestrele mele. Asadar am crescut cu acest parfum care intra in fiecare coltisor al casei mele, mai cu seama vara, dupa ploaie.
Iar apio in Messina practic tot centrul orasului este plin de tei (si palmieri), si mai cu seama o anumita strada, Via Trieste, unde parfumul lor este atat de puternic incat te apuca ameteala, iar eu ador aceasta senzatie, caci asociez parfumul de tei cu copilaria si adolescenta mea.
Si de aceea am sarit de 3 metri cand am descoperit Pure Poison.... ce minunatie!!!!!

Va pup, m duc la treaba, mai scriu mai tarziu.

P.S. Care sunt parfumurile/mirosurile pe care le iubiti cel mai mult (nu cele din parfumerie), explic mai bine; eu innebunesc asadar dupa parfumul teilor, al cafelei aburinde si al painii calde, abia scoasa din cuptor.
Voi?

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Eu mor vara dupa mirosul marii..cu tot dichisul.. miros de alge, al nisipului pe plaja ... scoicile cind le scot din apa eu mai intii le miros ( ca eu stau ca bebei pe malul marii cu fundu' in apa si ma joc ).. deci MOR dupa aerul asta sarat ...
Nu imi place insa la piscina sau la strand ( la asta chiar imi e scirba sa intru in apa) ...ma duc la riu insa din 2 motive:1. ca se moare de cald in casa vara si oricum profit sa stau la aer, 2.pt ca stiu ca fara "pregatire" ma voi pirlii de toata frumusetea cind ajung la mare si ma voi simti rau si deci nu mai ma pot bucura de marea mea iubire .. marea!

si iarna dupa mirosul de brad verde ... aici pe strada sunt niste brazi in curtea azilului de batrini .. si eu merg iarna numai pe trotuarul ala ca sa simt mirosul lor ... mai si rup cite o crenguta mica ( adica acolo 2 ace.. ) daca nu am vede nimeni .

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

iri - acum am inteles ... frumos ca ai un parfum care iti aminteste de copilarie/adolescenta. Cat despre preferinte ... cu siguranta parfumul marii ... al painii scoase din cuptor, de panificiu. Si nu-mi mai vin in minte acum. Ma mai gandesc si iti spun. Pune insa subiectul ori la generale, ori la femina ca-i frumos, sa vezi ce raspunsuri primesti.

Petro

Mergi la inceput

Petro, multam de sfat, am deschis subiect la "femina...".

Iri, mami de Ale

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Buna dimineata ...

ce faceti fetelor ?? inca mai dormiti??
sa incepem cu starea vremii .. asta mai mult pt PUSI ca sa nu creada ca am uitat-o . Ieria fost soare si frumos .. adica de pulover sau geaca subtirica. Insa spre prinz veneau niste nori negrii dinspre Bologna de am zis ca se apropie un uragan. Incepuse vijelia si ridica tot praful de pe strada si din santierele astora si il arunca in casa .. deci am inchis ferestrele ..Insa alarma falsa, de fapt mai tirziu mi-am amintit ca daca vin norii din partea aceea nu ploua ... nu stiu care e smecheria !?
cum pare ca se face iar frumos afara ...
cam asta ....
o zi buna!!

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Cri, cat pe ce sa iti iau locul, vroiam sa scriu, nu de alta dar eram aproape de pagina a doua si asa ceva nu se cuvine unor fete vrednice ca noi...

Prognoza meteo: pare o zi frumoasa, de primavara autentica.

Peste 3 minute merg la papa, alias cappuccino si brioche, dupa care la treaba cu mine. Iar mai incolo, cand s-or deschide magazinele, tre' sa ma duc sa schimb incaltarile pe care i le-am luat ieri lui Ale (adidasi f simpatici Original Marines), adica sa iau o masura mai mare. A ajuns la nr. 26!!!!

O zi buna tuturor!

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

mamaaaaaaaaa ... traieste pe picior mare !! ( eu zic asa dar habr nu am care sunt masurile pt copii ). Oricum Original Marines sunt misto ... eu am o fusta de blugi bej de la ei si am avut si una de blugi albastri pe care "am trecut-o prin fund " ca nu o dezbracam decit ca sa o spal . Asta bej a scapat sarmana pt ca mi-am luat-o gresit cu un numar mai mica si cum nu mai puteam sa ma intorc sa o schimb ( era in California magazinul )... am pastrat-o .. si eteeeee acum ca imi vine bine...

Eu ascut muzica .. radio on line ... radio-uri italiene si www.e-radio.gr/" target="_blank">radio-uri grecesti....

Eu m-am insipirat dupa Salvatore di Riso simbata la Prova del cuoco si am facut brioche in casa ... l-am lasat cu gura cascata pe tovarasul Fabio care nu se astepta la asta ... nu erau destul de dulci ca am facut o mare inventie .. adica o reteta asa din capul ( nu aveam de gind sa pun 18 oua cum zicea ala la tv !! ) si deci am improvizat .. tehnica a fost insa a lui si a iesit la mare meserie .. Acum pt Paste as face o pasca ceva dupa reteta asta .. sau macar niste cornuri umplute cu ricotta si stafide... sau cu nuca sa ma duca cu mintea la cozonac ... .

Fetele voi ce faceti de Paste? Eu nu stiu ... daca nu ne ducem pe la neamuri vom sta acasica .. cumintei ... si ne vom umple matele de mai multe ori .. sarbatorind pastele de 2 ori!!

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Cand e Pastele ortodox?

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput