Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna dimineatza!! Inainte de a pleca la vaccin!!!
Catalina am niste urechi lungi de parca ti-as da si tie o parte. Ca sa o iau cu inceputul ti-as zice ca asa cum nu ai stiut sa fii fair-play pana acum si probabil nici de acum inainte, o sa fiu tot eu aia care isi " permite" sa iti zica ce are de zici si asta in asentimentul majoritatii carora le e jena sa spuna pentru ca ele considera ca nu se merita.
Stiu foarte bine ca te-am rugat sa o intrebi pe mama ta de fontanela ca si cum te-am rugat sa o mai intrebi un alta pentru noi pentru ca era singura care lucra in domeniu si care ne mai putea da sfaturi la " cald". Iar tu cum intelegi probabil invers ca de obicei sau citesti printre randuri ai luat-o personal. Eu nu m-am eferit la ea ci la tine ca doar tu singura te "lauzi" ca nu stii sa faci absolut nimic, exceptand sexul si probabil constiipatia cu care ne-ai tampit toata sarcina fiind obligate sa citim( ca noi citeam toate mesajele...) zilnic cum te scremi , cum te kk ca sa nu mai zic cum salivai cand vorbeai de marele T sau alte aberatii de gen l-am muls pe Dan cu pompa ( poate de asta s-a stricat capacul) ssau sa iti coase vaginul pe masura lui Dan sau ... nu are rost sa le mai amintesc.
In legatura cu noi_dec dc catadicseai sa citesti vedeai ca eu am scris 2 mesaje acolo si am plecat singura pentru ca eram ultima pe lista si plus ca aveam la ora aia dpn mutat pe 1 ianuarie si ma simteam in plus pt ca fetele aveau sarcini mai avansate.Cee ce nu m-a impiedicat sa vb zilnic pe mess cu unele fete de acolocu care sunt in relatii excelente. Iar firea mea directa probabil deranjeaza (ceea ce nu s-ar zice dupa pm_urile primite) insa eu cred ca e d e preferat o fire directa decat una obositoare,laudaroasa si total in afara subiectului.Eu nu stiu dc am deranjat cert e ca nu am lasat o impresie proasta pe unde am fost asa cum se pare ca lasi tu in urma ta la subiectele pe care le-ai vizitat.
Iar pe final sa stii ca nici nu am nevoie sa ma bagi in seama ca nu asta astept de la forumul asta si mai ales de tine. Tu daca nu ai observat esti cam putin bagata in seama si asta pentru ca iti scrii postarile ca un jurnal si atat.Eu as spune ca esti o femeie matura care pe langa altele ar trebui sa mai si gandeasca inainte de a vorbi si mai ales sa reciteasca inainte de a scrie pentru ca in cazul de fatza a fost pur si simplu o intrebare : de ce dai picatura? Ce dracu era a sa greu de inteles? Si apoi ti_am mai dat si un exemplu ca si aici se merge pe alte considerente . Asa ca nu stiu de ce ai luat_o ca pe un afront personal dar asta e treaba ta.
Gagici acum ca aveti si voi ce citi ca de.... mai trebuie si cate una de atsa ca altfel ne-am plictisi va las ca in juma de ora plecam la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna dimineata fetele. Care dimineata, ca la noi e deja taaare tarziu daca ne tot trezim la 4 si apoi somnic din partzi!.
Vad ca discutia e: diversificarea si pana de laptic (nu zic de Moni car e viseaza blonzi nordici).
Teolinda, eu te admir sincer si pe tine si pe fetele care au alaptat exclusiv macar pana acum. Dar soarta. Ce patesti tu acum am patit eu pana la o luna! Aveam o fata luuuuunga si slaaaaba. Si ea sugea ce sugea, nu urla de foame si cantarul.......... SI de mila ei am bagat biberonul. SI m-am muls cu consecventa si e in continuare circul de pe lume: san, mamelon de silicon si abia apoi bibe. Pompa aia a mea si-a scos bine de tot banii dati pe ea. . Oricum fata mea draga si acum are ceva semne de rahitism si eu bag in ea cum pot. Oricum papa fix cum vrea, dar parca dupa ce am dus-o la munte si-a mai revenit. De la 100-120/masa, am ajuns la 150 constant, chiar 190 ocazional. INca ii dau in mare parte lapte de la mine, dar pe masura ce creste apetitul ei, creste si portia de lapte praf si scade si rabdarea ei de a mai prinde tzatza. Macar pana la 4 luni o duc si eu asa. Ca dupa aceea bagam noi suculetzuri si cereale (eu vreau s-o fac "pufoasa"). Si uite la chestia cu borcanase Hipp fiindca frctele/legumele sunt pline de chimicale, nu m-am gandit. Cred ca ai dreptate. Dar pe mine ma linseaza familionul daca ar auzi ca recurg la asemenea metode.. Asa ca eu mai studiez problema si mai astept o luna.
Ingrid si fetitza mea a patit la fel cu vaccinul. Nu-i nici o problema. Pediatrul a spus ca e semn ca au devenit activ anticorpii. NU umbla la el, nu pune nimic pe el, lasa-l in pace. Noi si acum la 3 luni avem cojita.
Moni sa ne spui azi de vaccin cum a fost.
Irina, si voi vaccin parca, dar deja e al 2-lea. BAfta!
IAr racneste misssa mea (de la 4 dimineata ne tine de vorba).Am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irina

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza,fete frumoase....
E..in ciuda ingrijorarii mele..iesirea de ieri de o ora afara..
a fost de bine..fimea a dormit beton...s-a trezit doar de 2 ori...
Dupa baita..la 21 a adormit si s-a trezit la 2...cool...
Faza nasoala e ca dimineata..nu stiam de ce e fata mea fornaita..si cind ma uit,....caloriferul rece....Cred ca s-a oprit caldura...
Astia nu sunt sanatosi...deseara o sa las caloriferul electric in priza...
Asa ca am bagat un spray Marimer..pompita..si acum e ok fata mea...
Ingrid...sa stii ca nu ma mai agit pentru kile...
Stii care-i paradoxul?Cind ma agit ca prostuta...fata mea..ioc sa paape ..Cind o las ca pe ea...papa o masa mai slabut..si recupereaza la urmatoarea...
Auzi...as vrea sa mai vb pe messinger..
Id-ul meu e nikolle742000@yahoo.com
Cata,Irina..ce v-a apucat fetelor???
S-a trezit placintica...
Off...
Moni,Gio,Janina,Liliana,Mire,Denisa,MIra,Maraki,Ioana,Ana,Anda...si restul fetelor si bebelinilor...
Nicole si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

'Mneata!
Mai fetelor, am si eu o intrebare, voi ce faceti cand are cupilu chef de joaca si povesti. Ca eu ma joc, ii cant, ma maimutaresc, il ridic de manute, fac gimnastica, dar nu pot toata ziua cum ar vrea el, ca ma satur si eu!
Acuma de ex l-am adus cu mine in camera, l-am pus pe patul de aici, i-ama dus si caruselul de la patut si am sperat ca o sa fie mai mulutumit daca e cu mine. Da' de unde, s-a uitat ce s-a uitat la carusel, cand mergeam sa intorc cheita se agita si radea (spera saracu' sa ne jucam iar), dupa aia s-a pus pe oftat si acum doarme da mai trage cate un oftat.Ma simt super nashpa, dar nu prea am rabdare sa fac toata ziua pe clownul, si acum, cu cat creste, parca doarme tot mai putin si vrea tot mai mult joaca si atentie....aproape ca nu mai fac nimic prin casa ca toata ziua stau dupa curu lui!
Voi cum procedati?

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetelor,
Noi ne pregatim de o plimbarica si am intrat repede sa scriu ceva. Bebe al meu e fascinat de noul carusel si a adormit uitandu-se la el, il mai las si pe urma la plimbare.
Am pus o poza cu el facuta ieri de Alina, ca am uitat aseara sa va zic ca am iesit impreuna la plimbare. Ayan e un frumos, seamana bucatica rupta cu Alina si a facut somnic tot timpul cat ne-am plimbat. Al meu e mai mieunat de la colici, dar al ei tot timpul a dormit.
Fug sa pap si eu ceva, intru mai tarziu.
Pupici

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimineata fetelor!

Uite ca apuc sa scriu si eu repede ceva... ca apoi ii dau suculetul papanasului.

BEE - pai daca tu zici ca ma respecti ca n-am facut nimic altceva decat sa pun tzitzi la dispozitia papanasului cand a avut el chef atunci eu trebuie sa propun sa vi se ridice statuie pentru cat va chinuiti cu mulsul si indopatul . Mai greu decat va e voua nu cred ca se poate, pe bune. Cat despre alimentatia despre care spuneam... asadar este solutia alternativa pentru pana la vara cand am din ce prepara ce trebuie copilului. Normal ca familia e tentata sa ne linseze si pentru cat de mult costa produsele astea si poate sa ne si acuze ca ne este lene sa pregatim copiilor hrana proaspata. Dar ce poti sa faci cand morcovii sunt de 1m si scoti doar o lingrurita de suc.. si aia plina de chimicale? Abia astept sa vina vara sa pot sa ii dau suc de caise din copacii din curtea casei noastre si sa vorbesc cu cineva sa imi faca o mica gradinitza de legume pe care sa le stiu eu ca sunt sanatoase pt papanas. Teren am destul numai sa-l "munceasca" cineva priceput.
Sper ca ANA este bine si sa incepeti diversificarea atunci cand consideri tu ca trebuie.

NICOLE - de ce te-ai speriat ca ai stat afara mult O ora? Noi stam cate 3 ore de vreo luna cand era muuult mai frig.

Am uitat sa va mai zic ceva ... papanasul are coastele evazate semna ca vigantolul se asimileaza "din parti" asa ca o sa ii fac D-ul injectabil.

Pup si fug ca e nervos!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetelor,apropos de diversificare...
Uitati-va pe mailul comun..ca am pus acum ceva vreme ..o carticik despre diversificare..dupa schema Dr Ana Culcer...o dr tare...si pe gastroenterologie pediatrica...
Tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Liliana, da, pai vreau sa o punem de o plimbare in IOR, ne vorbim pe messenger si vedem cand poti si tu.
In legatura cu banii aia pentru coroana, stai linistita, nu iti iau dobanda ca te cunosc, oricum nu am primit bani decat de la 3 fete (desi initial se oferisera vreo 10 sa contribuie) care mi i-au trimis in cont (am primit ieri extrasul de cont de la banca si am vazut cine mi-a trimis), si de la Alina care mi i-a dat personal, restul probabil au uitat sa imi mai trimita. Asta e, n-oi saraci io din atat, io cand zic ceva e bun zis si ma tin de cuvant dar se pare ca nu toata lumea e ca mine! Bine ca a ajuns coroana unde trebuie si pisoi_turbat a fost o scumpa si a dus-o.
Gata, fug sa trezesc matzul, sa il imbrac si sa il plimb.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Intru si eu in fuga.

Am mai adaugat niste poze si acum fugim repede sa dam comanda de invitatii de botez.

Intru mai tarziu.

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput