Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
teolinda spune:
Mai Moni pai asta e paradoxul ca nu mor de foame astia mici... papa putin si rar si nici nu scot sunete de foamete. Pai si cand trece luna si il urci pe cantar nu te dai cu?
Sa traiasca statu roman ca ne da 8 mil ... sa platim laptele copiilor ca noi putem sa rabdam de foame, nu?
ANDA - merci mult! Hai ca se face misto afara... poate o punem de-un IOR. Sa-mi zici la cat a ajuns dobanda cu datoria aia pe care o am la tine.Deci bagi formula pe "shest" si abia cum zici... bineee sa vezi tu.Pupicei lui Mark si somn usor!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
TEOLINDA pai da un copy si posteaza-ti ideile pe la nov.-dec. ca mi-e dor sa dea buzna vreo tzafnoasa pe aici cu indicatii pretioase
ANA,mi-am amintit ce voiam sa-ti zic! Nu cumva e Clara cam balonata,sau n-a facut kk sau produs patzuri? Ca fitze din astea cam atunci face Diana.Cum se elibereaza stomacelul,cum e mai nehalita iar!
Si...spor la muls! Da' ce numai eu s-o fac? Eu am pe stoc 1300 ml in congelator! Ia mai poftitzi si altele!
Uite cum ma culc eu
MONI si DIANA (01.01.2006)
teolinda spune:
MONI stai tu linistita ca s-a inregistrat pe "radar" la ele postarea... vedem noi maine.
Pai la ce provizii ai... cand n-am lapte pt mine in frigi ... imi dai si mie o "picatura" de-o cafea?
Bai eu ceai nu mai apuc sa ii dau.. mai ales de cand si cu sucurileee... pai cand bai nene? Inseamna sa-l tot tot timpul cu "ceva" in gura.
monica70 spune:
Deci noapte buna,fug pana n-apare DENISA de la gym ca-mi trage o mama de ca pierd noptile !
Vise placute...aoleu!!! Am uitat sa va zic ca azinoapte am visat ca am fost la gradinita dupa copil! si copilul avea febra si era baiat in loc de fata si mai era si blond nordic...iar eu ma gandeam ce-o sa zica GHITA ca fostul e blond cu ochi albastri
Deci cum ziceam...vise placute!
N-am mai visat asa aiurea de cand eramm gravida!
MONI si DIANA (01.01.2006)
teolinda spune:
NOAPTE BUNA va zic si eu si VISE PLACUTE.
Moni esti belea...pana la capat!
Pupicei!
Pe maine....daca apuc pe zi...daca nu la Schimbul 2 ca e mai convenabil.
Ana_m spune:
Uite ca am avut spor daca am stat cu ochi pe forum . Am reusit sa scot 40 deci am pus si eu in conge prima rezerva de 100 ml .
Intrebare : daca maine reusesc sa mai mulg ceva, pot sa torn peste in recipientul asta ce e in conge sau nu ?
Monica, nu , azi mai mult s-a kk-at decat mancat
Deci, citesc si revin , sa vad dac aa mai ramas cineva pe aici
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
ok, vad ca nu a mai ramas nimeni.
va urez si au somn usor la toate si pe maine .
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
MONI-pai da te trag de urechi ca pierzi noptzile, vrei sa ajungi scheleton, sau cu 2 betze infipte in fund, aparat de mers pe drum?A, si stii la ce duel ma refeream, nicidecum la al tau cu Linda!
LINDA-pupicei si lasa ca rezolvi tu cu papanasul, o sa vezi!
ANA- nu e recomandat sa torni alt lapte peste cel de la congelator, dar de ex. eu am bagat recipiente de 300 ml sau 200 ml colectionate din 2 zile, adica am muls azi 100 pus la frigider si a 2-a zi am mai pus 100 si apoi bagat la congelator.
Moni eu am 1l, sper samai pun in seara asta ceva, dc nu maine.
Dar m-am apucat cam cu vreo 5 zile dupa tine, de..
Mai sunt 6 zile is pleaca mama, asta e si 5 zile pina la botez.Azi am fost sa returnez 3 prduse ep care fii-mea nu le-a putut folosi ca au ramas mici si i-am luat rochitza pt simbata, adica cu ce o imbraca moasa si i-o da nasei la biserica, inainet de trusou.
Daniela -voi cum statzi cu pregatirile?
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Neata fetelor..chiar ca a venit primavara...superba vreme!!Bia si-a desfasurat acelasi program cu care m-a obisnuit...adica dupa baia de la 21:00 papa, somnic de la 22:30, papa la 4 si acum doarme..Azi o astept pe mama sa vina pe la mine, ca a zis ca ii e dor de ea, desi a vazut-o duminica, asa ca la plimbare iesim in formula de 3! A..intrebare..stiti ceva de superstitia ca sa nu pleci la drum cu bb asa mic nebotezat? Eu as vrea a mergem la mare la Mangalia de Paste si ieri mi-a aruncat cineva pastila asta...Eu cred ca o sa mergem oricum, daca nu intervine altceva..
Teolinda, sa stii ca si eu i-am facut proba suptului Biei in ultimile zile si mai mult de 100 sau 110, foarte rar a servit..Treaba este ca desi m-am muls si l-am pus in bibe sa-i dau in continuare, nu il vrea cu exceptia mesei de dupa baie, cind mai lipaie cite 20-30 maxim!
Anca sa stii ca si eu am luat galactoogyl si Hipp si nu pot sa zic ca am vazut ceva ameliorari, pentru ca la mine oricum sunt zile cu mai mult laptic, si altele in care am sinii varza, dar totusi nu am vazut-o pina acum sa plinga de foame!
Irina poti tu (si altcineva) sa astepti pina ti s-o lungi urechiile ca eu cu tine m-am cam lamurit "madame"! Si parca acum ceva vreme ma puneai sa o intreb pe mama de fontanela!De altfel eu consider normal sa fac echipa cu ea, ca doar e in domeniu, si nu sunt in postura de a suna medicul la orice ora atunci cind apare ceva neprevazut! Mi-am cam dat seama si de ce te-au exilat mamicile de la noi-dec si crede-ma ca firea ta "directa" lasa de dorit!Cu asta eu mi-am incheiat TOATE discutiile cu tine, deci pe viitor nu mai astepta sa ne bagam in seama!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Witchie spune:
Doamnelor,
Am nevoie de putin ajutor din partea voastra. Incerc de vreo saptamana sa gasesc un numar de telefon al sotului AndreeiC. Are vreuna dintre voi numarul de telefon de-acasa al Andreei? Va rog, daca il stiti, ori macar daca ii stiti adresa sa imi trimiteti un mesaj privat. Vreau doar sa ii dau banutii stransi si nu reusesc sa il gasesc niciunde, i-am trimis si pm si mail dar nu raspunde.
Va multumesc.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu