Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
teolinda spune:
IOANA - ai pus punctul pe "i"... sa stii ca de-acum adio treburi prin casa... numai de bebelash trebuie sa ne ocupam.
Eu abia am reusit ieri sa pun fugutza aspiratorul cat a dormit papanasul la pranz o ora.
Ca sa nu trebuiasca sa faci pe clovnul toata ziua...scoate-l afara si va dormi . Cel putin al meu afara doarme cat il tin.. 2-3 ore nu deschide ochii pana nu ajunge acasa.
Eu am noroc ca Robert nu mai mananca seara cand ajunge acasa..doar mai ciuguleste cate ceva...ce gaseste prin frigider ca altfel nu stiu ce ma faceam pt ca nici eu nu am cand sa stau sa fac de mancare.De fiecare data cand m-am apucat de ceva... am preparat in reprize pe toata durata zilei asa caaa... asta e sa ne inteleaga si pe noi sotii nostri ca daca nu ei.. atunci cine?
ANDA . Ma bucur ca Mark e fericit cu noul carusel. Al meu, cum zicea si Ioana nu se prea omoara cu jucariile si daca se joaca asta se intampla putin pentru ca se plictiseste repede de ele. Lui ii place sa stau eu de povesti si de cantecele cu el.
ANA - sa ne trimiti si noua sa vedem invitatia. Bafta!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Bee spune:
ANda, eu sigur ma simt cu musca foarte pe caciula. Dar peste 2 zile e de plata rata la BRD, asa ca sigur o sa ma revansez, desi cu atata intarziere. Am zis eu odata ca am sa vin in parcul "vostru", dar..........noi si sambata si Duminica ne plimbam singurele si nu ne duce tati in parc. Cel putin Duminica m-am crizat rau ca am luat-o spre Baby Expo cu carutul de una singura printr-un parc plin de lume! N-am mai vazut fete singurele ca noi.. Si asta tot din vina mea. Toata saptamana ma acapareaza total fata, asa ca tati isi face de lucru sambata sau Duminica. Adica face curatenie mare cat se plimba fetele.
Ioana, eu zic sa nu te mai simti vinovata ca nu-l distrez non stop. EU incep sa ma simt vinovata in zilele in care o lasa sa urle asha in disperare (azi). IN rest ne distram si noi cum putem. Si eu ma maimutaresc, ii cant, ma joc cu ea, vorbim, ii arat jucariile,se mai uita la carusel sau mai nou la pisoii de pe hainele de pat, dar la un timp oboseste si nici gand sa adoarma. Maraie, plange si somn din parti. Acum dupa ce ca nu a dormit de la 4 dimineata, a trebuit sa o imbrac si s-o scot pe balcon, ca altfel nici nu mananca, nici nu doarme, nimic. Acum doarme ca un urs infofolit.O trezesc pe la 12, o hranesc si mergem de tot afara. Cred ca afara ar trebui s-o mut! ALti copii stau treji afara, ea afara doarme, pe cand in casa ma frichineste pe mine..
Teolinda sa stapaniti sanatosi scaunul de la Chicco. SI noi la vare ne cam mutam la tzara. NU stiu cum va fi acolo cu apa. NU avem apa curenta, la cismea doar dimineata si seara, iar putul nostru e cu nisip.. Si de la 40 de km sotul o sa faca naveta pe niste drumuri execrabile. Oricum 4 zile din 7 acolo o s-o tin ca la noi in apartament, la etajul 8, spre sud, mult deasupra pomilor, luam foc. Asta vara mi-am pierdut mintile: erau 45 de grade in casa. PAi am lucrat toata vara cu drag la mine la fabrica: curgea asha o apa rece si pe la picioare, nici nu-mi mai venea sa plec acasa.
Nico, multam pentru informatie. SIgur o sa arunc o privire atenta. CA subiectul asta ma intereseaza si ma si nelamureste. Am citit atatea pareri, ca o iau razna. Cred ca fiecare pediatru e cu schema lui de diversificare. LA ce fata mofturoasa am nu vreau s-o dau in bara cu ceva. FEtelor, va rog eu, care mai primiti sfaturi de la pediatri puneti-le si voi in discutie macar cu titlu informativ. CA eu am o pediatra care sigur nu-mi spune nimic. O sa ma lase sa fac cum vreau. UN singur lucru mi-a spus: nu inainte de 4 luni.
Fetele care ati fost la BabY Expo ati luat si voi brosuri despre diversificare? Ca eu am luat vreo 3. Cea de la MIllupa te face sa te dai cu capul de peretzi!!!!!!! Pai la ce scriu ei acolo, daca esti mama care nu alapteaza, esti nebuna, inconstienta si in cel mai bun caz doar neputincioasa si deci o mama nevrednica! Astia nu sunt prea normali. Brosurile si parerile de genul asta baga categoria "nelaptoasa" a femeilor planetei intr-o depresie mult mai grava decat faptul ca nu au lapte. Brrrr. DE ce or mai fi facand astia alimente de la 4 luni, cand ei spun clar: de la 6 luni trebuie diversificata alimentatia. Pai tu incurajezi cazuri pe care le consideri "nefericite" (textual citez: "nefericite"), fiindca itzi aduc tie bani?
MAma ce m-am lungit.
Fetele care plecati de Paste cu bebeii undeva?
utocatalina spune:
Gata si noi cu morcovul, care vad ca ii place mult..am pus-o nitel in pat ca i-am instalat niste ursuleti sa-i atinga cu mina si sa-i zornaie..vad ca azi i-a atins de mai multe ori, dar la nervi si numai cu mina stinga..o fi stingace?
Ioana las ca si eu ma plictisesc sa o bag chiar non stop in seama, dar cum sta in bouncer toata ziua linga mine..mai scriu, mai fac ceva, mai ma maimutaresc si la ea, dar si mie mi se pare insuficient, mai mult se delecteaza si "vorbeste" cu jucariile de la leagan!
Ana Sebe, Tiberiu e mare mare si vad ca are cine sa-l pazeasca..Si bunicul e innebunit dupa el...Sper ca a fost buna centurica pentru el..i-ai luat 40 cm cred!
Bee 150 si 190!Pai inseamna ca numai Bia mai papa numai cam 100 pe masa la 3 ore jumate sau chiar 4..nu inteleg ce e cu ea..bine, nici laptele nu se prea revarsa, dar si muls, mi-l refuza!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Bee spune:
Catalina, nu tu ziceai acum mai bine de o saptamana ca a papat Bia 200 ml? DEci papa si ea mult. Acum o fi in alta faza a existentei ei. S-o fi vazut prea umflatica si s-a pus la cura. Cat despre mersul la drum cu bebe nebotezat, eu zic ca-s superstitii.
Irina, m-ai omorat! O sa scriu si eu mult mai putin, ca eu am o singura idee fixa: "papa bebe". Dar va veni ea vremea in care o sa ne duelam intre noi cu regimurile si vom trece la capitolul: papa mama. Stai numai sa mai dispara Lion-ul de pe piata, ca eu il mananc pe tot pana una alta.
TEolinda coaste evazate? Rahitism adica. Brrrrr. EU nici macar nu am facut constatarea asta singura! Mi-a zis pediatra ca-i rahitica.. Are o gaura sternala de ma ingroszeste. Dar asta e motiv s-o ducem la mare in iunie!. CE sa fac. O sa ma sacrific pentru binele fetei si am s-o duc la mare!. Ufffffff. Grea viatza de mamica.
SI de Paste vreau sa ma sacrific cu ea la munte. Am gasit la Bran o pensiune cu bucatarie, living, 2 dormitoare, baie. Problema e ca prietena mea care are un bebe mic ca noi nu vrea sa scoata bebele in deplasare,iar noi o singura familie la ditamai apartamentul nu mergem, asa ca poate mai prostim pe cineva.
teolinda spune:
BEE - noi stam langa Km 11 pe Autostrada Soarelui si daca vrem sa ajungem la UNIRII mergem pe Splai si in 15-20 de min am si ajuns. Noi avem apa curenta deservita de un hridrofor si un putz facut la 50m adancime, special pentru casa. Mai am un put mai mic care era pe teren cand l-am cumparat...dar cu ala udam prin curte, florile si pomii. Lasa ca ii va prinde bine Anei aerul curat de "tzara"..poate o sa pape si mai bine. Eu am zis ca atunci cand ma mut o sa-mi impun sa il scot zilnic in parc, asta inseamna ca trebuie sa ma obisnuiesc sa merg singura cu el in masina. Si vreau sa il scot in parc pentru ca altfel salbaticesc copilul, Mogli scrie pe el ca pe-acolo nici tzipenie de om nu trece pe strada.
CATA - deci nu dispera... vezi bine se poate si altii mai mari si baieti pe deasupra, sa manance la fel de putin ca si voi. Ma roog... "nu dispera"... adica bine ca nu esti singura.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
ciupercuta spune:
neata la toate mamicile si toti bb-ii
suntem noi pe aici si ne incadram la acesta listuta asa ca de acum incolo o sa va urmarim cu interes.datele noastre sunt :
18 ianuarie 2006 ( dpn 23.01.06) Ciupercuta , Davina Ellen ,3.100, 49 cm, Apgar 9,Bucuresti, Spital Municipal, natural cu epidurala
va pupam pe toti si ne rugam sa fiti sanatosi si cuminti
Mihaela cu Davina
utocatalina spune:
Pai da Bee si Teolinda, de la masa aia de acum 1 sapt. de 200, a2-a zi, gata a trecut la 100, cred ca a vrut sa vad si alternativa cum e, si de atunci tot atit..iar 300 gr. luate pina acum he..mi se par mie cam putine! Si macar daca as vedea-o ca papa cu pofta si macar o masa/zi sa sara de 100..nici nu mai fac proba suptului ca am facut-o si am vazut ca papa 80 la 3 ore jumate!Misto Bee daca mergeti de Paste la munte..si noi la mare mergem cu nasii Biei si sper sa nu faca figuri pe acolo si sa plinga noaptea sau chestii de genul asta!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Giova spune:
Neatza!!!
Doamne fetele cat ati mai scris!!!
Parca atatea aveam de zis, dar nu mai stiu. capyul asta e de via.
Bine ai venit Ciupercuta!!! trec imediat datele pe lista.
Nico te bag in lista mea pe mess.
Ingrd lasa asa punguta de puroi. Marco nu mi-a facut puroi, dar tot are cojite acolo, care pica singure.
Liliana nu a asimilat Vigantolul??? Tre sa ma uit si eu mai bine la el, caci il dau din an in paste, ca uit mai mereu.
vreau sa vad scaunul Polly? nu e scoica????
Moni, Irina bafta la vaccin. Irina il faci pe cel de 3 luni???
Cata, Bee, Ana .
Anda pe extrasul de cont apare si suma de la mine? mai bine ma lasa-i sa trimit mai multi bani, caci vezi ca nu i-ai recuperat. credeai ca vei avea mai multi, uite ca e invers.
Andreea- moderatoarea, sincer nu cred ca avem nr. de telefon al sotului AndreeiC. Ma uit si daca il avem te anunt. daca nu , tre sa ieie legatura cu Gandacelu, colega de serviciu a AndreeiC.
Ioana si al meu ma solicita, cand apare tat-su se maimutareste el cu Marco, dar tot dupa mine se uita si-mi rade si-mi gangure.Moare de ciuda Clau, dar asta e.
Am tras o tura de joaca, acum a adormit in bouncer.profit sa merg sa mananc si eu ceva.
Azi cred ca iesim in jurul blocului, e cald dar innorat.si nu vreau sa ne prinda ploaia.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
neatza fete nabadaioase
AZI A FACUT DANI 3 LUNISI NU-MI VINE SA CRED CA A TRECUT TIMPUL...
TEOLINDA,si eu am o leneee cand e vorba de muls...iar de facut suc,cred ca o sa iau preparat ca la timpul meu...acum l-ai pus pe nicolas la ingrasat
BEE,NU-I muti patutul pe balcon?
ANK,nu cumva bebe are colici de ar suge intr-una?asa am patit si eu cu dani,dar ii mai bag suzi.acum dacA nu prea ai lapte incearca sa-i dai completare,sa vezi daca se satura
FETELE,CAT TIMP PAPA BEBEII VOSTRII LA O MASA?DANI PAPA CAM O ORA SI INCERC SA-I MAI SCURTEZ TIMPUL,DAR ISI ROADE MANUTZELE...
MONI SI IRINA,bafta la vaccin,dar sigur nu o sa aveti probleme ca-s bebei puternici
PISOI,ai intrat si tu la schimbul2?te-a prins microbul?si weu care la 22.00sunt in pat...salutari alinei...
ANA,SPER CA azi sa aiba clara pofta de laptic
GIOVALA OMIDUTZA,si ai mancat o cioco intreaga??????numai eu ma indop cu fulgi de porumb,care se depun pe burta
NICO,lasa ca ai placintzica puternica,nu raceste ea asa usor...
IOANA,ce frumos rade razvanelul
MARAKI,INTRIcam rar,rusinica,ca mi-a fost dor de tine...ce face grasanelul?
DENISA,DULCINEEI
INGRID,fara protectie??????????inseamna ca vrei alt repejor
MARCH,JG,RALI,MIRA,TATIANA
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
mirela10 spune:
CIUPERCUTA,BUN VENIT,SPR SA-TI PLACA LA NOI.ARE COLICI BEBELINUL,PAPA BINE?
CAt despre dispute...mai fetelor,va bat...acum sunt sigura ca nici eu nu cad bine la cate cineva,cred...ca asa e intotdeauna,dar asta e...trec peste.pupicei
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)