Aspirante optimiste - 190
Raspunsuri - Pagina 9

lauricipani spune:
Buna fetele frumoase,
Va pupic mult pe toate, fara exceptie, si sorry ca nu pot sa stau de vorba dar am treaba muuuuulta.
Azi ziua 5 , am fost la control, totul OK, ovarul drept super bine cu folicul de 10 mm si end de 3mm. Ma mai monitorizez vineri.
Va pup si intru mai tarziu!!! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

PamELLA spune:
Fetelor,va multumesc de incurajari,nu va faceti probleme,imi trece,mai am momente de criza
Tmihaela,bubulina1
laurici ma bucur pentru tine ca esti bine ai sa vezi ce repede vine bebelu'
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

bubuleana spune:
pentru toate fetele frumoase si optimiste!!!
voi ati vazut ce frumos e afara???? ce soare?????!!!
ce atmosfera minunata de primavara!!!!!!!!!
ah, ce super vesela si fericita sunt!!!!
imi vine sa zburd ca o
sunt plina de energie:
hai sa ne veselim, optimistelor:
bubuleana

lauricipani spune:
PamELLA, o sa treci tu si peste momentele astea ca stiu io ca tu esti puternicoasa!!! aaaaa, sa nu uit, poate ca ai gura aurita!si luna asta ....
bubuleano' ptiu ptiu ptiu sa nu-ti fie de deochi ca tare zburdalnica esti! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ne mai scoti si pe noi din starea asta....BRAVOS!
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

marinar spune:
Pamella, fata frumoasa, te rog nu mai fi suparata ca o sa ne suparam si noi. Te roooooooooog
pup tpate fetele
Mai ia spuneti-mi si mie ce sa fac pt ca mi-a intarziat deja 6 zile, in fiecare zi ma cam inteapa ovarele dar rusii nu apar. Nu va faceti ganduri ca nu sunt gravi (am facut si test de sarcina, asa......... de control). Oare sa mai astept??????????? Sa-l sun pe dr, poate-mi da ceva ca sa-mi vina???????????? Ce ma sfatuiti??????????
marinar

lauricipani spune:
marinar, esti absolut sigura de test? de ovulat cand ai ovulat? sa nu fi fost o ovulatie tarzie si d'asta sa intarzie.
Eu cred ca este mai bine sa iei legatura cu medicul tau, o echo nu strica niciodata.
Ai grija, nu o lungi, un sfat avizat este mult mai bun.
Te pupic si astept vesti!
Lachi, Vale, Anca Wish, Gogosar, celelalte toate unde suntetzi??? Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

gogosar spune:
Salutare dragele mele.
Nu am mai putut intra, pt ca internetul meu merge f prost.Messengerul de ex, nu merge de loc. ( MihaelaT, Tumpi, de aceea nu am mai intrat deloc).
Eu inca sunt in asteptarea rusiilor care inca nu au venit, cu toate ca trebuiau sa vina de duminica.Da...nu imi fac iluzii.
Acum va pupic si daca ma lasa boul asta de internet, voi citi din urma.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

gogosar spune:
Salutare dragele mele.
Nu am mai putut intra, pt ca internetul meu merge f prost.Messengerul de ex, nu merge de loc. ( MihaelaT, Tumpi, de aceea nu am mai intrat deloc).
Eu inca sunt in asteptarea rusiilor care inca nu au venit, cu toate ca trebuiau sa vina de duminica.Da...nu imi fac iluzii.
Acum va pupic si daca ma lasa boul asta de internet, voi citi din urma.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

marinar spune:
quote:
Originally posted by lauricipani
marinar, esti absolut sigura de test? de ovulat cand ai ovulat? sa nu fi fost o ovulatie tarzie si d'asta sa intarzie.
Eu cred ca este mai bine sa iei legatura cu medicul tau, o echo nu strica niciodata.
Ai grija, nu o lungi, un sfat avizat este mult mai bun.
Te pupic si astept vesti!
Lachi, Vale, Anca Wish, Gogosar, celelalte toate unde suntetzi???Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Lauriciule astea-s intrebari de 1000 de puncte. Pai nu sunt sigura de nimic, luna asta am mers asa dupa ureche, chestia e ca ma inteapa ovarele si de aia tot astept sa vina scarbele. Dar cred ca tot mai bine ar fi sa merg la dr.
pupici multi multi
marinar

asi spune:
quote:
Originally posted by lachione
salut feteleor!
multumesc mult pentru raspunsuri.... e nasol daca are streptococ... l-oi fi luat si eu???? i-a iesit 300 valoarea o sa-i fac un exudat faringian pt inceput ca-i cel mai simplu ...si antibiograma... si daca nu o fi nimic ii fac o urocultura ca anul trecut i-au iesit la sumarul de urina hematii si leucocite frecvente.
lachione a avut anul trecut streptococ hemolitic la nas... poate am luat de la el...
sunt moarta de oboseala si abia astept sa ma duc in casuta mea curata sa trag un pui de somn.
E foarte posibil sa il fi luat de la catel.Si e foarte probabil sa il ai si tu.
Vezi fa-i si un eco la vezica si prostata daca are hematurie ca nu e gluma.Neaparat!
Sanatate multa!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan