Aspirante optimiste - 190
Raspunsuri - Pagina 10

alexia28 spune:
Pamelluto, nu mai fi tristuta, pai ce faci...o sa fie bine o sa vezi, ne tinem de manuta, mi-ai promis
Marinar, asa am patit eu luna trecuta, mi-a intarziat 6 zile, am facut test negativ si ma durea burta destul de tare de ajunsesem sa ma rog sa-mi vina o data ca nu mai suportam.
Fetelor, ma puneti pe ganduri cu Aslo, ca si sotului meu i-a iesit mai mare

lauricipani spune:
Va pup fetili frumoase ca ma carabanesc acasica sa-mi atrag sotzul in dormitorrrrrrrr! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

adela achim spune:
Liana imi pare rau pentru sotului tau,dar mai bine sa sufere o tara acum decat mai mult mai tarziu...sanatate multa
PamElla haide optimisto capul sus...
Asi cand faci laparo?
ADELA

ancuta_stan spune:
Salutare,
Sa vedeti in ce dilema sunt eu ! Dupa tratamentul cu Zanocin pentru parlita de Chlamydia - am repetat analiza de sange si sotul meu a scapat, iar eu am in continuare prezenta nazbatiei in sange. De cand am inceput tratamentul noi ne-am protejat, ca sa nu ne imbuibam aiurea amandoi cu antibiotice. Am auzit tot felul de pareri - cum ca de Chlamydia poti sa scapi si dupa 1 an si nu stu' ce sa fac ? Ma duc la dr. sa-mi dea din nou antibiotic si intre timp ne protejam ? Sau trecem la liber si facem amandoi taratament pana scap si eu ? O sa ma mai gandesc ... daca aveti sfaturi pentru mine ... sunt dornica sa le aud.
Va urez simplu: Sa fie bine !
Ancuta

felicia_ spune:
Buna, fetelor! Eu intru mai spre seara, ca am net doar acasa...
Ancuta, nu stiu ce sa zic, nu am avut astfel de probleme, asa ca mai bine tac...
Eu sunt ziua 1..., ma doare burtika si sunt obosita, ca m-am plimbat prin magazine sa cumpar papucei si hainute pt nepotele...
Va pup pe toate, bucurati-va cat mai puteti de vremea buna, ca cica ia se strica!
Poze1Poze2

alionushca spune:
salut fetelor
Eu intru pe trei secunde - Ancuta_stan clamydia mea a fost de vreo doi, dupa ce am descoperit-o mi-a trebuit doar o etapa ca sa o tratez - trei saptamini, in fiecare saptamina cite o pastiluta de sumamed, a doua si a treia zi cite un micosist si fix asa urmatoarele doua saptamini - si dus a fost. Am mai citit pe forum ca multe fete au tratat clamydia cu sumamed. Poate incerci si tu porcaria asta de antibiotic, poate ajuta, ii spun porcarie - pentru ca mi-a daruit in schimb o candidoza frumoasa
Aliona

felicia_ spune:
Haideti fetelor, ce faceti pe pag 2?
Marinar, sper sa fie totul ok... ar fi ceva sa fie cu ochisori dun prima!
Poze1Poze2

asi spune:
Adela mai am de repetat niste analize si daca ies bine o fac marti.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

bubuleana spune:
Lianoo: numa' tu p-aci??? dar unde-au disparut toate fetele??? or fi in pat cu sotii sau la
Bravo lor!!! asa fetele!!!
bubuleana