Aspirante optimiste - 190
Raspunsuri - Pagina 11

Liana30 spune:
bubuleanoooo pai ele macar trag cu spor da noi?????
aaaa noi le facem galerie
"Nimic nu-i imposibil!"

bubuleana spune:
gata!!! le facem galerie!!!
HAI FETELE!!!
macar sa fac galerie la fete ca io nu sunt in stare de pana nu vad rezultatul de vineri!!!
pup liana
bubuleana

marinar spune:
Bubuleano, Liana sunteti niste figuuuuuuuuuri.
Felicia....... ar fi fost super darrrrrrrr nimic nu indica asta. O sa merg la dr pt ca ma termina starea asta pe care o am de o saptamana, de cand tot astept rusii.
marinar

cornelianeli spune:
buna dimineata la toate fetele
am intrat sa va salut
eu intre timp am facut analizele de ziua 3,nu prea au iesit cum trebuie,progesteronul in schimb mi-a iesit bine
astept sa le repet luna viitoare si tot sper ca a fost o greseala
o zi buna
pupici

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
alexia,pai daca ti-am promis,ma tin de promisiune!!
adela
Liana inca mai ai castraveciori?????????
marinar,tinem pumnii!!!
bubuleana,mai este o singura zi,stai linistita ai sa vezi ca vii cu o veste buna!!!!
De luni ma apuc si eu de prestat poate cine stie..
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

gogosar spune:
Salutare fete dragi.
Inca o zi cu soare, cel putin la Bucuresti, si cu buna dispozitie, cel putin pentru mine, cu toate ca azi ma napadira si rushii.Fir-ar ei sa fie de urati, ca imi e un rau......Mi-a reparat si internetul, deci acum pot sa fiu si eu mai activa aici cu voi.
Va pupilicesc si vb mai tarziu.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

PamELLA spune:
marinar,BINEINTELES!!
gogosar,aici ninge de zor,mai ceva ca intr-o zi de iarna,cu fulgi MARI,deja s-a depus zapada pe jos!!oare mai vine vreodata primavara??
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tmihaela spune:
Buna dimineata dragutele,va salut si eu pe fuga pina nu ma ia sefa la treaba.Eu tot in asteptarea uratilor care inca nu si-au facut aparitia,burta nu ma mai doare,mijlocul nu ma mai doare asa ca nu stiu ce au de gind.O zi buna tuturor pt ca la mine nu va fi asa buna.Trebuie toata ziua sa fac interviuri prin telefon.
Mihaela

megbeng spune:
cred ca vin si eu cu arme si bagaje la voi, ca e mult optimism pe aici si vorbiti asa muuuuult, cum imi place mie...cu multe dintre voi ma stiu deja, ne cunoastem povestile... pe restul o sa va cunosc f f repede
pamella, si eu m-am gandit asa, daca mai asteptam, daca crestea -mai greu da crestea pana la urma?!...da sa stii ca numai rau imi fac, si nu e momentul sa privesc in urma..au fost totusi 4 eco in 2 sapt, la dr diferiti..imposibil sa fi gresit toti..plus ca am vazut cu ochii mei monitorul si chiar daca sunt mai incepatoare, stiu sa disting un sac gol de unul cu embrion...asa ca acum nu ma mai uit in urma ci ma pregatesc moral pt urmatoarea sarcina..sper sa raman luna asta, ca aprilie o pierd, ca nu e sotul in tara..
si , oricum, nu vreau sa plec singura la mamici, ca mi-e urat daca nu cunosc pe nimeni (been there, done that!)
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)