Aspirante optimiste - 190
Raspunsuri - Pagina 12

PamELLA spune:
megbeng,stai linistita,Dumnezeu a vrut sa se intample asa!stie El de ce...Noi nu avem ce face decat sa ne supunem vointei Lui,dar El ne vrea binele si nu va face ceva impotriva noastrra!Probabil asa a fost mai bine sa se intmple!Chiar daca e greu,ttrebuie sa acceptam situatia si sa mergem inainte!Cu sau fara lacrimi,viata continua!si hai,fa-le inciuda rusilor si sa te vedem cu burtica incepand de luna asta!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tabitha spune:
Nadya, Gheorlan, Katthy, Megbeng, PamELLA: gata, mi-am revenit. Sunt optimista pt. luna viitoare. Va pup si sa aveti o zi superba, ca la noi ploua parca ar fi toamna tarzie

marinar spune:
TABI ce bine ca-i venit cu forte proaspete . Te-ai antrenat bine, da????????
pup fata
marinar

Tabitha spune:
marinar: multumesc. Sunt f. bine antrenata, mai am un pic si ating maximul de forta. Va fi bine.

alexia28 spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
Nadya, Gheorlan, Katthy, Megbeng, PamELLA: gata, mi-am revenit.Sunt optimista pt. luna viitoare. Va pup si sa aveti o zi superba, ca la noi ploua parca ar fi toamna tarzie
Tabitha
Si maine e o zi
Tabi, pe mine nu ma pupi?

megbeng, imi pare rau, lasa ca de data asta o sa fie bine

Pamella, zici ca ninge la tine? Sper sa nu ajunga si la noi ca tare m-am saturat de iarna
Bubuleana, pai maine este vineri, tinem pumnii
Va pup, o zi buna

Tabitha spune:
Alexia28: te pup dulce dulce dulce . Numai sa nu-ti las ruj pe obraz
Va pup pe toate, ca meritati!
La noi ploua, dar promit sa tin ploaia aici, sa nu v-o trimit si voua!

gogosar spune:
Bey, m-am bucurat eu de soare dimineata, dar vaz ca s-a innorat , si parca ma apasa ceva pe cerebel.Mi-e un somn......Fetele la care ploua ati trimis-o si la noi????????
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

asi spune:
La noi a plouat toata ziua.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan