Aspirante optimiste - 190
Raspunsuri - Pagina 13

felicia_ spune:
Fetelor, am nevoie urgent de un sfat: a mai facut cineva stimulare pt IA cu PUREGON??? Eu am facut in octombrie cu menogon( fiole), acum mi-a dat puregon... problema e ca nu le gasesc, si am intrebat de pret... 2 mil una! Pai de unde sa scot atatia bani?
Nu stiu ce sa fac... pe reteta dr a scris " rezistent la clomifem", dar eu nu am luat niciodata clomifem...
Poze1Poze2

Tabitha spune:
Felicia: eu stiu ca Puregonul este un medicament de stimulare f. puternic. Mie pt. ICSI imi recomandase Gonal F sau Puregon. Nu am mai auzit sa faca IA cu un tratament asa de puternic de stimulare. Eu zic sa mai discuti o data cu dr. tau. Pana acum cu ce ai facut stimulare? Ca clostylbegit-ul si ova-mit-ul contin clomifen si poate ai facut cu unul din astea 2 medicamente.

felicia_ spune:
Tabi, am facut doar o luna stimulare, cu menogon... de-aia nu mai inteleg nimic... Problema e ca trebuie sa ma hotarasc repede, azi sunt in z 2...
Poze1Poze2

Tabitha spune:
Felicia: iata ca s-a mai facut stimulare cu Puregon. Bafta multa sa-l gasesti si banii sa fie cheltuiti cu folos.

asi spune:
Catrinel17 are o fetita Oana-Alice nascuta in 23 martie2006.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

gogosar spune:
Felicitari, sa ii traiasca fetita.Ne bucuram mult.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

bubulina1 spune:
catrinel17, felicitari! Sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! Am modificat lista.
Speranta moare ultima!

megbeng spune:
cum am venit eu, cum ati ajuns pe pagina 2 sunt un fel de piaza reaaaaa!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

lauricipani spune:
quote:
Originally posted by felicia_
Fetelor, am nevoie urgent de un sfat: a mai facut cineva stimulare pt IA cu PUREGON??? Eu am facut in octombrie cu menogon( fiole), acum mi-a dat puregon... problema e ca nu le gasesc, si am intrebat de pret... 2 mil una! Pai de unde sa scot atatia bani?
Nu stiu ce sa fac... pe reteta dr a scris " rezistent la clomifem", dar eu nu am luat niciodata clomifem...
Poze1Poze2
Pai cum adica rezistent la clomifen daca tu nu ai luat niciodata?
Eu nu as avea curaj sa fac asa ceva. Esti sigura de doctor?

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici