Aspirante optimiste - 190
Raspunsuri - Pagina 8

sadaf spune:
Buna fetele va spun ca am asteptat vesti bune de la voi,dar vad ca trebuie sa mai astept.ASTEPT vesti de la voi sa fie cu doua liniuteSA FIE CU NOROKSADAF VA SALUTA

lulu77 spune:
Ce test ...ca aseara "m-au invadat rushi"
Poate luna viitoare ,Doamne ajuta!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!!!
sadaf
O zi frumoasa va urez!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tmihaela spune:
Buna dimineata dragute aspirante,eu tot in asteptarea uratiilor care nu vor sa isi faca aparitia de doua zile cu toate ca ma doare burta si mijlocul[:(!,probabil ca se mai decaleaza si luna asta.Lachi multiici ca sa treci peste toate si putere multa de lupta in continuare.
ici pentru toate fetele
Mihaela

PamELLA spune:
Fetelor,eu nu stiu ce am patit,dar de o ora plang incontinuu,abia am putut iesi de pe topicul cu sarcini pierdute. ma gandesc,daca doctorita aceea care mi-a facut avortul a gresit diagnosticul,daca Dumnezeu ma va pedepsi ca nu am avut mai multa grija si nu imi va mai da alt copilas??
sunt speriata,va rog sa imi iertati pesimismul,dar trec printr-o criza
Am sa incerc sa-mi revin!!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tmihaela spune:
Pamella te rog revinoti su lupta incontinuu.Si eu am fost in aceiasi situatie ca si tine si stiu prin ce treci.Uite multi pupici de la mine ca sa treaca supararea,nu mai plinge ca nu face bine
Mihaela

bubulina1 spune:
Lachione, cum sa te scoatem de pe lista??? Ma bucur din suflet ca ai scapat de "intrus", data viitoare va fi mai bine!
lulu, o noua luna incepe! Sper sa fie cu noroc!
PamELLA, de ce te chinui singura? Stiu ca suferi, asa ca eu nu cred ca iti face bine sa citesti astfel de subiecte.
Speranta moare ultima!

Kariris spune:
salut feteleor!
multumesc mult pentru raspunsuri.... e nasol daca are streptococ... l-oi fi luat si eu???? i-a iesit 300 valoarea o sa-i fac un exudat faringian pt inceput ca-i cel mai simplu ...si antibiograma... si daca nu o fi nimic ii fac o urocultura ca anul trecut i-au iesit la sumarul de urina hematii si leucocite frecvente.
lachione a avut anul trecut streptococ hemolitic la nas... poate am luat de la el...
sunt moarta de oboseala si abia astept sa ma duc in casuta mea curata sa trag un pui de somn.

Raza de soare spune:
'mneata !
Fetelor, de ieri, oficial, il asteptam pe bb ! adik n-am avut rabdare o luna, sa ne protejam si... sa speram k vine, pt k noi il asteptam cu drag !
M-am uitat pe listuta: eu nu apar... Nicoleta e numele de botez. Multumesc !
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto

kateryna spune:
Buna dimineata fetelor!
Raza sa dea Domnul sa vina bebe cat mai repede!
Fetelor eu ce sa va mai zic. Ziua 2. O iau de la capat cu asteptatul, cu monitorizarile. Cred ca de luna asta o sa trec si eu pe stimulare ca vad ca nu mai merge si cine stie, daca bebe nu vrea sa vina nici in urmatoarele 2-3 luni (ca sa treaca si nunta) o sa merg sa fac si o HSG.
Nunta noastra