Aspirante optimiste - 190
Raspunsuri - Pagina 7

megbeng spune:
lachi, ASLO are valoarea normala sub 200 unitati/ml..si reprezinta un titru de anticorpi impotriva unor toxine ale streptococului..daca titrul e peste 200 se face moldamin, pentru a PREVENI reumatismul articular acut...ASLO NU ARATA PREZENTA REUMATISMULUI!!!!!!!!
pamella, uter anteroversat e normal..iar ai fost la dr in suceava? :(
ANCA W, si eu sunt in prima luna dupa antibebe, si sper din tot sufletul sa aiba dreptate dr la care merg, ca fertilitatea e nitel cresutata in luna de dupa (eu am luat yasmine 2 luni..tu cat timp ai luat AC?)
lulu, si eu votez pt test de sarcina
tabi, fruntea sus!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

mary14 spune:
Gheorlan , Nusy ,eu va sfatuiesc sa nu aveti prea mare increderein testele de ovulatie care se gasesc pe la noi.Eu am tot intrebat pe la farmacii pe aici prin oras acum vre-o 2 ani si cum se uitau la mine ciudat (de parca nu mai auzisera de asa ceva), mi-a trimis cumnata mea , din Canada.Primul test l-am facut in ziua 11 si au aparut 2 liniute deci in 24-36 ore urma sa am ovulatie .Peste ceva timp am auzit ca au aparut si la o farmacie de la noi,mi-am luat cu gandul sa le mai pastrez pe cele din Canada care aratau mult mai bine si mi-am facut unul in ziua 11 de la CM si...surpriza a iesit negativ mi-am facut unul din C -clar pozitiv, in fine din 6 doar unul a iesit bine.
Va
Mary

nusy spune:
Mary:multumesc pt.sfat.Deocamdata,insa,testele sunt singura modalitate de a-mi urmari cat de cat ovulatia(la mine in oras nu are nimeni un eco transvaginal,asa ca nu am de ales).Fiind prima luna cand le folosesc,o sa-mi fac eu o parere si o sa ma hotarasc daca mai dau sau nu banii pe ele.Te
nusy

Anca Wish spune:
Arditutza mea, imi venea ciclu de 2,3/luna. Asa ca m-am mai reglat putin. Am luat 2 luni si...gata.
Megbeng, mergem impreuna la burtoase luna asta. Dar asa cum imi place mie sa zic (facand haz de necaz) ia-o tu inainte si nu sta dupa mine.
Lachioaneo, esti inapoi pe lista, langa mine. Nu mai fi asa ciufuta, ca te bat. Pai...ce faci? Ma faci de rusine acum? Te-ai tinut tare atat timp si acum ce faci???
anca...SIGUR intr-o zi

Liana30 spune:
lachi si lui grasu meu ia iesit ASLO 600
si nu are REUMATISM...ci o infectie mare la amigdale...in cazul in care nu sunt scoase sau ma rog nu se revine la Aslo normal...atunci acest ASLO marit ataca inima,,plamanii..etc...
io asa stiu pt ca asa i s'a spus lui grasu...mai mult nu...
va pupacesc pe toate...
forumul face mari figuri asa ca o sa stau si io pe tusa un picutz...sau ma rog mai bine dupa perdea..
"Nimic nu-i imposibil!"

PamELLA spune:
Buna seara,fetelor!!
megbeng,tot in sv am fost la medic,dar nu la acelasi!vad ca toti sunt la fel de "buni".sunt furioasa!!
NADYA,nu stiu cum si ce sa fac pt ca data trevuta cand am ramas insarcinata am ramas in ziua a 15-a,aveam ciclul ragulat de 31 zile si in testele de ovulatie nu am deloc incredere! oricum,mi-am propus sa nu mai fac nici un calcul,las totul sa vina de la sine,nu mai vreau stres!!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

gheorlan spune:
mary14multumesc pentru sfat.Nusymultumesc si tie f mult ca mi-ai impartasit din experienta ta.Cred ca Mary14 are dreptate pt ca si eu am o prietena care a facut teste de ovulatie si ii ieseau negative dar....A RAMAS INSARCINATA!!! Mi-a spus sa nu am incredere in ele dar eu am incercat.Oricum e prima si ultima luna in care le-am folosit. Nu mi-a iesit nici in z15 pozitiv desi temperatura a crescut.Asta e. Oricum am ajuns la concluzia ca tot cum vrea Dumnezeu o sa fie. TREBUIE SA CREDEM!Va pupacesk pe toate si SUCCES!!!

PamELLA spune:
Liana,Anca
intr-adevar,forumul o cam ia razna
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

adela achim spune:
Lachi,Liana daca sotii au ASLO marit inseamna ca s-au lipit de streptococ,si asta nu e prea bine:trebuie tratat cu penicilina si moldamin.Vedeti ca nu e de gluma...netratat el se poate cantona pe inima sau rinichi...multa sanatate va doresc...
La mine nimic nou,am iesit cu greu din butoi,dar am iesit...
Va
ADELA

Liana30 spune:
adela noi suntem deja calare pe moldamin..ca penicilina am terminat'o..multumesc!!!
lachi io tot te
"Nimic nu-i imposibil!"