Aspirante optimiste - 190
Raspunsuri - Pagina 6

NADYA spune:
Salut fetilor, eu sunt chiar bine azi, optimismul meu da olecutica pe dinafara. Facusem un ovul test aseara si liniutza era putin blue, iar azi dimineatza era albastra bine, si am mai facut unul dimineatza si tot asa albastru. Deam facut aseara si de acu miine seara
. Fetilor cind este mai bine de facut progesteronul CD21 sau Cd22?
TABITHA, GEORGIANA, TEBIRTZA, LULU,ANCUTZA, LAURICI, LACHI, MARINAR, ASI si restul fetelor bafta multa multa si sa auzim de bine
PAMELLA eu zic ca nu conteaza cu ti-a venit ciclu pina acum(nu da cu rosii), pai daca esti in CD6 asteptatzi pina in CD10 si de atunci odata la doua zile
pina in CD19, parerea mea. Saru'na de imbarbatare
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
If you can dream it, you can do it.(Walt Disney)
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

gheorlan spune:
Salutare fetelor. V-am mai scris la subiectul celalalt.Sunt Simona. Multumesc pentru primire tuturor.Multumesc Bubulina ca m-ai trecut in lista. Sper sa o parasim repede!!! NADYAmai scrie-mi despre temperatura si despre teste de ovulatie ca sa facem comparatie .Si voi fetelor care mai faceti asta!Eu am o M.de 28 de zile si cred ca ovulatia este in z16(atunci creste temp la 37). Acum e prima luna cu testele de ovulatie sa vad dc ies si astea bine(in concordanta cu temp.)Azi e z15 si astept sa fac testul pe la ora 19. Pana acum nu au iesit pozitive .GATA CU POVESTILE MELE!!Mai spuneti si voi!!TABITHA CAPUL SUS!!!!Va pup si spor la.

bubulina1 spune:
Haideti sa va spun ce am observat in legatura cu mesajele: in primul rand vad ca mi se afiseaza ora Romaniei, ceea ce inainte nu se intampla. Am senzatia ca sunt ceva probleme la mesajele fetelor din alte tari, dar nu sunt ferm convinsa. oricum, mie mi-a mers in zilele astea forumul sub orice critica, uneori imi venea sa arunc calculatorul. Dar ce vina sa aibe el saracu?
Speranta moare ultima!

bubuleana spune:
Lulu: fa un test de sarcina! se poate ciclu peste sarcina care de fapt semnifica nidatia!
bubuleana

katthy spune:
Bubulina1 merci pt. ca m-ai trecut pe lista
Tabitha Nu-i asa ca te simti mai bine? Abia astept sa revii in forta ... chiar ne lipsesti
Eu la prima luna de clomifen (z5-9) azi z10: end 5 mm, OD f. 16mm, OS 3f. 10 mm. Stiti cumva ceva naturist pt. a stimula endometru sa se mai ingroase putin?
katthy

bubulina1 spune:
katthy, incearca tinctura de marar pentru endometru. Trebuie luat de 3 ori pe zi cate 30 de picaturi cu 15 minute inainte de masa. Tu nu ai luat nimic pentru endometru? Clomifenul chiar are actiune negativa asupra endometrului, motiv pentru care stiu ca se ia ceva gen estrofem.
Speranta moare ultima!

katthy spune:
Bubulina 1 merci pt. informatii. Fiind prima luna de stimulare si cu un endometru frumusel luna tercuta (12 mm) nu mi s-a prescris nimic. Oricum pentru estrofen este cam tarziu asa ca trec pe marar
katthy

ardit spune:
buna fetele ce mai facetzi?
eu am trecut asa intr-o doara, scurt ca sunt coplesita de treaba, in fine am si fost plecata si mai plec, am si audituri de toate felurile, am ametzit complet!
lauriciule m-ai lovit cu al doilea mesaj, am crezut ca scap volanul din mana canmd am vazut ce mi-ai scris, te sun pupuiaka ca mii dor de tine rau!
lachione scumpa iti doresc multa tarie sa treci peste greu
ancule scumpa, eu am ramas in urma rau cu vestile si nu stiu de ce ai luat anti, dar poate vine acum si vremea noastra!
in rest, ce sa va zic, m-am ingrasat si am facut colacei, bleah, am mers la inot sambata si m-am extenuat bine, din pacate nu prea am timp de chestii din astea
va pup

Kariris spune:
am intrat sa va pup pe toate, sa va spun ca nu mai sunt gravida deloc, am scapat si de metotrexat si de intrusul de pe trompa!
Fetelor, cine stie sa imi spuna si mie ce releva ASLO? eu parca stiam ca o forma de reumatism, dar nu mai stiu sigur...
Sotului meu i-au iesit analizele varza rau de tot!
daca cumva m-ati scos de pe lista sa ma puneti la loc!

nusy spune:
Gheorlan:si la mine e prima luna cand folosesc testele de ovulatie.De obicei aveam cm de 28 zile,dar de vreo 4 luni il am de 33-34(nu stiu de ce), asa ca banuiesc ca am ovulatie in ziua 19(33-14=19).Ca sa fiu sigura am inceput sa folosesc testele, sunt in ziua 13,am facut test in ziua 11 si azi, dar...doar 1 liniuta.Oricum,pana in a-19-a zi, mai este.
Bubulina1:si eu am observat chestia cu ora (inainte ma enervam cand vedeam ca scriam de ex. la ora 18 si aparea postata ora 17),ma bucur ca s-a reglat.Cat despre forum, si la mine a mers ca naiba(inclusiv ieri).
Lachione:dupa cate stiu, ASLO indica ,intr-adevar, prezenta reumatismului( pt.depistarea lui se face aceasta analiza).Imi pare rau ca i-au iesit sotului tau analizele"varza",dar ma bucur ca vad ca esti optimista(nu te-a "ingenunchiat" extrauterina)! BRAVO!!!
nusy