Masaj anticelulitic
Raspunsuri - Pagina 4
Indra spune:
Eu una am inceput un program de electrostimulare sub termocuverta si impachetari cu termocream la tunel cu infrarosii. Am facut in total 9 sedinte si deja se simte pe haine. Tin si regim disociat si in 2 saptamini s-au dus 3kg, in talie 4cm sold 2 si picior 1.
Eu sint tare multumita pt. un pachet care contine cite 10 sedinte din fiecare am platit 4.100.000lei.
Acum vre-o 2 ani am facut si un tratament la Silhouette cu vacuum si impachetari calde. E adevarat ca vacuumul este absolut fantastic din punct de vedere al rezultatelor.... dar m-a costat si 390Euro 10sedinte... si cum fonduri de continuare nu au mai fost, si celuliuta a revenit la fel de miraculos precum disparuse.
Dana & Anisia 
anca2207 spune:
Dana,
Mie mi-a spus doctorita de la salonul unde merg ca nu prea e recomandat sa faci 2 terapii calde, eu imi iau in general combinatie de terapie rece (masaj, vacuum, electro) cu terapie calda (impachetare sau electro la tunel). In felul asta fac intensiv, doua terapii pe zi, 3 zile pe saptamana.
Dar banuiesc ca tu nu faci amandoua terapiile calde in aceeasi zi ca diin cite am inteles te deshidratezi si te demineralizezi.
Din cauza asta nici eu nu ma duc doua zile la rind, ca nu e voie sa faci tratamente "calde" doua zile consecutiv, treuie sa faci minim o zi pauza.
Sabina, cum trebuie sa-ti platesti separat crema? Peste tot pe unde am fost eu crema sau uleiul de masaj erau incluse in pret.
Indra spune:
Asa o fi Anca dar eu una nu-mi permit sa stau mai mult de o ora la salon. Si tocmai de aceea am ales ca ambele terapii sa fie calde....
Dana & Anisia 
Indra spune:
De multa vreme cautam un aparat ca cel de la Philips.... si daca tot a venit vorba de el pe aici am sondat si eu un pic piata si la linkul gasit aparatul costa 329 RON, in alta parte 344 RON si culmea la Domo de unde l-am si comandat on line 254.9 Ron si cu reducere 241.
Diferente cam mari de preturi intre unii si altii![]()
Asa ca voi revenii cu siguranta cu detalii despre el imediat ce-l primesc.... si sper din tot sufletul sa nu fie la fel de eficient ca Sauna Belt!!!!!
Dana & Anisia 
cmgda spune:
am vazut la tv ca la silhouette au un aparat minune, tecjnical spa (sau ceva de genul asta), care in 10 sedinte iti ridica fundul, reduce celulita...
voi stiti ceav de asta si cat costa?
mitumac spune:
Cu electrostimulare nici eu nu am obtinut rezultate...am dat o gramada de bani acum vreo 3 ani si degeaba...masaj anticelulitic m-ar tenta si pe mine...sau sa-mi cumpar un aparat de vibromasaj???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by Indra
Asa o fi Anca dar eu una nu-mi permit sa stau mai mult de o ora la salon. Si tocmai de aceea am ales ca ambele terapii sa fie calde....
Dana & Anisia
A... sorry, credeam ca faci ca mine, doua terapii in aceeasi zi una dupa alta...
Banuiesc ca fiind calde ambele faci si tu pauza o zi intre ele, nu?
Sabina V spune:
[quote]
---------------------------------------------------------------------
Originally posted by anca2207
Sabina, cum trebuie sa-ti platesti separat crema? Peste tot pe unde am fost eu crema sau uleiul de masaj erau incluse in pret.
---------------------------------------------------------------------
Am avut de ales... ori sa imi cumpar eu crema (tot prin doamna care imi face masaj) cu 1.000.000 lei/cutie , ori sa platesc pentru fiecare sedinta 130.000 lei(in asta este inclusa si crema)
in loc de 100.000 lei (1/2 ora), cat ar fi daca mi-as cumpara o cutie de crema.
poze