Masaj anticelulitic
Raspunsuri - Pagina 5
Helenutza23 spune:
poate sa imi dea si mie cineva numarul de tel al cuiva care face masaj anticelulitic? dar vreau sa vina acasa si sa fie tipa ![]()
Sabina V spune:
quote:
Originally posted by anca2207
Imi spui si mie cum se cheama si cite grame are crema aia de 1 mil?
The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...
Crema se numeste Rica, dar nu stiu cate grame are. O sa intreb azi pe doamna care imi faca masaj.
poze
V. Erica spune:
Am comandat si eu un Philips Cellese si a sosit ieri. Am auzit numai lucruri bune despre el, dar beneficiaza doar persoanele care au pb cu soldurile, coapsele, picioarele. Nu se poate folosi pe abdomen.
Eu am pb cu burta, la picioare, solduri chiar nu vreau sa slabesc.
E de vanzare. Am factura, garantie 2 ani, incepand de ieri. E absolut nou. Cine e interesat, sa-mi dea PM.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Sabina V spune:
Pana la urma a incercat cineva aparatul Philips Cellese ?
Merita comandat? Se vad rezultate ?
poze
karfe spune:
sa incep cu ce am folosit eu.dupa nastere sotul meu mi-a facut cadou aparatul de vibromasaj,l-am utilizat zilnic timp de cateva zile pana cand am observat ca efectiv imi deplasa grasimea si imi facea ca niste noduli.am intebat pe o doamna care-l folosea demult timp si mi-a spus acelasi lucru.deci va sfatuiesc sa nu-l cumparati.
m-am dus la un salon si mi-a recomandat ptr celulita doar,deoarece chiar nu e cazul sa slabesc,(dimpotriva),parafangoin tunel si vacuum.mi-a spus ca vacuumul e dureros este adevarat?va rog sa-mi spuneti in cat timp ati scapat de celulita folosind aceste metode si care este frecventa procedurilor.
vreau sa stiu daca ati obtnut rezultate cu vacuumul de la philips
salonul se numeste bodyland si este pe mosilor aproape de bucur obor.este serios?
fab
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by karfe
sa incep cu ce am folosit eu.dupa nastere sotul meu mi-a facut cadou aparatul de vibromasaj,l-am utilizat zilnic timp de cateva zile pana cand am observat ca efectiv imi deplasa grasimea si imi facea ca niste noduli.am intebat pe o doamna care-l folosea demult timp si mi-a spus acelasi lucru.deci va sfatuiesc sa nu-l cumparati.
m-am dus la un salon si mi-a recomandat ptr celulita doar,deoarece chiar nu e cazul sa slabesc,(dimpotriva),parafangoin tunel si vacuum.mi-a spus ca vacuumul e dureros este adevarat?va rog sa-mi spuneti in cat timp ati scapat de celulita folosind aceste metode si care este frecventa procedurilor.
vreau sa stiu daca ati obtnut rezultate cu vacuumul de la philips
salonul se numeste bodyland si este pe mosilor aproape de bucur obor.este serios?
fab
La mine s-au vazut rezultate la celulita chiar dupa primul abonament de vacuum combinat cu impachetari.
Nu stiu cum este salonul unde mergi tu dar stiu ca isi facea nu demult publicitate mascata pe forum atacindu-si concurenta, asta ni s-a parut urat si dna. respectiva a fost taxata imediat.
Din mesajele alea am inteles ca e deschis de putin timp, deci e putin probabil sa gasesti pe cineva care sa fi facut un program complet...Poate n-am inteles eu bine.
Oricum te poti interesa direct acolo, intreba ce pregatire are personalul, ce vechime, ce training, etc....
anca2207 spune:
La subiectul asta ma refeream in postul precedent:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51320&whichpage=1
BraveGirl spune:
Am si eu o rugaminte la fetele care fac electrostimulare si impachetari. As vrea si eu sa fac impachetari cu namol fango...ma intereseaza la cat timp se fac sedintele si cam de cate sedinte este nevoie ca sa se vada rezultate? Este de ajuns sa fac doar impachetari sau trebuie sa combin si cu altceva? Eu fac acasa masaj anticelulitic si as vrea sa-mi fac o idee de cat o sa ma coste tot tratamentul pt ca am inceput si epilarea definitiva care ma cheleste de bani...
Multumesc!
==========
Corina
Albumul meu
anca2207 spune:
Cel mai bine ar fi sa mergi la un salon care-ti convine ca zona si pret si sa te interesezi, sa te vada si sa-ti recomande ce iti trebuie ca nu sintem toate la fel...
Eu asa am facut, am gasit mai multe in zona care ma interesa, am fost si m-am interesat, am vorbit si in final m-am decis.
Acolo unde m-am dus in final au medic si m-a convins felul in care mi-a explicat de ce trebuie sa fac ce mi-a recomandat.
Sabina V spune:
quote:
Originally posted by anca2207
Imi spui si mie cum se cheama si cite grame are crema aia de 1 mil?
The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...
Crema se numeste Rica - tutti frutti si are 500 ml.
poze