Masaj anticelulitic
Raspunsuri - Pagina 3
kiwwy spune:
fetelor,din cate am citit eu,se pare ca vacuum-ul este cel mai bun,din pacate nici nu stiu ce este acela,poate cineva sa ma lamureasca?
eu am cam 2-3 kg. de dat jos,oare m-ar ajuta acel vacuum?
fac fitness de 3 ori pe saptamana,dar nu am vazut nici un rezultat (si fac din august ,anul trecut)
am 49 de kg. si vreau sa dau jos CELULITA de pe fund.Asta ar insemna 2-3 kg.
anca2207 spune:
Vacuumul e un fel de "aspirator", are niste cupe ca niste ventuze conectate la un aparat care face vid. In timpul tratamentului, ti se face un masaj prin plimbarea cupelor pe zonele cu celulita (eu suport greu pe burta si pe interiorul coapselor).
Are mai multe nivele de intensitate si mai multe programe cu frecventa diferita de aspiratie.
Din ce am citit eu si din ce mi-au zis acolo (si tind sa cred vazind rezultatele) o sedinta de vacuum de 30 min. echivaleaza cu 3 sedinte de masaj anticelulitic de 45 min-o ora.
kiwwy spune:
Anca,multumesc pentru informatie
Saptamana viitoare ma programez pt. tatuaj la sprancene la un salon de frumusete.
Poate imi fac si o programare pt.un vacuum.
Eu am pielea foarte sensibila,sper sa suport masajul de acest gen.
BraveGirl spune:
Cred ca o sa-mi achizitionez aparatul de la Philips...o sa va tin la curent daca functioneaza.
==========
Corina
Albumul meu
irlandeza spune:
Masajul anticelulitic da rezultate daca e facut cum trebuie si cat trebuie . Dupa ce ati ajuns la cm doriti , trebuie facut masaj de intretinere in continuare , altfel dupa 1-2 ani trebuie sa o luati de la zero.
Eu am facut cursuri de masaj anticelulitic si am practicat , dar putin timp pt. ca am venit aici .
Deci , merita facut .
Noi 2 singurei
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by kiwwy
Anca,multumesc pentru informatie
Saptamana viitoare ma programez pt. tatuaj la sprancene la un salon de frumusete.
Poate imi fac si o programare pt.un vacuum.
Eu am pielea foarte sensibila,sper sa suport masajul de acest gen.
cezara
cezara
, sa ne spui si noua cum iti merge cind te duci, eu una sint f. curioasa.
Myhaella spune:
Anca, scuza-ma dar nu am inteles daca ai obtinut rezultate spectaculoase doar dupa electrostimulare, fara a combina cu masaj?
Aime, tu la ce salon mergi?
Mihaela
anca2207 spune:
Myhaella,
Am facut electro combinat cu vacuum intr-o serie si impachetari combinate cu masaj in seria urmatoare.
Sabina V spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
Fetele care sunt preturile la masaj si electrostimulare ???
dolcebaby
La salonul unde fac eu masaj este 200.000 lei / ora + 1.000.000 lei crema cu care imi face masaj si care trebuie sa mi-o cumpar eu.
poze
oanabbb spune:
fetelo,o crema de masaj care face MINUNI,
e de la ANESI.ASA se numeste firma si se gaseste
numai in saloane.e SUPER ...si costa in jur de 1 mil,dar tine cam trei luni daa faci masaj de 4,5 ori pe saptamana