Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
IEPU spune:
Irina si Locca,
problema cu dermatologul seamana cu ce am mai citit pentru ca avea si Matei intr-o vreme. Acum mai are doar foarte, foarte putin.
Cautati in familiile voastre antecedente de alergii, rinite alergice, astm si daca gasiti merita sa va agitati mai tare, daca nu, nu. Oricum cautati pe net la dermatita atopica. Daca este asa ceva, ceea ce nu va doresc deloc, nu trece decat singura, pe la 2-3 ani sau chiar mai tarziu.
Nu aruncati cu rosii daca nu v-a placut ce am zis, sper sa fi batut campii...
Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)
simodina spune:
Bine v-am regasit! Sunt pe fuga inainte de culcare dar nu m-a rabdat inima....
Multumim tuturor celor care ne-au felicitat pentru cele 7 lunite! Felicitam si noi pe sarbatoritii de ieri si de astazi!
Cuscra si Alinamerci ca v-ati gandit la mine! Sunt rupta de oboseala desi n-am stat decat 8 ore la serviciu azi, dar mi-am pierdut antrenamentul. In plus mi-a fost dor de-am murit de Serban. Si dragutul de el mi-a facut cadou de ziua lui: a stat cu bona o ora in fundulet si s-a jucat plus inca juma' de ora cu mami ca daca nu vedea credea ca aiureaza tanti
...
Mor de ciuda ca acum cand stau eu intre 4 pereti s-a pus de-o primavara.
Gata! Va doresc la revedere!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
RalucaCostiurin spune:
Buna seara!
Radu va multumeste pt. complimente. Are 73 cm, de-o lungime cu Vlad al Denissei - care apropo, are falcute chiar daca nu e in norme cu greutatea si are o barbie dupa care ma topesc, e frumusel foc.
In categoria baieti frumosi trebuie sa-l mentionez si pe Mihnea al Dianei, e un bebeu super-dragalas si cu o privire de zshmeker... nu mai zic ca e si frumos imbracat.
Anya-Alina de peste Megaimage, 12 cd-uri nu-s cam multe?! ma gandesc ca cine le trage ar trebui sa aiba un car de rabdare.... Io zic asa, tu fa-i dvd-ul lui Jadi, cand ne intalnim sa mi-l dai iti dau cd-urile si asa, a la long, poate mi le tragi, in ordinea in care zici tu ca merita.
Irina, ma tem ca seamana a alergie ce descrii tu. Auzisem ca la dermatologie Colentina ar fi o doctorita specializata in pediatrice, dar eu una n-am avut curajul sa ma duc, o data pt ca spitalul e spital si n-are ce cauta un bebeu acolo si a doua oara pt ca in opinia mea dermatologii - ca specie medicala - cam bajbaie. si cum te vad, cum iti dau cortizon, ceea ce mie nu mi se pare ok. Dar pediatrul ce parere are?
eu i-am luat azi lui Radu mustela crema, ca iar se umpluse de pete pe burtica. Sa vedem...
Ioana, succes cu bona! poate ai tras lozul... Telefonul, da-l incolo: fiare si plastice. nu te necaji ca face rau.
Jadi, sa-ti traiasca Raulul si sa fiti fericiti cu totii! faine cuburile alea, anu' trecut si-a facut si sef-meu unul in targ la Frankfurt si parca a dat vreo 50 euro daca nu mai mult (imi venea sa-mi fac si eu, dar la mine diurna era mai mica, deh...)
Nadina, cum a fost la serviciu? cred ca stiu raspunsul, dar las' ca te obisnuiesti!
Pe mine m-au suparat azi ochii tare-tare, fie nu se adapteaza la lumina fie am chiorat de tot, nu stiu, cert e ca m-am chinuit asa de rau ca pe seara m-a luat si durerea de cap.
Are cineva carucior de la TCM (e cu Hauck in cardasie)? si daca da, cum e? Mi-e ca trebuie sa iau totusi carucior, cel mostenit fiind a treia mana a inceput sa ne zica adio. Nici gand sa mai tina un an d-aici inainte! Ma gandeam la un carucior cu 3 roti, mari de preferinta...
Gata, va zic noapte buna, maine de la capat cu scarbiciul!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Anya20 spune:
Irina - nu stiu ce sa zic de bubite. E greu sa-mi dau cu parerea daca nu le vad. Daca chiar te ingrijoreaza, poti merge la Prof. dr. Sanda Magureanu, la Colentina. Suni intai si vezi daca este. Se pricepe bine la copii, iar daca e ceva mai deosebit ii da de cap. Macar sa-i ceri o parere.
Apropo de ce spunea Raluca, nici eu nu m-as arunca cu cortizon pe pielea copilului din prima. Dar sa nu ma hazardez cu presupunerile, ca nici nu stim despre ce e vorba inca. Poate fi ceva banal.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Anya20 spune:
Nadina -
; felicitari pentru Serban care de-acum este baiat mare si se descurca si fara mami.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
irina81 spune:
Am ramas numai eu pe aici?
V-am vazut pozele de la intalnire si sunt super.Mi-au placut cel mai mult Anya,Sarah si Victor!
Sa va traiasca!
Duminica am fost si noi la restaurant cu Matei si s-a comportat acceptabil pana cand a inceput sa traga de masa si sa ceara ciorba,dar i-am comandat un ceai si am rezolvat problema.
Eu sunt foarte fericita ca maine dimineata vine mama mea dupa 3 luni de vacanta.Deja trebuie s-o initiez in cresterea copilului.![]()
Irina,sper sa nu fie probleme cu Vladut!
Va pup,noapte buna!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
irina81 spune:
Am incercat sa-mi schimb semnatura si cum butonul "vizualizeaza" nu merge, trimit un mesaj sa vad ce a iesit.
Editez pentru k nu a mers!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
iubibubi spune:
multumim pentru raspunsuri si aprecieri, fetelor! 
s-ar zice ca trebuia sa fiu as in ale bebelusilor, dar uite ca experienta cu Andrei (3 ani) nu ma ajuta si cu Mara. la partea cu mancarea ma refer. Andrei era un mancacios, nu m-am chinuit niciodata sa-i bag pe gat ceva, n-am cantarit, n-am masurat, puteam sa-l alaptez pana la 20 de ani :)) Mara nu e fan mancare, inventez tot felul de trucuri sa deschida gura si tot ca ea iese. ma uit pe graficele de crestere si intre ei, la varsta de 6 luni, sunt 3kg diferenta :) stiu ca fiecare are ritmul lui, dar mereu imi sare-n ochi ca Andrei era pe curba 95%, iar piticania este pe 25% :)
azi am inceput si noi legumele (dovlecel), dar bineinteles ca nu i-a placut :) s-a strambat in toate felurile si in final toata munca mea (ii gatesc acasa) a ajuns pe haine, pe jos, pe scaun, pe mine... sper ca macar o lingurita sa fi aterizat unde trebuie. acum, nu stiu ce sa mai cred, asa slabuta cum e doarme toata noaptea, banuiesc ca ar face scandal daca i-ar fi foame, nu?
cam atat de pe la noi. eu intru mai rar, nu prea imi mai ajunge timpul cu doi cupchii pe cap (sunt fara ajutoare aici), dar incerc sa trec in revista tot ce-ati mai scris.
pentru fetele cu problema eczemei (dermatita atopica): si Andrei are, i-a aparut la 2 luni si inca ne mai chinuie acum la 3 ani :(( e muuuult mai bine, el a fost rau de tot cand era bebelus. speram sa treaca... are si un fond alergic, am trecut prin doua episoade oribile cu el, s-a umflat ca un balon si s-a umplut de niste pete mari si rosii. nu am reusit sa depistam cauza. i-am facut teste alergice, dar n-a iesit mare lucru (o slaba reactie la alune). daca aveti intrebari concrete, scrieti-le aici si incerc sa va raspund. din pacate, cum am spus, am o vasta experienta in ale eczemei... :((
va pup.
LiaMia spune:
salutare,
pe scurt, ieri am iesit in parc cu valen si sarah si tre sa va zic ca sarah e o bijuterie!!! rade tot timpul si e fasneata de numa-numa: o dulcica!!!
bb meu in schimb a fost un mofturos, nu a vrut sa manance deloc la pranz(i-am dat carne de curcan in piure pt.prima oara si se pare ca nu ii place). cand am ajuns acasa, pe la 17:30 era mort de foame, dar nu a vrut nici sa vada castronelul cu piure
, drept pt care am facut urgent branza+suc de mandarine+pesmet de biscuiti si - piticul - nici nu apuca sa inghita bine ca deschidea gurita pt o noua lingurita... ce sa zic... cum o simti el diferenta de gust la carne nu stiu, ca mie toata mi se pare buna... but than again, el e el si io sunt io
.
felicitari pt bona ioana si nu te amari cu pierderile ca exista un echilibru in toate
.
raluca, super bb radu la 73 cm! felicitari!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
karmenutza spune:
'Neata la fete!
Tonnia, pana la urma de care branzica te-ai hotarat sa faci azi? Din ce fel de lapte? Cu ce? cu lamaie sau cu calciu lactic?
Catalina