Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
kid2003 spune:
Ioana, felicitari pentru scaun. M-am uitat si eu la el...spune-mi ce culoare ai luat. Eu am vazut in catalogul lor unul roz de mureai langa el, super frumos. Arata-ne si noua o poza cu scaunul!
Tot la achizitii, Mifloricico, zi si mie ce carut Brevi ti-ai luat? Grillo cumva? Cum e? Se strange bine? Incape intr-un portbagaj micutz?
Sofia, sa iti fie si tie de bine cumparaturile!!! Dar ce tarc si-a luat soacra-ta de a dat cu 2 milioane mai mult? Are si vibratii, sau ce??? Apropo, sper ca ai apreciat ca ne-am tinut gura (Si eu si Nadi) cand ne-am intalnit cu tine si cu soacra ta!!! Bine ca am vazut-o la timp si mi-am amintit sa nu intreb ceva tendentios!!! Oricum e de apreciat ca face astfel de investitii pentru nepoata ei. Macar atat (ca am sesizat imediat faza cu "dar nici macar n-a invatat pentru carnet" pe care a zis-o repede cand ne povesteai tu ca n-ai luat examenul
mi-a stat pe limba sa nu zic ceva)
locca spune:
Irina, nu stiu dermatolog bun, si eu caut. Daca e alergie nu prea ai ce face, dar eu sincer nu prea cred (sau nu cred sa fie alimentara). I-ai bagat ceva nou acum in alimentatie?
E si uscata pielea?
Mie ultima dr. la care am fost mi-a zis sa nu-l mai spal cu sapun o perioada, sa-i clatesc de 2 ori rufele si sa-i dau cu atoderm. Altfel o sa vezi ca multi iti recomanda crema cu cortizon.
Am intrebat la madam calapod la cat timp dupa consum ies bubite si mi-a zis ca poate sa fie vorba de ore pana la 2 zile.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
nanadana spune:
Salutari
Miflor sa stapaniti lucrurile cu placere
,mersi pt pupici ,iam transmis lui Antoine si el ii transmite o mie de pupicuri Anei 
Irina poate nu este grav,asteapta pina maine poate sa fac alergie la ceva ce a papat sau poate sa fie de la caldura,transpiratie
Am admirat cavalerul dulce Mihnea 
Loccasi eu ii dau apa plata ;ii pun in bibe si ii dau dupa ce papa,se spune ca este varsta cind trebuie sa-i invatam sa bea apica,asa scrie intr-o carte care o am eu
poze
nanadana spune:
Kid eu am poussette care se face ca o umbrela ,este foarte practica si trece peste tot (porbagaj,lift,metro....) uite aici
poze
dana_lucia spune:
Scuze dar revin cu intrebarea de mai devreme: imi puteti da si mie pe PM adresa completa si parola contului comun din yahoo?
mersi anticipat si scuze pentru deranj.
Dana Lucia si
Alberto
Ioana75 spune:
Multumesc kid! Cred ca am luat cel mai urit scaun, gri soarec cu gri albicios (l-am luat pe ultimul; puteam alege alta culoare si sa-l luam marti de la depozit, dar mi-a fost lene). Anyway, se potriveste cu tapiteria masinii, si ea tot gri soarec. Acum am spalat partea teztila a scaunului, cind o sa o punem pe miruna in el fac si o poza.
irina, vin cu sfat babesc
: da-l cu o crema de galbenele (nu cred ca are cum sa-i faca rau), poate ii trec.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
dana lucia, daca nu dai sarcina cuiva anume, nimeni nu face (asa e toata lumea
). Iti dau eu un PM acum.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
miflore spune:
Jadi, LA MULTI ANI SOTULUI!!! Sa fie sanatos si mai ales cu putere de munca!!!
stim noi de ce
ma bucur ca i-au iesit bine analizele lui Vladut!!!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Carmi spune:
Sofia, Nanadana, Gabi, Bianca, Dandy, multumim mult pentru urari.
Fabiano m-a innebunit azi, a facut kk dupa fiecare masa...asta ca tot ma plangeam acum 2 luni ca e tot mereu constipat. Chiar acum se screme in brate la tati sa efectueze ´editia de seara´...
Ma duc sa ´culeg roadele´....
Noapte buna, fetelor !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
mysweetest spune:
Buna fetelor,
am avut probleme cu netul iar astazi am stat vreo 4 ore afara in 2 reprize.
Maine dimineata ma duc la pediatra cu Alexandru.
Irina sa stii ca si baiatului meu i-au iesit niste mici buburuze in relief dar necolorate pe fata ..pana acum nu a avut nimic...eu am zis ca o fi de la detergent???
Jadi La multi ani pentru sot!
Ma duc la nani ca sunt rupta de oboseala dupa 4 ore de plimbare.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem