Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, felicitari pentru scaun. M-am uitat si eu la el...spune-mi ce culoare ai luat. Eu am vazut in catalogul lor unul roz de mureai langa el, super frumos. Arata-ne si noua o poza cu scaunul!
Tot la achizitii, Mifloricico, zi si mie ce carut Brevi ti-ai luat? Grillo cumva? Cum e? Se strange bine? Incape intr-un portbagaj micutz?
Sofia, sa iti fie si tie de bine cumparaturile!!! Dar ce tarc si-a luat soacra-ta de a dat cu 2 milioane mai mult? Are si vibratii, sau ce??? Apropo, sper ca ai apreciat ca ne-am tinut gura (Si eu si Nadi) cand ne-am intalnit cu tine si cu soacra ta!!! Bine ca am vazut-o la timp si mi-am amintit sa nu intreb ceva tendentios!!! Oricum e de apreciat ca face astfel de investitii pentru nepoata ei. Macar atat (ca am sesizat imediat faza cu "dar nici macar n-a invatat pentru carnet" pe care a zis-o repede cand ne povesteai tu ca n-ai luat examenul mi-a stat pe limba sa nu zic ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, nu stiu dermatolog bun, si eu caut. Daca e alergie nu prea ai ce face, dar eu sincer nu prea cred (sau nu cred sa fie alimentara). I-ai bagat ceva nou acum in alimentatie?
E si uscata pielea?
Mie ultima dr. la care am fost mi-a zis sa nu-l mai spal cu sapun o perioada, sa-i clatesc de 2 ori rufele si sa-i dau cu atoderm. Altfel o sa vezi ca multi iti recomanda crema cu cortizon.
Am intrebat la madam calapod la cat timp dupa consum ies bubite si mi-a zis ca poate sa fie vorba de ore pana la 2 zile.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutari

Miflor sa stapaniti lucrurile cu placere ,mersi pt pupici ,iam transmis lui Antoine si el ii transmite o mie de pupicuri Anei

Irina poate nu este grav,asteapta pina maine poate sa fac alergie la ceva ce a papat sau poate sa fie de la caldura,transpiratie

Am admirat cavalerul dulce Mihnea

Loccasi eu ii dau apa plata ;ii pun in bibe si ii dau dupa ce papa,se spune ca este varsta cind trebuie sa-i invatam sa bea apica,asa scrie intr-o carte care o am eu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Kid eu am poussette care se face ca o umbrela ,este foarte practica si trece peste tot (porbagaj,lift,metro....) uite aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Scuze dar revin cu intrebarea de mai devreme: imi puteti da si mie pe PM adresa completa si parola contului comun din yahoo?
mersi anticipat si scuze pentru deranj.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc kid! Cred ca am luat cel mai urit scaun, gri soarec cu gri albicios (l-am luat pe ultimul; puteam alege alta culoare si sa-l luam marti de la depozit, dar mi-a fost lene). Anyway, se potriveste cu tapiteria masinii, si ea tot gri soarec. Acum am spalat partea teztila a scaunului, cind o sa o punem pe miruna in el fac si o poza.
irina, vin cu sfat babesc: da-l cu o crema de galbenele (nu cred ca are cum sa-i faca rau), poate ii trec.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

dana lucia, daca nu dai sarcina cuiva anume, nimeni nu face (asa e toata lumea). Iti dau eu un PM acum.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, LA MULTI ANI SOTULUI!!! Sa fie sanatos si mai ales cu putere de munca!!! stim noi de ce ma bucur ca i-au iesit bine analizele lui Vladut!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Sofia, Nanadana, Gabi, Bianca, Dandy, multumim mult pentru urari.
Fabiano m-a innebunit azi, a facut kk dupa fiecare masa...asta ca tot ma plangeam acum 2 luni ca e tot mereu constipat. Chiar acum se screme in brate la tati sa efectueze ´editia de seara´...
Ma duc sa ´culeg roadele´....
Noapte buna, fetelor !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna fetelor,
am avut probleme cu netul iar astazi am stat vreo 4 ore afara in 2 reprize.

Maine dimineata ma duc la pediatra cu Alexandru.

Irina sa stii ca si baiatului meu i-au iesit niste mici buburuze in relief dar necolorate pe fata ..pana acum nu a avut nimic...eu am zis ca o fi de la detergent???

Jadi La multi ani pentru sot!

Ma duc la nani ca sunt rupta de oboseala dupa 4 ore de plimbare.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput