Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!

Stiu ca scrieti.....Eu nu mai pot tine pasul cu voi. Pana s acitesc si sa incep sa scriu trebuie sa ies. Cand incep sa scriu, uit ce vreau. Si tot asa...

Eu am refuzat sa ii fac vaccinul antirubelolic acum, la 7 luni si am decis sa il facem mai incolo. Mai este epidemi de pojar?

Cu mancarea la borcanel e tare bine si mi frica sa nu ma obisnuiesc asa . La Petra ii place foarte mult sa suga din banana, adica o roade cu gingiile, ca dinti inca nu avem.
No bine.............trebe sa ies,
paaa

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by karmenutza

Buna!
Lia Mia, acolo unde scrie "available" dai click si te duci in jos, pana unde scrie "new status message". Si ati apare o fereastra unde poti sa scrii tu ce vrei.
Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)

pe mess as vrea sa pun un link catre o foto sau alta adresa de web, fara sa se vada adresa propriu-zisa, ci AICI sau FOTO in loc de carnatul respectiv. asta nu stiu sa fac... daca scriu cu {url="xxx"}foto{/url} (cu paranteze patrate, nu acolade) tot nu merge... ioana, help, ca ma sau ma ... glumesc, desigur

karmenutza, ce-ti mai fac bbii? cum se mai simt? pupici si sa se faca bine repede-repejor!

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Lia Mia, bebeii sunt bine. Cel mare mai are de luat azi pastile, celei mici nu i-am mai dat nimic pana la urma, decat picaturi in nas. Multumesc de intrebare

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Voi cand faceti suc de mar la storcator puneti marul cu tot cu coaja sau il curatati?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare! Dupa o pauza de cateva zile am revenit. La multi ani bebelasilor care au mai crescut un pic in acest rastimp. Sa fiti sanatosi si sa scoateti peri albi parintilor. Cum ati vazutara (si cum ma si asteptam) nu am ajuns sambata la Thalia. Pacat, mi-e o pofta de quesadilla! Ma bucur ca v-a placut locatia, mie imi place tare, e unul din locurile in care se mananca bine la preturi rezonabile. Si am vazut ca v-ati distrat de n-ati mai stiut de voi, parca ati fi fost fugite de-acasa .
Acum sa va zic si despre noi - n-am ajuns la baby expo (si deocamdata nici n-am regrete pe tema asta), din cate ati spus era cam ca la manifestatie. In schimb duminica am fost la un loc de joaca pt copii (petrecerea nasilor). Evident copilul nostru a fost cel mai cuminte, l-am dat in balansoare d'alea cu animalutze si pe tobogan, nu stiu daca a inteles ceva dar era cu gura pana la ureki.
Acum scriu din ce-ati mai zis voi si-mi aduc aminte
karmenutza, mie pediatrul mi-a zis sa-i fac branzica din lapte de 3,5% grasime. Dat fiind ca si noi bem lapte de vaca cu coarne, l-am intrebat si de acest aspect. A zis ca-i OK, nu trebuiesc facute analize la vaca (eu tin laptele fiert la congi ). Asa ca voi imparti laptele pe portii, cat sa-mi iasa 2 linguritze de branzica.
A propos, din 250 ml lapte cata branzica dulce iese? (ca am vazut ca retetele voastre se refera la aceasta cantitate).
Merele tot pediatrul mi-a zis sa i le curat de coaja si sa le bag la storcator si asa am facut. Mai voiam sa va intreb ceva dar nu-mi mai vine in minte.
Mifloricico, azi intentionez sa il sun pe Bogdan. Iti dau un semn (PM) cand s-a comis.
Am vazut ca ziceati de intalneli regulate (pardon!). Propun ca locul sa fie o terasa dintr-un parc, pe un interval orar de maxima audienta, ca vine vine primavara si tb sa ne facem fotosinteza.. Gata, iau o pauza. O zi linistita va doresc.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata! Bine v-am regasit pe toate in forma desi nu prea ati scris zilele astea! (ru-shi-ni-k, ru-shi-ni-k!)

Mi-a facut o maxima placere sa va cunosc pe toate cele care ati venit la baby Expo si la cele doua intalniri. Imi pun cenusa in cap si recunosc ca am umblat cu 2 cutii de bomboane in rucsac dar vineri, coplesita de achizitia de la Baby Expo (chiar asa, pacat ca nu mi-a facut si mie cineva o poza cum trageam de ditamai sacoteiul ala), nici macar cand ne codeam noi daca mai incape desert nu mi-am amintit de praline Mi-am adus aminte de ele abia cand a trecut Jadi vajaind cu masina pe langa mine
Promit sa ma revansez data viitoare. Adica nu mai tarziu de 2-5 iunie a.c.
Multumesc Mifloricicai pentru dvd cu cutiute muzicale si Simonei pt intentiile bune cu Baby Einstein.
Am ramas irevocabil fermecata de Anya si de Sarah doua dulcici comunicative si de Cristina si Victor mai degraba frati decat mama si fiu.
Ilincai inca nu i-a trecut de tot supararea pe mine ca am plecat si am lasat doar cu un singur sclav (tat-su) trei zile! M-a intampinat duminica seara cu bratele deschise dar pana azi dimineata s-a cam uitat chioras la mine.
Dupa cum anticipam WE care tocmai a trecut i-au iesit primii doi dintisori iar acum tat-su o striga "Dintzoasa" iar ea rade cu hohote.
Imi cer scuze ca sunt atat de scurta in mesaj si nu felicit toti aniversatii, nu urez bun venit etc etc dar sunt foarte aglomerata, inca nu m-am dezmeticit si in plus s-au intamplat niste necazuri unor persoane dragi care m-au dat peste cap.
Revin la forum si la voi indata ce reusesc sa ma adun.
Editez intre timp mi-am dat seama ca-s o mare nesimtita si nu i-am multumit tocmai Irinei care mi-a adus batista bebelusului si a mai facut un drum suplimentar pentru asta. Sarumana Irina!
Marea realizare in absenta mea a fost ca tat-su a obisnuit-o pe Ilinca cu pompa electrica de muci si acum sta ca mieluselul la aspirat mucii ba chiar se joaca cu "zbarnaitoarea". Pentru asta il premiez (asta am scris-o daca-si baga nasul pe aici si citeste)
Pupaceli tuturor

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata,

Mersi mult fetelor de raspunsuri (ati raspuns asa de multe ca nu pot insira o lista aici)! Eu sper din suflet sa nu fie DA... O pata din aia rosie avea Vladut cam de la 5 luni, la vremea respectiva a vazut-o Calapod si a zis ca e de la transpiratie si ca trece... Am zis ok si i-am dat pace. Dar nu a trecut ci s-a facut mai mare si era rosie (era singura de pe corp) si nu trecea nici cu bepanthene, nici cu crema de glabenele. La controlul de 6 luni Calapo a vazut-o si nu mi-a zis nimic, nici ce e, nici cu ce sa dau ca era clar ca se tot mareste si nu trece singura (m-am enervat pe ea la faza asta ca a evitat subiectul si m-a lasat cu okii in soare). Apoi mi-am adus aminte de neopreol (mi-a zis pediatra de la materniate) si a trecut cu unguentul asta (desi pute a peste de-ti rupe nasul si trebuie sa-i spal zilnic pijamalele ). Acum de dim se mai vedeau alea de pe piet care inclin sa cred ca sunt de la caldura (ca asa i se fac si pe gat - ca e scurt si gras). Alea de pe spate erau mult estompate... Duminica i-am dat un sfert de galbenus... o fi de la ala Oricum nu-i mai dau...
Detergent nu am schimbat si nici felul de a spala rufele lui... Poate se aeriseste si el putin si trec toate (ca din fericire nu mai are muci)... V-am zapacit de cap ...

mimsi nici eu nu am fost la BE si nici nu-mi pare rau . Din 250 ml lapte praf ies cam 4 lingurite (normale de inox), pline.
Si eu folosesc strecuratoarea (metalica, din aia cum era odata pt ceai) dupa ce la inceput cu tifonul ma apucau nervii ca faceam ate peste tot . Dupa ce se scurge singura mai apas barnza putin cu lingurita sa o storc bine .

karmenuta eu pun marul fara coaja. Sa-mi zici cand vrei Cd-urile cu baby E (sau oricine vrea in varianta asta).

Mary I cum a fost la ?

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina bine ai revenit! felicitari pt dintisori!!! Si scuze inca odata pt incurcatura cu aspiratorul , sper ca nu te-am incurcat prea mult duminica.
(acum imi pun cenusa in cap ca sunt uituca sefa , am uitat sa-i duc batista bebelusului la resto si am pus fata pe drumuri si duminica. Macar am mai vazut-o odata )

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, noi ca sa avem o alta culoare la scaun am asteptat 3 ore (partial la bufetul BE )sa vina aia cu camionul din Chitila pana la BE!! dar sa zicem ca a meritat pt ca avem scaun negru cu bleu "so pearly"

Irina, noi am fost la Dr Raluca Popescu le Medicover...eu am ales-o pe ea pt ca avea specializare in terapii laser si vroiam sa stiu cum ii vin de hac hemangiomului...
acu poti sa intri pe site -ul spitalului Colentina si vezi ca au lista cu toti doctorii de la ei... cei care ti se par interesanti ii cauti pe internet si afli pe la ce clinici lucreaza...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Irina, mersic de informatia cu laptele. Drept sa-ti zic nu m-as stresa sa storc tare-tare branzica, in fond si la urma urmei e un pic de apa in plus. La noi indicatiile au fost ca in masa de fruct sa-i pun alternativ branza sau galbenus (o zi una, o zi alta). Ideea e ca la masa de fruct inseamna biscuit + juma de mar+ou (branzica) - toate astea se mananca cu lingurita, iar apoi in completare cu biberonul suc de fructe cat vrea (max 100 ml). Referitor la cantitatea de suc de morcov - medicul nostru a zis sa nu-i dau mai mult de 40 ml suc morcov pt ca se coloreaza cupila.
A mai inceput cineva cu ou? Eu ii dau 1/6 din galbenus, urmand sa cresc cu cate inca 1/6 in fiecare luna, astfel incat pana la un an sa ajunga la un galbenus intreg.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput