Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 10

BiuMil spune:
BiuMil spune:
 Vera, daca iesi azi pe afara da-mi de veste, te rog, ca sa vin sa iti aduc pachetul pt fundatie. nu conteaza ora, nici pe unde iesi, ca vin o fuga fara Milan.

merci!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

b_irina_c spune:
b_irina_c spune:
 Bianca  , mersic! O sa ma uit, dar sincer sper sa nu le mai vad diseara!
, mersic! O sa ma uit, dar sincer sper sa nu le mai vad diseara!
mimsi mie mi se pare bizar ou cu fruct  , dar fiecare face cum crede. Stiam de ou alternativ cu carnita in pireul de legume. Mie Calapod mi-a zis sa-i dau 1/4 galbenus primele dati, apoi 1/2 si dupa unul intreg (deci as ajunge la 1 galbenus intreg intr-o luna), dar acum fac pauza de ou sa vad ce-i cu bubitele...
, dar fiecare face cum crede. Stiam de ou alternativ cu carnita in pireul de legume. Mie Calapod mi-a zis sa-i dau 1/4 galbenus primele dati, apoi 1/2 si dupa unul intreg (deci as ajunge la 1 galbenus intreg intr-o luna), dar acum fac pauza de ou sa vad ce-i cu bubitele...
Irina si  Vladut (26.08.2005)
 Vladut (26.08.2005)
Poze

mimsi spune:
mimsi spune:
 si mie mi s-a parut bizar. Dar daca stai sa te gandesti gustul galbenusului e neutru. Am gustat si eu azi un pic din maclavais si era OK. Mie nu mi-a conditionat carnitza de la pranz de ou, l-am intrebat in mod special si a zis ca nu e cazul.
Mimsi si  Alexia(10.09.2005)
 Alexia(10.09.2005)

kid2003 spune:
kid2003 spune:
 Raluca, ai grija ce-ti doresti!!! Eu am un carut cu 3 roti mari si acum caut unul ca al lui Nanadana (btw, f f f f fain carutul tau Maclaren, ma intreb unde as gasi aici, si am vazut preturi pe net, e pana intr-o 100 de euroi, ce tare!)
Carutul meu are sasiu de aluminiu dar asta nu-l face mai usor de manevrat. E mare si incape greu in portbagaj, nu ma pot gandi ca il iau in vacanta. Cica merge si pe nisip si in padure, dar nu ma duc eu prea des in padure 

BiuMil spune:
BiuMil spune:
 Kid, carucior Maclaren are si sora mea...da tot din strainezia luat, tot asa,ieftin, usor, se face mic....... !!! eu cand l-am vazut pe al ei m-am uitat pe la noi pe la magazine, da nu am vazut nika, nika! daca vezi ceva, da anunt, ce vreau si eu!
!!! eu cand l-am vazut pe al ei m-am uitat pe la noi pe la magazine, da nu am vazut nika, nika! daca vezi ceva, da anunt, ce vreau si eu!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Anya20 spune:
Anya20 spune:
 Irina81 
Ina - a asteptat fata sa pleci de-acasa ca sa-si arate dintisorii  .
.
Cat despre bomboane, de ce crezi ca am mai venit si sambata la intalnire? Presimteam eu ceva 
Codruta - cred ca vorbeai de vaccinul impotriva rujeolei si nu cel antirubeolic.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

b_irina_c spune:
b_irina_c spune:
 Am schimbat link-urile de pe prima pagina, acum merg bine (sper  ).
).
Irina si  Vladut (26.08.2005)
 Vladut (26.08.2005)
Poze

codruta_grg spune:
codruta_grg spune:
 Ina, cum e cu CD-ul cu BabyE/ Ca am vauzt ca ati vorbit de el cand am lipsit eu, dar nu am inteles mare lucru. De unde si cat costa CD-urile?
Anya, de vaccinul antirujeolic vorbeam. Am gresit  . Cuvantul rubeola mi mai pe limba decat rujeola (de cand cu sarcina
. Cuvantul rubeola mi mai pe limba decat rujeola (de cand cu sarcina  )
)
Codruta &  www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
 www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI 

anya spune:
anya spune:
 Mimsi, mie mi-a zis doctorita ca dupa 6 luni sa-i dau intr-o zi 1/3 galbenus, dupa 3 zile 1/2 si dupa alte 3 zile un galbenus si sa o tinem la 2 galbenuse/saptamana. De asemenea mai stiu de la primul bb ca albusul e de la 1 an, dar un pic de albus in diverse preparate gen galuste, taietei se poate ca e cantitatea f. mica.
[b]Raluca-cuca[/b, am eu carucior de care vrei, luat din TCM-ul de la colt . Ne vedem zilele astea sa-ti dau cd-ul si poate il vezi. E cam mare si ocupa destul de mult in portbagaj, dar altfel e destul de rezistent.
. Ne vedem zilele astea sa-ti dau cd-ul si poate il vezi. E cam mare si ocupa destul de mult in portbagaj, dar altfel e destul de rezistent.

mimsi spune:
mimsi spune:
 Anya si mie mi-a zis tot asa cu albusul, ca o firmitura in preparate n-are nimic.
Mimsi si  Alexia(10.09.2005)
 Alexia(10.09.2005)