Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
Diana30 spune:
Buna seara,dragelor!
Ce mamici responsabile ati devenit dintr-o data!4 pagini intr-o zi!Ne stricam firma,zau asa!
Domnul Jadi sa traiasca,sa fie sanatos si harnic(stim noi de ce)."La multi ani!" pt el,sa-ti traiasaca Deni!
Ioana,pierzi pe o parte castigi pe de alta,c-asa-i in .......viata.Ai pierdut telefonul,sper ca sa fi castigat o bona buna.
Pun niste poze sa vedeti cum am fost noi in luna a 5 a:http://pg.photos.yahoo.com/ph/dianazahan/album?.dir=d854&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
O seara placuta!
Dandy spune:
Ioana ,are dreptate Diana ,si mie mi s-a intamplat asta.
Bine gandit,ai recuperat ceva.
Mersi pt.indicatii.Langa Ateneu sunt marfurile la prima mana?
Fara adaosui?
Cine mi-a spua a luat din Craiova de la Reprezentantul Chico cu 3 milioane,si la Buc. a auzit ca e cu 2
locca spune:
Maddy, am uitat sa-ti spun ca si detergentul meu amway se cheama SA8 baby si cutia contine 2.4 kile, asa ca iti ajunge o vesnicie. Nu stiu exact cat costa, dar cred ca sub 1 milion.
Deci se pare ca am lovit cu intrebarea
... da' m-a strafulgerat azi cand ii basculam piure in gura.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
Diana30 spune:
Ruxandra,,eu am citit,in CC parca,cum ca,daca se da o masa numai cu solide,respectiv pireu,se da,dupa masa,apa fiarta si racita(dupa capul meu merge si plata sau ceai),cu lingurita.Eu ma gandesc ca poti incerca sa-i dai si cu canita de aia cu cioc,pt antrenament.
locca spune:
Diana, mersic. M-am gandit eu azi ca nu am mai citit de mult CC dar nici macar nu mai stiu pe unde am pus-o. O sa ii dau saracului copil si ceva de baut dupa piure.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
godzila spune:
Diana, Mihnea e un scump. Sa creasca mare si sanatos!
Imi plac foarte mult pozele mai ales astasi asta.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
miflore spune:
Ia sa mai scriu si eu ceva ca tot am pierdut un mesaj, poate-l pierd si p-asta...
Astea sunt raspunsuri din week-end; deci, vorba Denissei:
Ege, oricand ma poti suna daca ajungi in capitala si nu numai! Sa stapaniti sanatosi lucrusoarele!!!
Cristell, mercic!
Bine-ai venit Iubibubi!!!
Haide aicea sa-ti cunoastem viata!![]()
Nanadana, ce bine-i cu sotul acasa, ai papat si paste!!!
Bafta la cumparaturi!!!
Ana il
pe Antoine!
Anto, succes!!!
Nicole, felicitari, acum esti experta, venim la tine!
Maddy, tare rau imi pare c-a iesit afurisita aia de klebsiella..las' ca-i dai tu la cap!
Sanatate!
Alinam, multa sanatate, of of of! Trece, doar ca doare; iei pastile?
Marlen, felicitari!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
seara buna,
Iar m-ati lasat in urma, dar voi recupera maine la scarbici
.
Sunt suparata
si nedumerita
. Acum am o mega
: cine stie un dermatolog bun pt bbi? Ca Vladut are niste pete rosii formate parca din bubite mici pe spate si pe piet (in partea superioara) unele mai rasfirate... De la mancare cum se manifesta alergia? Off...
Noapte linistita!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Diana, se vede ca esti optimista, eu nu m-am gindit la asa o "abordare" a pierderii
. V-am admirat si eu, frumusel Mihnea
.
Dandy, teoretic linga ateneu gasesti produse Chicco cu pretul cel mai mic.
Ruxandra, eu azi am pus bona sa citeasca din CC in locul meu
. Ea va sta mai mult cu Miruna decit noi, deci trebuie sa-si dea doctoratul in CC
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)