Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
gabiarama spune:
Multumim tuturor pentru urari !
La multe lunisoare si celorlalti sarbatoriti ai zilei !
Datele noastre de la 6 luni: 8 kg , 67,5 cm .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
anya spune:
Buna, fetele vesele!
De ce va chinuiti voi cu tifonul? Eu am cumparat o sita de plastic si pun branzica la scurs in ea. Recunosc, am cumparat-o acum trei ani, la primul copil si desi a fost utilizata si ca jucarie a rezistat cu stoicism,
Cat despre laptele folosit la prepararea branzicii mi se pare mai steril si cu componentele adaptate pt bbici - cel praf ca sa nu mai zic ca e si gratis!![]()
sa trimit mesajul ca asta micu se cearta cu tastatura si nu mai pot scrie :)
dana_lucia spune:
Fetelor am si eu o rugaminte, se poate sa imi trimiteti si mie un PM cu parola si adresa completa de la contul de yahoo comun?
Mersi anticipat si o seara buna,
Dana Lucia si
Alberto
gabiarama spune:
Am vazut si eu pozele de la intilniri : se vede ca v-ati simtit bine .
Ioana bafta cu bona cea noua .
Jadi , la multi ani sotului si felicitari pt dintisorul lui Vladut .
Poze
BiuMil spune:
miflore, votez si eu pt inalnirea lunara
...
intr-adevar, a fost o zi super azi, am fost in parc si am stat pana la 4...ii transmitem un pup Iuliei, pe care am vazut-o astazi. e o fetitza super dulce!
e adevarat ca Milan sta in picioare de ceva vreme de-acum (sustinut), o sa il pozam si o sa va aratam.
Ioana, ma bucur ca bona v-a ales pe voi. iti urez sa va intelegeti foarte bine si sa nu se schimbe prea mult...plus ca e si tanara, asta e bine! naspa cu tel....eu il pierd in fiecare zi, da il gasesc seara
!
la multi ani sotului lui jadi si tuturor sarbatoritilor de azi Fabiano,Serban,Tudor,Dennis !!! sa cresteti mari si cuminti!
noi am mai avansat pe calea diversificarii crescand cantitatea de suc de morcov...pici e super incantat, casca gura si molfaie, iar la sfarsit sufla in linguritza!!!
Locca, ma bucur ca intrebi si tu chestii din astea...eu tre sa fac o pauza...sa par ca ma descurc
!
Sofia, nu conteaza ca nu face chestii fata ta acum, eu cred ca studiaza sa vada ce face toata lumea, si sa ne uimeasca apoi!!!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Anya20 spune:
Ina - multumim mult pentru bomboane (noroc cu Ioana, ca mi-am amintit si eu). Delicioase. Am "ras" si eu vreo 3.
Am vazut pozele cu tine si cu Anya. Cred ca te place ![]()
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
gabiarama spune:
Am pus poze noi in albumul Tudor de la semnatura .
Trebuie sa mai pun si in albumul comun ...Daca ma lasa Mihnea 
Poze
Ioana75 spune:
Multumesc fetelor
. Eu pierdeam lucruri scumpe in mod obisnuit inainte, si uitasem cum e
. Imi vijiie capul, desi, logic, stiu ca sint doar niste bani si nu ar trebui sa-mi pese, sint alte lucruri mai importante.
jadi, am descoperit de ce nu mai merg link-urile de pe prima pagina: pentru ca inainte erau scrise cu www.desprecopii... iar acum au schimbat administratorii si e cu forum.desprecopii... Cineva ar trebui sa modifice lista de link-uri (nu e urgent, cine are timp si chef).
Am uitat sa va spun ca duminica ne-am luat si noi scaun de masina Iseos Safe Side de la Bebe Confort (pe mine m-a luat cu ameteala la propriu cind l-am auzit zicind: ce sa ne mai aberam, il luam pe asta ca e cel mai bun
). Ce sa fac, asta e sotul meu, nu face rabat de la calitate
(asta e un mod frumos de a zice ca e mina sparta
). Investitia facuta pina acum in lucruri pentru bebe devine rentabila doar daca mai facem vreo 2 copii
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Dandy spune:
Va pup
si eu, si felicitari pentru sarbartoritii de azi Fabiano, Serban-Andrei, Tudor-Gabriel, Dennis Sven si Milan!.
Ma bucur ca v-ati distrat asa frumos.Pacat ca cei din provincie nu pot ajunge.poate la vara cand cresc copii mai mari putem sa ajungem si noi.
Ioana, imi para rau ca ai pierdut tele,poate e ratacit pe undeva, suna la el ca poate e prin casa,trebuie sa fii atenta si la bona ca e noua in casa nu se stie niciodata.Daca nu, voi sa fiti sanatosi ca se poate recupera..
Multumim ca am vazut ca ati pus pe BRIANNA mea in fata la album - 4 luni, multumim mult 
Unde este reprezentanta Chico in Bucuresti?
Am auzit ca exista un aparat care fierbe legume la abur, le macereaza....Cine foloseste din ala, este bun?Mi-a spus o prietene ca iese piureul f. f. gustos.
,Dandy
Ioana75 spune:
Dandy, telefonul l-am pierdut in timp ce mergeam pe Calea Vitan, si atirna de gitul meu, intre plover si tricou, nu prea avea cum sa-l subtilizeze cineva. A cazut singur. Magazinul Chicco este linga Ateneu, pe Episcopiei, cum mergi de pe Victoriei spre "La Mama". Firma care importa chicco se numeste "paralela 45" si are sediul pe Barbu Vacarescu, pe dreapta, cum mergi de la stefan cel mare, inainte de magazinul Billa (asta daca vrei sa faci afaceri cu ei; daca ai de cumparat, mergi la magazin
).
S-a dus frate-miu la o reprezentanta connex, mi-a luat o dublura la cartelutza, macar numarul si creditul le-am recuperat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)