Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Miflore - am vazut si poozele tale de la intalnire. Ce frumos a fost! Pozele cu fi-mea mi-au mers la suflet, ce sa mai! Cum a "umblat" ea din brate-n brate. Tradatoare mica!
Multumim mult

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor, mi-am delectat si eu ochii cu pozele de la intilnire, sunteti niste dulci toate iar cele doua papusi vii, Anya si Sara sunt de-a dreptul superbe!
Ce bine ca va puteti intilni chiar lunar! Ce-ar fi daca ati putea veni si la o intilneala pe la Amsterdam? V-as astepta cu mare drag!
Salutari si ginduri bune din ,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Karmenutza

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Am ajuns la o concluzie: Soarele dauneaza CLAR forumului.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Am uitat :sa iti traiasca sotul Jadi ca azi este ziua lui si sa ne spui si noua daca ia placut cadoul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Vera e o zi superba,acum am venit de afara am stat 3 ore e si pacat sa stai in casa pe vremea asta.
Carmence bine ca se simt copilasii mai bine
Ma duc sa-i fac lui fiimiu papa ca se trezeste si dupa ce l-am tinut atata afara ma va urla de foame..mama imorala ce sunt.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumesc pentru urari atat pentru sot cat si pentru dintzisor.
Sotul a fost foarte incantat de cristal si de camasi.
Azi am pterecut aici la servici si ne-a dat sampanie de dimineata drept pentru care am fost pleoshtita toata ziua.
Basca mi-a adus aminte ca sambata am examen la auditori si sufletul la invatat ca nu am cand. Se mai da si la anul sper!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna gagici!

Foarte frumoase poze, le-am vazut si eu, mi-a parut rau ca nu am putut sa vin, dar imi era imposibil cu copilul. El nu e asa dragut ca Anya si Sarah, urla la altii in brate, se agita, ia toate de pe masa, ar fi fost un calvar.

Am si eu o intrebare din seria diversificarea for dummies. Cand ii dau piure de fructe si nu-i mai dau lapte in continuare trebuie sa-i dau ceva lichid (ceai, apa)? Adica ajunge numai piureul sau i se face sete si trebuie sa-i mai dau ceva de baut?

Azi am fost cu masina in moghioros sa-l plimb. A fost bine dar la intoarcere a urlat continuu, i-au curs lacrimi siroaie, nervii mei erau prastie, nu stiam cum sa incalc toate regulile si sa ajung totusi cu copilul intreg acasa. Horror. Ma gandesc ce-ar fi fost daca mergeam mai departe cu el.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am pirdut mesajul, ca am inchis fereastra din greseala, asa ca fac si eu ca mifloricica, multumesc tuturor pentru tot! De asemeni, felicit pe toata lumea pentru tot. A fost super la intilnire, si eu sint pentru intilnire lunara. Hai sa ne gindim in care zi si in ce loc.

Ina, multumesc mult pentru crema; si pentru bomboane (ce n-au mincat fetele, a ajuns in cimpoi la prietenii mei).

Eu mi-am pierdut telefonul azi la amiaza, si am o senzatie de ireal, n-am mai pierdut de mult ceva. Si mai sint si singurica acasa. Bona e OK, sper sa ramina la fel.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, foarte bine ca ai gasit bona, in sfarsit. Imi pare rau de telefon.
Jadi, sa-ti traiasca sotul, mai! Si sa ramai si cu cardul .
Si eu sunt pro intalniri lunare, mai ales daca gasim o solutie in care sa putem veni si cu plozii din dotare. Cred ca si pt. ei e bine, sa mai cunoasca copchii de varsta lor.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput