Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 11

nanadana spune:
nanadana spune:
 Salutari 
La multi ani celor doua sarbatorite de azi Maria-Mihaela si Ana-Maria
fetelor fiu meu imi face o zi calda una rece  ,ieri a fost cuminte painea lui dumnezeu (papat bine ,culcat bine si cuminte)  astazi zici ca a baut ceva (nu vrea sa doarma ,de abia a papat si urla de zici ca ii faci ceva ,vrea numai in brate) il manac daca este asa toata saptamina ca in plus sint singura singurica
,ieri a fost cuminte painea lui dumnezeu (papat bine ,culcat bine si cuminte)  astazi zici ca a baut ceva (nu vrea sa doarma ,de abia a papat si urla de zici ca ii faci ceva ,vrea numai in brate) il manac daca este asa toata saptamina ca in plus sint singura singurica 
poze

Dana_ch spune:
Dana_ch spune:
 Buna mamici
 Am si eu o intrebare de cand se poate baga in alimentatia bb carnita si cu care se incepe itai de vita sau pui?
Poze cu Lucas

Anya20 spune:
Anya20 spune:
 Am pus si eu in album 4 poze de vineri de la intalnire.E tot ce am facut cu aparatul meu. Restul sunt la valen. O sa le iau eu de la ea in cateva zile.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

norina spune:
norina spune:
 Salutare fetelor!Iaca am mai reusit si eu sa intru pe forum dupa cateva zile de agitatie si f f multa treaba.Am admirat si eu pozele de la intalneala, inclusiv bebelusii prezenti, care sunt super. Bravo fetelor! Desi am citit din urma, am uitat ce si cui vroiam sa raspund  si doar de fiecare data patesc asa si nu ma invat minte sa notez.Voi incerca sa raspund doar din ce imi aduc acum aminte:Alinam, sanatate multa ca am auzit ca ai probleme si tare greu trebuie sa=ti fie.
 si doar de fiecare data patesc asa si nu ma invat minte sa notez.Voi incerca sa raspund doar din ce imi aduc acum aminte:Alinam, sanatate multa ca am auzit ca ai probleme si tare greu trebuie sa=ti fie.  JAdi frumos cadou i-ai facut sotului
JAdi frumos cadou i-ai facut sotului  sa-ti traiasca!Inca odata
 sa-ti traiasca!Inca odata  
  pentru Jadi si Sofia stiu ele de ce!!
 pentru Jadi si Sofia stiu ele de ce!!  Sofia, cu aceeasi problema ma confrunt si eu in privinta bebelusei, mi se pare si mie cam puturoshica, in sensul ca nu prea mai vine cu nimic nou, inca nu sta infundulet singura, pe burta nu prea serveste iar de gangurit in afara de scremete si tipete, nik . Dar eu zic sa nu disperam ca au ele timp sa-i ajunga din urma pe ceilalti, nu?Am vazut ca voi puneti marul fara coaja, eu ca desteapta l-am pus cu coaja in storcator de fiecare data
Sofia, cu aceeasi problema ma confrunt si eu in privinta bebelusei, mi se pare si mie cam puturoshica, in sensul ca nu prea mai vine cu nimic nou, inca nu sta infundulet singura, pe burta nu prea serveste iar de gangurit in afara de scremete si tipete, nik . Dar eu zic sa nu disperam ca au ele timp sa-i ajunga din urma pe ceilalti, nu?Am vazut ca voi puneti marul fara coaja, eu ca desteapta l-am pus cu coaja in storcator de fiecare data  , dar vad ca nu a avut nimic...acum nu stiu cum sa fac in continuare ?!Sunt un pic debusolata ca am vazut ca unele dintre voi ati inceput cu 1/6 de ou ....si dupa o luna 1 ou. Pai noi am ajuns la 1 ou foarte repede, intai cu 1/4 apoi 1/2 apoi 1 galbenus intreg, toate cate 3 zile, iar carnita de pui de la 5 luni ii dau, mie asa mi-a zis dr.Deci noi la 6 luni implinite avem asa la masa de pranz: piure de legume (din supa) alternativ cu carne de pui, ou si ficat de pui, de ci de 2 ori pe sapt din fiecare. Acum nu stiu ce sa zic , cum o fi bine? ca dr astia parca sunt de pe alta planeta cu totii
, dar vad ca nu a avut nimic...acum nu stiu cum sa fac in continuare ?!Sunt un pic debusolata ca am vazut ca unele dintre voi ati inceput cu 1/6 de ou ....si dupa o luna 1 ou. Pai noi am ajuns la 1 ou foarte repede, intai cu 1/4 apoi 1/2 apoi 1 galbenus intreg, toate cate 3 zile, iar carnita de pui de la 5 luni ii dau, mie asa mi-a zis dr.Deci noi la 6 luni implinite avem asa la masa de pranz: piure de legume (din supa) alternativ cu carne de pui, ou si ficat de pui, de ci de 2 ori pe sapt din fiecare. Acum nu stiu ce sa zic , cum o fi bine? ca dr astia parca sunt de pe alta planeta cu totii  vad ca nu corespund deloc indicatiile unora cu ale altora. Anya tu ce parere ai?In alta ordine de idei, mi-ar cam trebui si mie alt carut ca la primul ne-am cam pacalit si deja nu mai incape fata ca lumea in el si in plus e extrem de greu, in conditiile in care eu stau la et 3 si fara lift
 vad ca nu corespund deloc indicatiile unora cu ale altora. Anya tu ce parere ai?In alta ordine de idei, mi-ar cam trebui si mie alt carut ca la primul ne-am cam pacalit si deja nu mai incape fata ca lumea in el si in plus e extrem de greu, in conditiile in care eu stau la et 3 si fara lift MAi astept sa vad la voi ce mai achizitionati si poate ma hotarasc si eu, eu caut unul mai rezonabil la pret si sa fie usurel.V-am pupat!Norinapoze
MAi astept sa vad la voi ce mai achizitionati si poate ma hotarasc si eu, eu caut unul mai rezonabil la pret si sa fie usurel.V-am pupat!Norinapoze

dana_lucia spune:
dana_lucia spune:
 Salutare si mersi mult celor care mi-au trimis PM pentru adresa si parola la contul comun. Aveti acolo o glumita despre tati si .... o mica surpriza, sper sa va placa!
 celor care mi-au trimis PM pentru adresa si parola la contul comun. Aveti acolo o glumita despre tati si .... o mica surpriza, sper sa va placa!
Sa aveti o zi buna in continuare,
Dana Lucia si  Alberto
 Alberto

mysweetest spune:
mysweetest spune:
 Am venit si noi de la pediatra..suntem bine..maine il duc si la NPI unde imi daduse trimitere ortopeda sa vedem daca are ceva( macar sa ma linistesc).
Irina si lui Alexandru i-a aparut cam dupa ce i-am dat galbenus...o fi de la el..pe fata lui seamana cu multe puncte de grasime minuscule.
Marlena  &  mysweetest  Alexandru  *3 septembrie 2005*
Alexandru  *3 septembrie 2005* 
uite atat de mari suntem

b_irina_c spune:
b_irina_c spune:
 Marlena al meu pe fata nu are nimic... Oricum nu-i mai dau ou o perioada... 
Dana_Lucia m-am distrat bine de una singura  . Super Alberto
. Super Alberto  (nu zic mai multe sa nu stric surpriza
 (nu zic mai multe sa nu stric surpriza  )!
)!
Irina si  Vladut (26.08.2005)
 Vladut (26.08.2005)
Poze