Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
b_irina_c spune:
Azi ori e toata lumea pe afara ori prinde bine schimbarea din adresa (forum.desprecopii in loc de www.desprecopii) ca merge site-ul mai ceva ca noaptea....
norina nu cred ca e nici o problema ca ai ajuns asa repede la un galbenus intreg, atat timp cat bb nu are nimic eu cred ca e OK.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
mysweetest spune:
Acum am reusit sa vad si eu pozele de la intalnire..suntei niste maici tare dragutze
!!
Astept in continuare sa se trezeasca kupilul sa il scot afara..de cand am venit la dr. doarme continuu..adica de la 14.00.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
godzila spune:
Anya eu stiam ca Prof. Sanda Magureanu e neuropsihiatru si lucreaza la Grigore Alexandrescu. Ma insel? Am vazut tortul de la botez. Am ramas profund impresionata. Super original!. Iar pozaasta este mortala
.
Irina si eu sper ca nu e DA. Tin pumnii. O
de primavara pentru Vladut.
BuiMil, sorry. Tocmai am venit de la plimbare, inainte sa vad mesajul tau. Ramane pe altadata cand poti tu? S-ar putea sa mai ies o tura ca am plimbat-o doar o jum de ora caci imi urla de somn. Drept dovada acum doarme dusa. Cred ca recupereaza de ieri
.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
nanadana spune:
Fetelor am si o intrebare la mamicile care au diversificat puiutii ,la ce ora este prima masa si ce ii dati? si sera ce le dati sa pape? mersi 
Da ai dreptate Vera, ce tort frumos a avut Anya
,eu l-am admirat mai demult
poze
nanadana spune:
Ai dreptate Irina merge super forumu ![]()
Acum ma plingeam ca fiumeu nu doarme ,si uite ca doarme de 12.30
,ce sa fac? sa-l trezesc ca trebuie sa pape sau sa il mai las sa se trezeasca el?
poze
nanadana spune:
Da asa stiam si eu Vera mersi 
dar sa trezit si sa va spun cum ma anunta ca sa trezit ,bate cu piciorusele in laptura de la pat ![]()
Ma duc sa ii dau sa pape
poze
vio_reurean spune:
Salutari!
Am aparut! V-am tot citit, dar cand sa scriu aparea ceva... Frumoase pozele de la intalnire! Vreau si eu!Mi-ar fi placut mult sa va vad.
Noi suntem destul de mari, ne-am ingrasat cu cerealele in lapte, dar tot sub curbe suntem
. In schimb bebe nu mai suge si urla cand vede tzitzi. Nici nu ma surprinde, pentru ca eu sunt plecata toata ziua si nu apuc decat sa ii las lapte in biberon. Totusi, inca suntem pe laptele meu integral! Bravo mie! (MI-AU MURIT LAUDATORII!!)
Am fost in week-end la Iasi la un congres si cu bebe cu tot, care a stat cu bunicii. A venit si el la festivitatea de premiere, ca doar trebuia sa o felicite pe mami, dar a stat in masina.
Tocmai l-am pus in pat si dupa ce a tzipat bine la ursuletzii de pe pereti si la jucariile din pat, a adormit.
Era obosit dupa plimbarea de azi.Mi-am dat seama ca am un carucior hidos! Si ma gandesc sa cumpar unul sport. Nu prea stiu ce firma sa aleg, poate brevi sau graco. m-am uitat pe net la unul de la inglesina, dar e vreo 16 mil si bugetu'..![]()
Voi ce ziceti?
Mi-a parut bine sa va vad in poze
Delia-Vio
POZE cu Andrei
miflore spune:
In secunda asta am net....pana acum, vax...
si acum trebuie sa-i dau fetii sa manance, apoi vine barbatu-miu care vrea sa stea el la computator...ce dragutz!
LA MULTI ANI UREZ SI EU CU MARE INTARZIERE SARBATORITILOR DE ALALTAIERI, IERI SI AZI!!!
Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii!!!
Cateva raspunsuri fulger:
Irina, mercic!
LiaMia, 
Catush, felicitari pentru dintisor!
Simona8004, acus trece timpul! Vorbesti cu noi si uite-asa vine si iunie!
Diana30, si mie mi se pare ca trece extraordinar de repede timpul!
Gata, plange!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI